Pentru ca TOTI oamenii il urasc pe Justin Bieber!
Si eu la fel!
Nu pricep ce vede lumea asa de cool la el, nu ma refer la aspect ci la cum canta, sincer e Varza rau!
Buna
Poate pentru ca unii nu il suporta, sau pur simplu nu le place Justin Bieber.
Poate ca vorbesti prea mult despre el, iar lumea s-a saturat sa tot auda despre el.
Oamenii se enerveaza pe tine cand vorbesti despre Justin Bieberfiindca unii oameni sunt gelosi pe EL, unii oameni sunt prosti
Scz ca iti spun asta da canta cel mai prost din toata istoria omenirii. Am sa fac un funclub impotriva ***** asta. Scz n-am voie sa-l injur.
Pentru ca asa zisu'' ''Giastin Beibăr'' e un lepros, pedofil cu cap de mop care ar trebui sa dea mâna cu Rebecca Black -.-
Poate ca vorbesti prea mult despre el
@Dash:"TOTI oamenii il urasc pe Justin Bieber"-d`aia are 8, 463, 919 followers pe twitter? mi se pare un nr. foooooarte mare...multi spun ca el ar canta `varza` dar macar l`au auzit cantand live? uh l`ai auzit?
La dreapta Bibăr, la stânga Bibăr, în fața Bibăr în spate Bibăr...
mai terminați cu gayul ăsta.
înpușcaiaș pă toți fanii lu Bibăr!
Fiindca ii innebunesti si le impui sa il asculte! Si mai si critici mari legende rock comparandu-le cu puberul asta cu vocea modificata cu stanga.
Hai mai pune intrebari, ca tot nu aveam un sac de box pe care sa ma descarc de toata violenta verbala ce urla in mine cand vad astfel de fenomene ca tine.
Bafta, sa arzi pe versurile legendelor rock!
Pt ca Justin Biberon eu un ban gata si e varza e zob e vai de capu lui. Ma dezgusti ( vb lu Bastet ) imi pare rau de tine ca justin te-a posedat si pe tine pa
IloveJustinBieber_6148 întreabă: