supadeceapa
| supadeceapa a întrebat:

De ce oamenii care fumeaza sunt mai atragatori?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Https://www.quora.com/Why-is-smoking-sexy

Atrage atentia spre buze si e asociat cu rebeliunea, cu "aerul" periculos, atractie impregnata de-alungul timpului de actorii de la hollywood (James Dean fiind printre primii badass-i de la hollywood), de rockstars si multi alti "icons" similari.

Si nu am inteles niciodata de ce fumatul este asociat cu neingrijirea, cu mirosul de hoit si cu igiena precara.
Eu nu am dat in viata mea de fumatori carora sa le miroasa respiratia a hoit sau sa puta naspa pe langa ei.
Sau sa simt ca sarut o scrumiera, vesnicul cliseu.
In schimb, am dat de destui nefumatori care aveau halitoza.
Nimic mai eronat.
Boschetarii, bosorogii si aia care au o problema aditionala orala sau stomacala au respiratie de hoit. Faptul ca fumeaza e doar un bonus, si mirosul de hoit e amplificat de tigari, care nu au absolut nicio legatura cu halitoza.
Cine se ingrijeste si are grija de sanatatea lui clar nu are cum sa miroasa a hoit.

Mirosul de tabac e foarte excitant cand vine din partea cuiva ingrijit, parfumat si sanatos.

27 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns:

Sunt? Mie nu imi par atragatori in niciun fel. thinking

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Isi taie respiratia

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Daaa. Mai ales cei care fumeaza tigari de contrabanda. laughing cel putin, langa tata nu pot sta prea mult.

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Vezi sa nu spui si altora ca stii ca isi taie aia respiratia la propiu

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

laughing da.

supadeceapa
| supadeceapa explică (pentru GoldenZenith):

Toate personajele,, sexy'' din carti, filme, diverse fotografii au o tigara in mana.

| PersonajFictiv a răspuns:

Inseamna ca nu ai vazut niciodata un sexos cu dintii galbeni si miros de hoit.
Prin liceu sunt destui de genul asta care fumeaza.
Toate personajele sexy din carti fumeaza pentru ca se se promveze tigarile, sa te faca pe tine sau pe altii sa dati bani pe ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Vesnicul cliseu. Cum am zis mai sus.
Ia zi-le sa renunte la fumat celor cu care ai luat tu contact, sa vezi ca le miroase gura in continuare.
Au o problema de sanatate astfel de oameni cu halitoza. Tigarile nu au nicio legatura cu respiratia naspa.

anonim_4396

Si inca ceva, cum am mai spus-o, Romanica e codasa Europei si planetei cand e vorba de igiena orala. Indiferent ca sunt fumatori sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si inca ceva reloaded, ca tot vad cliseul asta peste tot, cu "simt ca sarut o scrumiera".
Scrumiera nu miroase a hoit. Mai degraba as saruta o scrumiera decat pe cineva cu halitoza necauzata de tigari.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am luat eu contact cu ei,doar i-am observat.
Sunt mai multe tipuri de oameni care fumeaza,nu toti sunt sexy,rebeli,etc mai sunt si cei care fumeaza sa para asa,dar daca nu au ce le trebuie raman aceeasi tarani prosti care doar scot fum pe gura.
Normal ca se asociaza cu asta,daca vedeai filme in care doar aia urati prosti si cu dintii galbeni fumau il asociai cu aia,nu cu sexosu de James Dean.
Dar da,ai dreptate,fumatul e un plus daca ai atitudinea care trebuie,daca arati cum trebuie dar nu e cine stie ce plus, poti avea femei si fara sa faci asta.

Ca tot ai zis de dinti galbeni, mi-a zis unu ca Romania e minunata, ca nu e corupta si ca doar la tv se zice asa, apoi mi-a dat ignore imediat laughing)))

anonim_4396

Nu am zis ca toti sunt sexy sau rebeli.
Si normal ca in filme e sexy actul fumatului, doar toti actorii fumatori sunt sex symboluri. Si in general in filme de acest gen sunt cast-uiti frumusei.

Fumatul e sexy cand si persoana e sexy prin atitudine, mentalitate si fizic. Desi, daca nu esti un sex symbol in acest caz... fumatul te poate face atragator.

In linkul de pe quora logic ca nu puteau sa lipseasca cateva raspunsuri imbecile cu exemple de poze de boschetari si de femei cu dintii varza trucati in photoshop.
Ajungi in halul ala cand nu te ingrijesti, repet.
Aici nu era vorba de boschetari.
Tartrul si dintii galbeni apar de la practic orice, nu doar de la fumat. Nimeni nu scapa de asa ceva, de aia mersul la stomatolog trebuie facut periodic oricat te-ai ingriji dpdv oral.
Cat de prost sa fii sa pui mereu poze din alea care nu au nicio legatura cu realitatea?
De parca ajungi in halul ala peste noapte de cand pui tigarea in gura prima data.
Asa ajungi in cativa ani, daca nu te ingrijesti si nu mergi la dentist. Excludem anumite tipuri de droguri, care intr-adevar, afecteaza dantura grav intr-un timp scurt.

De aia astia impotriva fumatorilor sunt prosti de put...a hoit mental. Ma refer mai ales la astia care nu se cupleaza cu fumatori. Sunt complet delusional si exagereaza in mod sinistru.

| Hammurabi a răspuns:

Cine a zis că sunt mai atragători?
Poate a fost călărețul de la Marlboro, dar și ăla a murit săracul de cancer la plămâni.
Și femeilor din tribul Mahumba li se par mai atrăgători aborigenii care își pun bețișoare fumegânde între degetele de la picioare și țopăie în jurul totemului.
Și?

| Lioana a răspuns:

De unde ai scos-o pe asta? Nu e nimic atragator la cineva care sta cu tigara in gura. Mi se pare gretos.

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

Ei, acum și tu exagerezi.
De ce sunt proști ăia care nu se cuplează cu fumători?
Ți se pare anormal să existe persoane care nu suportă mirosul de țigară, mirosul de ars?
Pentru că, ca fumător, oricât te-ai îngriji, mirosul persistă. Și ceea ce tu consideri miros de tabac plăcut și excitant, altul consideră miros neplăcut, deranjant.
Mai ales că majoritatea nefumătorilor nu sunt "împotriva" fumătorilor. Că pe nimeni nu interesează ce trage altul pe gură, pe nas, pe oriunde, atâta timp cât nu deranjează pe alții.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hammurabi):

Sunt prosti pentru ca astfel de oameni sunt in general inchisi la minte, si netoleranti cu privire la alte aspecte importante.

De exemplu, cunoastem cu totii pattern-ul ala de femei care interzic iubitilor sa se uite dupa altele, sa dea likeuri altor femei pe Facebook, si care ii controleaza cu orice ocazie, cerandu-le parolele.
De cele mai multe ori, astfel de persoane sunt si impotriva fumatului.
Nu am intalnit nicio persoana deschisa la minte care sa interzica cuiva sa fumeze, desi persoana respectiva era nefumatoare.

Si stiu la ce te referi cand spui miros de ars. Da, nici eu nu suport localurile unde se fumeaza si unde nu ai unde sa respiri. Ador mirosul de tabac, dar norul ala de fum imi da o stare de rau, pentru ca nu ai cum sa respiri aer curat. Una e sa fumezi afara, alta e sa fumezi intr-o camera fara aerisire. Pana si fumatorilor li se face rau de la atmosfera aia.

"Mai ales că majoritatea nefumătorilor nu sunt "împotriva" fumătorilor. Că pe nimeni nu interesează ce trage altul pe gură, pe nas, pe oriunde, atâta timp cât nu deranjează pe alții."

Crezi?
Pai atunci de ce refuza sa se cupleze cu fumatori? Nu e ca si cand fumatorii le sufla in nas nefumatorilor de fiecare data cand fumeaza. Te poti cupla cu un fumator care fumeaza afara, sau in afara ariei tale de nefumator. Si daca chiar nu-ti place mirosul de tigara, il pui sa ia o guma si sa se dea cu parfum. Simplu. Mirosul de tigara nu prea persista in conditiile astea.
Exista si betisoare parfumate care-si fac foarte bine treaba. Deci?
Cand tii cu adevarat la cineva nu ai niciun drept sa-i interzici ceva ce-i face placere.

Si nu stiu ce tigari ai mirosit tu, dar tabacul nu miroase a ars. Mahoarca miroase a ars si cam dizgratios, deci depinde de tigari.

"Pentru că, ca fumător, oricât te-ai îngriji, mirosul persistă."
da, dar nu persista miros de hoit, cum mai toti afirma.
repet, nu stiu cu ce fumatori ai luat tu contact.

Deci, in aceste conditii mentionate mai sus, de ce le este interzis fumatorilor sa fumeze de catre partenerii lor nefumatori? Zic asta pentru ca desi nu deranjeaza pe altii, lumea tot e impotriva lor. Nu mai zic de cat de prosti sunt unii, de sar de fund in sus cand aud ca cineva fumeaza, de parca i-a omorat toata familia.
Ti se pare ca exagerez?
da, pentru ca prostimea exagereaza. repet, nu vorbesc acum de localurile imputite de fum, ci de aia care nu fumeaza de fata cu partenerii nefumatori. Ceea ce e destul de bun simt din partea lor, si in ciuda asta, tot primesc blamari pe nedrept de parca sunt cei mai naspa de pe planeta. Ti se pare corect?

Asta cu cancerul e vrajeala. Sunt atatia fumatori care au trait mult si bine. Dar cancerul ala al lor neuronal (cel mai grav si periculos dintre toate) nu il vede nimeni, logic.

E ca aia cu masturbatul sau uitatul la porrno sau jocurile pe pc. Le este interzis barbatilor de catre femei tot ce le creeaza placere, nu e vorba doar de fumat aici. Zic de femei pentru ca rar aud de un barbat sa interzica femeii de langa el sa fumeze. Nu le iau apararea barbatilor, sa nu se inteleaga gresit. Doar ca balanta inclina spre femei.
Asta cu schimbatul si controlatul este preponderenta in gena femeilor.

Urasc sa aprofundez subiecte de discutie atat de infime, si despre oameni cu o minte atat de infima, pentru care fumatul e o problema atat de mare pe planeta, fiind orbi in fata altor probleme mult mai grave. Pentru ca in fond, asa se comporta astia. De parca fumatul e cea mai mare problema pe planeta.

Ok, banuiesc ca esti nefumator.
te intreb si pe tine, ca barbat, ca am vorbit doar de femei care interzic.
daca tu ai fi cuplat cu o fumatoare pe gustul tau din toate punctele de vedere, open minded sexual si din ce puncte de vedere doresti, care nu ar fuma de fata cu tine, si de fata cu tine ar acoperi mirosul cu guma sau parfum, ti s-ar parea si in aceste conditii dizgratioasa, a deal breaker si i-ai da papucii?
oricum, sa nu uitam ca exista tigarile electronice, care cica sunt mai safe dpdv sanatate si ecologic.

anonim_4396

Adevarat. Eu nu fumez, insa iubitul meu da, si niciodata nu am simtit ca ling o scrumiera. Imi place sa-l privesc cand fumeaza, chiar daca mi se pare un obicei daunator.

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, nu sunt fumător. Dar pe mine nu mă deranjează nicidecum gestul în sine că cineva fumează. Dacă fumul nu ajunge la mine, sunt ok cu orice fumător. În fond e dreptul fiecăruia să facă ce-i place și cum se simte bine.
Dar vezi tu, și în discuția asta pe tema fumatului, la fel ca în toate celelalte discuții de pe site-ul ăsta, contează în ce cercuri te învârți și în ce lume trăiești.
Pentru că fumătorii din "high class" nu sunt totuna cu pufăitorii de mahoarcă de la piața Obor. Nu poți avea aceleași pretenții și de la unii și de la alții. Și chiar cu riscul de a fi acuzat de segregare socială (care nu e "politically correct" dar e reală) îți explic de ce am zis că ai exagerat cu afirmațiile. Pentru că aici, pe site-ul ăsta, nu știi cui te adresezi.
Pot fi persoane din "lumea bună" care trăiesc după anumite standarde, au o anumită cultură și un anumit nivel de civilizație sau pot fi persoane din categoria "toate femeile e c**ve și profitoare".
Cui îți expui tu argumentația logică?
Pentru că unii deja știu, ceilalți nu vor înțelege niciodată. laughing

| SilentRain a răspuns:

Pentru ca cancerul e sexy

| Endoryus a răspuns:

E o prostie. Arata doar cat de praf sunt pentru ca un viciu face ce vrea din ei. Niste prapaditi.

| Dalmore a răspuns (pentru Hammurabi):

Persoanele cu vieti misto nu-si pierd timpul pe un site ca TPU. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hammurabi):

De acord.
Dar repet, nu eu exagerez per se cu afirmatiile.
Cand prezint realitatea exagerata, eu exagerez sau societatea exagerata din acea realitate?
Pai tocmai, ca aia care ii acuza pe fumatori ca put a hoit clar se invart in cercuri de mahoarca gen Obor.
Pentru ca mirosul de tabac sau fumatul nu are absolut nicio treaba cu realitatea expusa de acesti oligofreni.
In rest, am clarificat destul, nu mai stau sa o lungesc.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Like

anonim_4396

"Nu mai stau sa o lungesc".
Nimeni? Ok.

That's what she said.

| Hammurabi a răspuns (pentru Dalmore):

"Persoanele cu vieti misto nu-si pierd timpul pe un site ca TPU"

De ce? Ce te face să crezi asta?

| Dalmore a răspuns (pentru Hammurabi):

Pentru ca n-au timp de asa ceva laughing.

| Hammurabi a răspuns (pentru Dalmore):

Bine, nu prea înțeleg exact la ce te referi.
Că dacă câștigi 178 mil. de dolari la loto, în mod sigur nu mai ai timp să stai pe TPU.
Eventual îl cumperi și îți dai câte funde ai tu chef. laughing

Întrebări similare