| Fsdalajdljaljdvndnlgd a întrebat:

De ce oamenii sunt revoltati cand vad o postare pe Facebook cu "Voteaza DA" la referendum?
Nu sunt de acord ca virgula casatoria sa fie doar intre un barbat si o femeie? Sau care ar fi motivul?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca unul se declara Napoleon il internam in spital, daca un altul se declara femeie trebuie sa-l pupam in fund? De cand este lumea se stie ca este o boala, un comportament deviational. Mai nou la presiunea LGBT si cu ajutorul comunistilor s-a constatat ca este normal. Hai sa fim seriosi! Cat despre "tolerant", n-a zis nimeni sa-i impuscam. Mai citeste! http://bit.ly/2IFt8II

137 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am iesit de mai multe ori din tara dar tot mai bine mi-e in tara mea.
Ce legatura are intrebarea mea cu asta?

| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Are, pentru ca vorbesti de parca homosexualii o sa se destrabaleze pe strazi daca primesc vreun drept. Pot face asta si fara un act stupid, doar ca sa stii. Am locuit in UK, nu am vazut niciun homosexual sa se atinga pe strada desi, ghici ce, erau la tot pasul! Mai mult stiai care-i homosexual si care nu pentru ca-i barfeau romanii, nu ca ii dadea ceva de gol. Nu ma simt lezata de persoanele neinformate, lipsite de logica, ce iau niste argumente de aici si le trantesc dincolo fara sa le treaca putin prin filtru. Cainele moare de drum lung siiii... cunosti big grin

Cat despre faza cu copiii: sunt curioasa cum le explici ca mami si tati se pupa pe gura sau de ce mami si tati dorm in acelasi pat, daca doi barbati care se tin de mana iti creeaza asa dificultati.

Nu, nu am in plan casatoria, momentan ma concentrez pe cariera laughing sunt la o facultate grea, viata personala e pe locul 2.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am iesit de mai multe ori din tara dar tot mai bine mi-e in tara mea.
Ce legatura are intrebarea mea cu asta? Nu vreau o tara ca afara.

| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Nu știu ce e mai interesant, răspunsurile userilor sau numele inițiatorului?:/

| raz0000001 a răspuns:

Ala e motivul.