| gemeni6226 a întrebat:

De ce nu va scrieti data nasterii la profil? Va este teama ca veti fi judecat dupa anii pe care ii aveti? Sau va este frica ca o sa primiti felicitari de la mebrii TPU de ziua voastra?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Eu o sa o pun, era setata aiurea de aia nu am afisat-o, am cerut sa mi se schimbe.
Eu nu inteleg de ce lumea ascunde varsta. E f bine sa stie omu cu cine sta de vorba. Dar aia e.
Eu am zis unde era cazul, ca am 42 ani, mai exact 42 ani, 2 luni si 13 zile, hihi.
Nu are de ce un om sa fie judecat dupa varsta, ci dupa ce stie, inteligenta, comportament, caracter.

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu am intrat aici pe TPU pentru socializare, nu consider ca aceste date au vreo importanta pe acest site, important este sa raspunzi cat de bine poti, asta e important

| gemeni6226 explică (pentru RAY):

Eu daca as vrea sa socializez din contra mi-as ascunde varsta si as pune o poza fictiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum sunt considerat peste 35 ani cu familie si copii cand ma intalnesc cu straini. Si eu abia am 28 si sunt singur. Numele de TPU spune November inseamna ca sunt din noiembrie, luna de nastere ajunge. Lumea ma judeca destul in viata reala, aici pe TPU nu stiu cine s-ar uita la data mea de nastere. Sunt suparat destul pe viata si am destule nereusite pentru a mai pune nu stiu ce date despre mine. Mai era parca si localitatea de unde esti, status daca esti online sau offline. Imi place mai anonim si daca pot sa mai dau un sfat bun.

| gemeni6226 explică (pentru anonim_4396):

Viata abia incepe pentru tine si Einstein a fost considerat prost in liceu si desconsiderat chiar si in cercul oamenilor stiintifici.Esentialul este ca tu sa ai o parere buna despre tine si sa nu te lasi influetat de parerea negativa a altora.Ba mai mult Edison a incercat de 10 mii de ori pana i-a reusit becul electric.Esentialul e ca niciodata sa nu te lasi infrint.

| Dandinelle a răspuns:

Am optat sa nu-mi afisez datele personale direct la profil. Desi am mai scris unde traiesc, ce meserie am si anii aproximativ, nu cred ca e destul de interesant sa se stie ce zodie sunt sau anul nasterii. Mai ales ca nu-mi sarbatoresc ziua de nastere si ignor in general mesajele de La multi ani si de pe Facebook. Prefer convorbirile la telefon.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu nu vreau sa imi amestec profilul TPU cu imaginea mea din viata reala.
Iar data de nastere ar fi (inca) un indiciu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am afişat-o acum.N-am nimic de ascuns, nu mi-e ruşine cu vârsta mea. laughing

| gemeni6226 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Iti inteleg puctul de vedere doar am fost curioasa.

| gemeni6226 explică (pentru Dandinelle):

Inteleg in orice caz aceasta intrebare nu a vrut sa fie una jignitoare la adresa nimanui, era conversationala, de aceea am si pus la conversatii, caci daca ma interesa psihologia omului care nu isi pune aceste date la vedere puneam intrebarea la rubrica psihologie.Si in plus nu a fost si nu este obligatoriu sa se raspunda, fiecare poate alege sa raspunsa sau nu.

| Celcestietot a răspuns:

1. Nu cred ca intereseaza pe nimeni.
2. Admiratorii mei adevarati laughing pot afla pe privat.

| Mădă0611 a răspuns:

Eu o am publica, si si pe Facebook, dar o ascund cu cateva zile inainte de ziua mea. Cine stie cand e, sa imi zica "la multi ani", cine nu, asta este, nu stau in urarea respectiva, doar e important pentru mine sa stiu zilele celor dragi si ei sa imi stie ziua.

Edit. laughing) pe TPU nu mai era publica. A ramas asa din noiembrie.

| gemeni6226 explică (pentru anonim_4396):

In orice caz daca nu-ti treceai varsta credeam dupa raspunsurile tale ca ai 35.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru gemeni6226):

35? Serios? Wow! laughing

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, ia uite aici de la tata 8 februarie 1978 miercuri ora 11. E normal sa stie omu varsta ca sa stie de la ce sa se astepte! Ca daca ai 15 ani, chiar daca odata zici ceva ok, e posibil ca dupa aia sa nu mai fi serios, sa nu mentii seriozitatea permanent, sa nu poti atinge subiecte complexe, gandire profunda si asa mai departe, asa ca stii daca sa mai pierzi timpul sau nu, cand vrei sa discuti ceva mai stufos si mai serios.
Daca ascund vrasta si sexul, deja inseamna ca ceva nu e in ordine, ca nu le ascunde daca e pus pe seriozitate. Sa nu dai alte date personale, dar nu varsta si sexul. Astea sunt importante, numele insa nu. Ca in functie de varsta si sex poti fi chestiile diferite, dar in functie de nume nu, nu cont ca te cheama gigel sau vali ori dana sau mona.

Sigur am zis e posibil sa nu fie seriosi cei mici, pentru ca multi adolescenti sunt seriosi asa cum exista si de 40 ani neseriosi.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ieri m-a înjurat unu in privat și mi-a zis că-s batrân și imediat îmi suna ceasul laughing mi se pare mai amuzant așa. Nu mă interesează dacă știe cineva câți ani am in realitate.

| gemeni6226 explică (pentru supadeceapa):

Mai ales ca dupa raspunsuri am aflat ca esti de gen feminin si tanara, unii se iau dupa avatarhappy

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru gemeni6226):

Exact big grin

Întrebări similare