| IzvorulDeIntelepciune a întrebat:

De ce nu va place la munca?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
46 răspunsuri:
| pufuletziii a răspuns:

De mere.

| NimeniSiAtat a răspuns:

Pentru ca am ajuns scalvi, iti recomand o carte ghidul lenesului-mic tratat pentru lenesii rafinati

| MadRaven a răspuns:

Cine a zis că nu ne place?

| Osirius a răspuns:

Imi place munca, ma fascineaza. As putea sta ore in sir sa o privesc.

| jamal000 a răspuns:

Poate ca unora dintre noi le place, depinde!

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru NimeniSiAtat):

Unde sclavi? Ti se da tot ce vrei daca muncesti, important este sa vrei si sa reusesti sa te afirmi. Eu nu duc lipsa de nimic...

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru Osirius):

Pai daca esti puturos/puturoasa.

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru MadRaven):

Tie iti place?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca ne nastem invatati sa ne jucam, nu sa muncim. laughing Pana si alte specii procedeaza la fel, nu doar omul.

| MadRaven a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

N-am încercat încă laughing

Pai ia sa incerci, ca nu te musca nimeni.

| MadRaven a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nu cred că ce fac eu se poate numi muncă. Adică stau juma' de zi într-un magazin şi vând. Se pune? laughing

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru anonim_4396):

Si mie imi place sa ma joc, dar o fac in timpu liber happy Nu as putea sta toata ziua sa ma joc, eu daca nu fac si ceva util am un sentiment ciudat in stomac.

| Osirius a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Asa si care e rolul intrebarii tale? Sa ne spui noua ca tu ai de toate si nu duci lipsa de nimic, iar ceilalti sunt niste prosti?
Spre deosebire de tine, nu toata lumea e din Bucuresti.
Aia care s-au nascut la Cuca Macaii in varfu' dealului au sanse de reusita aproape zero. Poate parintii lor n-au avut posibilitatea nici la liceu sa-l tina, ca trebuie sa mai aiba grija si de frati/surori, sa mai faca si treaba acasa.
Asa ca mai scoate-ti capu' din gunoaiele Bucurestiului si gandeste-te ca nu toti au sanse egale de reusita.

E un inceput. Totusi faci ceva, nu stai degeaba ca 16.000.000 de romani.

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru Osirius):

Nimeni nu te pune sa ramai in Cuca Macaii, cine a vrut sa reuseasca in viata a plecat de la curu vacii, a invatat si acum are si el ce nu avea. N-ai nevoie sa te tina parintii prin licee si facultati, daca chiar iti doresti iei bursa, camin s.a.m.d Eu in liceu si facultate aveam colegi din Republica Moldova care aveau si cate 5 frati iar parintii munceau la camp.
Daca eu ma duc maine intr-un sat d-ala amarat si il chem pe unu sa-mi faca curat zilnic in casa contra cost ai sa vezi ca nu va vrea sa se deranjeze.
Rolu intrebarii e sa descopar si eu de ce nu le place altora sa munceasca.

| OOOLEOOO a răspuns:

Imi e greu sa accept ca va trebui sa-mi vand libertatea pentru bani toata viata.

Cam asta este pozitia angajatului in societatea moderna.

Noroc ca exista alte trepte de evolutie in dezvoltarea financiara.

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru OOOLEOOO):

Exact, nu zice nimeni ca trebuie sa fii angajat. Unde scrie treaba asta? Poti fi propriul tau stapan dar tot trebuie sa-ti placa sa muncesti. Daca nu-ti place munca nu faci nimic, o sa te trezesti dimineata numai in scarba si vei face totu numai in sila. Si uite asa nu poti nici sa te afirmi ca angajat si nici sa-ti dezvolti propriul tau business. Business poate fi si o taraba in piata sau un magazin alimentar.

| OOOLEOOO a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Poti tine un bolovand la baza unui munte, sau in varful unui munte. Efortul practic este acelasi, dar nu e acelasi lucruwinking

Poti sa petreci 8 ore ca ganjat, dar ca liber profesionist te vei simti mult mai bine.

Singurul care nu prea trebuie sa munceasca este investitorul, avand in vedere ca antreprenorul de multe ori munceste mai mult ca un angajat. Totusi o face cu placere, munca devenind o distractie.

Si un muzician munceste, poate mult mai mult ca cel care petrece timp in fabrica. Insa muzicianul a reusit sa transforme munca in distractie.
In psihologia moderna fenomenul se numeste "Vocatie"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Tu esti un fel de ion pierdut in capitalul

| Happyjump a răspuns:

Pentru ca ne e lene happy

Si acum incearca inca o data, de data asta in limba romana.

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru Happyjump):

Deci sunteti puturosi.

| AlexandraCris a răspuns:

Pentru că cei de la Fanta au zis că au nevoie de profesori de lenevie. happy

| IzvorulDeIntelepciune explică (pentru AlexandraCris):

Si atunci de ce nu sunt toate putorile din Romania angajate la HBC?

| AlexandraCris a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Pentru că automobile...
Pentru că se poate.
Pentru că au v@lo@r3!
smug

anonim_4396

De acord, desi atitudinea ta pe aici nu e prea ok.

Nu e ok, dar nu vad ce e ok din ce se intampla pe aici.

anonim_4396

Da, pai tocmai de-aia. big grin

Cand am incercat sa schimb ceva ori am fost ignorat ori mi-a fost suspendat contul. Eu deja m-am resemnat, e cel mai inteligent lucru pe care il pot face.

Întrebări similare