Ce relevanta are identitatea noastra aici? Nu e un site de social media, e un site de intrebari si raspunsuri. Suntem aici sa ne ajutam intre noi, sa clarificam lucruri, sa dezbatem idei, nu sa ne imprietenim si sa aflam unii despre viata celorlalti.
Nu cred ca se teme propriu zis nimeni, ci doar e irelevant. Pe whatsapp am poza cu mine, dar nu si CV-ul, in schimb pe Linkedin da. Nu e pentru ca mi-e teama sa nu afle cei ce-mi au numarul de telefon unde am lucrat si ce calificari am, ci doar cred ca e irelevant. In schimb pe Linkedin nu-mi scrie inaltimea si greutatea, dar pe fisa medicala da. Din nou, nu mi-e frica ca o sa afle oamenii lucurile astea, ci doar nu mi se pare relevante in acel context.
Eu in comparație cu tine mi-am pus poze cu mine public! Tu nu ai avut niciodată o poza pe aici cu tine.
Poate are cont cineva cunoscut pe aici, ori vreun hater de pe pe alte site si ma trezesc ca posteaza in numele meu, adica sa ma denigreze sau sa posteze chestii neadevarate pe social media sau chiar pe TPU. Nu cred ca ar rost sa postez poza cu mine, slabe sanse sa agat vreo tipa, nici nu imi doresc sa agat sa fiu sincer. Sunt persoane bolnave in ultimul hal in online, nu ai idee ce le poate coace mintea... cel mai bine e sa fii anonim pe aici
De ce as face asta?
De ce mi as face publica poza sau numele?
Îmi sunt suficiente cele 4 amenințări cu moartea și cu bătaia tuturor membrilor familiei pe care le am primit nu în ultimii 2-3 ani pe TPU prin mesaje private de la cativa dezaxati.
Dacă aveai de facut publica poza o puneai la profil.
Ăștia sunt prosti nu trebuie sa îți pui mintea cu ei! Ești tu o pisică fricoasa. Cine vrea sa îți facă ceva îți face oricând fără să te amenințe. Câinele care latră nu musca. Nu trebuie neapărat să pui tu in mod special poza!
Userul Ray cum își pune? Cu el nu are nimeni nimic! Daca el poate și unii pot! Nu trebuie neapărat cu fața sa se vadă fața!
Eu nu am nimic personal cu nimeni de aici chiar daca ne-am certat! Mai glumim mai ne prostim, dar nu trecem la fapte!
Bănuiesc ca unul dintre motivele principale este teama de critica. Nu este deloc plăcut să fii criticat după aspect. Cred ca daca toți am fi prietenoși o multă parte din noi ne-am afișa fără probleme
Eu o sa imi etalez burta, defilez cu ce am mai de pret Nu stiu de la ce dar am pus 2-3 kg in ultima vreme pe mine
Tu nu o să primești critici! sunt sigur că ești frumoasa la fata
Erau înainte minte conflicte între useri și țiganii,bullying la ordinea zilei,grupuri de bisericuțe. Acum vad că nu mai sunt certuri așa aprinse. Eu nu am nimic cu nimeni,eram și eu prost înainte înjurăm mult că îmi murise mama, dar acum nu mai am probleme, daca vad că nu mă înțeleg cu cineva direct dau ignore. Așa dacă ne-am pune poze ar crește șansele ca băieții timizi și fetele sa își facă curaj daca se plac să își trimită mesaje! Și aici poți să îți găsești partener! Nu vreau sa transform platforma in ceva de dating dar ar fi cu totul altceva daca ne-am schimba mentalitatea că nație și nu ne-am mai ataca mereu, și am lasă și rasismul la o parte! E trist dar noi suntem primitivi, nu toți dar am văzut cum suntem ca nație, m-am convins! Ne-am făcut de râs și la concertul Coldplay, peste tot clacam in fața străinilor.
E păcat că în 2024 animalul e mai rațional decât mulți dintre noi! Peste tot numai ură și răutate extrema gratuita! Romanii și Rromii mereu se ataca, e un război interminabil, rar o sa vezi atâta răutate ca la noi undeva.
La fete le plac băieții cu burtica. De la tratamentul ce îl iei te-ai îngrășat, destul de puțin față de alții care i-au același tratament! Pai poți să îți pui poza că nu ai tu dușmani pe aici! Poți să pui cu ochelari daca nu sau cu masca
Din mari păcate așa este… mă bucur totuși ca nu am prins perioada de care povestești, nu cred ca aș mai fi stat pe TPU
Da și așa fara scandal parca pare a fi prea ciudat, zici că s-au călugărit unii.
Cu ajutorul AI mi-am dat seama cat de bine arat, in costum, fata nu e modifcata, nu iti modfica fata si doar pune fata ta pe corpul cuiva
Nu schimba nimic asta. E ipocrit din partea ta sa te plangi de altii că nu au poze de profil cand nici tu nu mai ai
Nu m-am plâns, mă doare in pl cine își pune și cine nu. Am postat întrebarea din plictiseala.
mentholinks întreabă: