Prieteni, parinti, iubiti, caini, pisici, pesti, papagali, fiecare are pe cineva. Pana si un loner are macar un prieten bun.
Deoarece daca este inteleasa..este ascultata si se simte in largul ei! iar asa greutatile vietii trec mai greu
Ca nu e independenta emotional
Probabil pentru a stii ca nu e singura, sau/si ca altora le pasa.
Am prieteni destui, şi vechi, gen 15-16 ani de când ne cunoastem.
Dar nu cred că m-am ataşat de nimeni atât de mult încât absenţa acestuia să-mi provoace vreo neplăcere...
Nu-s dependent emoţional de nimeni, pot trăi foarte bine şi dacă nu mă bagă nimeni în seamă. De fapt, în majoritatea cazurilor, chiar aşa aş vrea să şi fie.
Am observat ca-ti place sa vorbesti despre tine mult, esti mai ceva ca o fata
Deseori aceasta descarcare aceste persoane care sunt in depresie o considera ca un succes, toate gindurile care le tin in ei si nu le divulga nimanui pe parcurs ele acumuleaza o energie negativa care dauneaza sistemului nervos! Descarcarea aceasta se poate face in mai multe moduri, poti lua o foaie si un pix si sa incepi sa insiri toate gindurile care te deranjeaza! Sau sa faci un efort fizic.
Da, cunosc sentimentul asta dar daca te stradui mai mult, te poti controla. Eu cred ca asta este doar autoinducere.
Păi dacă mă întrebi despre mine, despre cine ai vrea să-ţi vorbesc?
Nu de alta, dar ăsta este capitolul la care mă pricep cel mai bine. Nimeni nu mă cunoaşte mai bine decât mine.
Eu nu vreau sa ma inteleaga nimeni.
Nu cer nimanui sa imi dea atentie.
Cum spuse si Woodenpints91 : Nimeni nu ma cunoaste mai bine decat mine.
p.s Multi vor sa fie intelesi, eu unul nu.
Eu am intrebat la general.
Mai, la cate ai spus despre tine pe site, cred ca tot site-ul te cunoaste deja dar e normal ce ai spus, toti abia imi stiu al doilea prenume si pretind ca ma cunosc bine.
La ce ajuta plinsul, la ce ajuta risul, la ce ajuta orice manifestare? Descarcare, lasi locul gol pentru a depozita altceva.In cazul meu nu prea folosesc apropiatii, de cele mai multe ori folosesc virtualul iar dincolo de asta ma descarc singur ducindu-mi organismul la epuizare.Dar si asa din tot ce se va spune tot va raminea ceva nespus in viata fiecaruia.
Eu nu mai îţi ţin minte al doilea prenume, dar ştiu că ai 6 degete la piciorul drept. Se pune?
Si ai mai ai uitat ca eu nici nu am organe genitale, sunt fiica lui Chucky.
Chucky e taică-tău? :-s
Ştiam eu că ai origini dubioase, dar nici chiar.
Daca tii in tine cedezi emotional si eventual innebunesti. E bine sa te descarci.
Scarabeul întreabă: