De ce ai spune ca utilizatorii de pe TPU au interese, cand platforma site-ului e facuta de asa natura, ca toate raspunsurile noastre sunt voluntare, fara nici o recompensa reala?
Exceptand premiile mari, pentru care trebuie sa iti ocupi foarte mult timp. Am zis "mari"?
Ma refeream la o pereche de casti. In prezent am doar vreo 5-6 perechi. Asta e interesul meu, o vreau pe a 7-a
Nu cred ca mi-ai inteles intrebarea. Eu vorbeam de preferinte, nu de obiective. Am sa iti spun un comentariu pe care l-am gasit: "Incercam sa fac conversatii inteligente despre religie, stiinta, cultura, dezvoltare personala". Eu vorbeam de faptul ca oamenii se tot lauda cu faptul ca sunt interesati de religie, stiinta, cultura, fizica, chimie etc. si cred ca aceste interese ale lor ii fac superiori si automat mai inteligenti.
Salut,asa e si in viata reala, nu doar pe TPU.Majoritatea oamenilor care vor incerca sa se apropie de tine nu o vor face ca tare tin la tine, ci o vor face din propriile interese ca sa poata castiga ceva pentru ei.Pe TPU fiecare isi face un cont cu un anumit scop,sa comunice, sa socializeze, sa cunoasca persoane noi, sa ajute alti oameni etc.Mie imi place sa ajut alti oameni, sa cer parerile altora cand intimpin o dificultate si sa acumulez astfel experienta personala.Peste tot sunt oameni care stiu doar sa tachineze si sa injure, deci TPU e la fel ca o lume reala.Sunt sigur ca si tu ti-ai facut cont cu un anumit scop, ceea ce e absolut normal.
Poate chiar sunt inteligenti de unde stii ca nu sunt? sau ca nu sunt? nu stii nimic,nu inseamna ca daca stii trebuie sa te consideri superior pur simplu nu ai ce discuta cu niste persoane care nu iti impartareste ceea ce stii si nici nu vrea sa stie, ce sa vb cu un dogmatic, ignorant, limitat mintal, bigot, timp pierdut
Pai asa e TPU :/ Asa a fost mereu, fiecare isi da cu parerea si face ironii pe baza intrebarilor. Nu putem schimba asta. Pana la urma si adminilor le convine, asa siteul este accesat.
Eu inteleg ca ei cauta persoane care au aceleasi interese, dar ei se lauda cu preferintele lor si rad de oamenii care sunt interesati de alte lucruri de parca ar fi inferiori.
Nu vreau sa fiu rasist dar romani sunt unicati in univers