Daca unul se declara Napoleon il internam in spital, daca un altul se declara femeie trebuie sa-l pupam in fund? De cand este lumea se stie ca este o boala, un comportament deviational. Mai nou la presiunea LGBT si cu ajutorul comunistilor s-a constatat ca este normal. Hai sa fim seriosi! Cat despre "tolerant", n-a zis nimeni sa-i impuscam. Mai citeste! http://bit.ly/2IFt8II
Oamenii s-au obisnuit sa protesteze la orice. Nici eu nu inteleg care e motivul pentru care sunt atat de indignati unii, de parca le-ar taia cineva macaroana. Practic nu se schimba nimic. E doar o corectie de exprimare.
"moda"? Se numeste a gandi deschis + a fi tolerant cu ceilalti. Aoleu.
Nu e nicio corecție, e un exercițiu gratuit de ura și discriminare și confiscare politica
Dacă nu ai înțeles pana acum referendumul asta e pentru multe altele numai nu pentru familie. E o acțiune homofoba confiscata politic
Ideea e ca suntem diferiti, de asta avem referendum, ca altfel se trezea unu din guvern si punea legea direct, fara sa ne intrebe.
Majoritatea sunt indignați pentru că prin votul afirmativ se încalcă unele drepturi alienabile ale omului, dreptul la o familie și la o viață sexuală normală în principal, dar și dreptul la egalitate între cetățeni. Comunitatea LGBT se simte, pe drept, discriminate prin acest vot. Orice om cu puțin bun simț și care dă dovadă de toleranță față de semenii săi ar trebui să realizeze acest lucru.
Hei explica-mi si mie unde e ura si discriminarea aici? Cu confiscarea nici atat nu stiu la ce te referi.
Problema ( cel putin asa cum o vad eu ) e ca referendumul e degeaba. Oricum homosexualii nu aveau voie sa se casatoreasca.
Problema cea mai mare e ca referendumul e pe banii nostri.
Unde e ura? E sentimentul ala pe care il simti tu fata de homosexuali din cauza caruia arde dorinta in tine sa le.mai interzici odata sa se casatoreasca desi nu au voie. Dar ii urasti asa mult ca vrei sa te asiguri.
Confiscat politic? Chiar nu iti dai seamana cate eforturi face psd ca referendumul sa iasa? Cum isi exerseaza masinaria de fraudare pentru urmatoarele alegeri, cum vor castiga capital de imagine daca trece referendumul? Aaa, da, tu esti inca plin de ura fata de gay sa vezi si alte urmari ale circului asta
Heiii nu-mi acorda tu mie sentimente pe care nu le am. Practic eu n-am nimic cu ei dar tot scandalul asta impotriva referendumului, sabotajul asta pentru o simpla corectie de exprimare, toate eforturile astea de a opri oamenii sa mearga la vot ma fac sa am. Ma fac sa cred ca ei chiar vor ceea ce nu le acorda Constitutia ceea ce ar fi foarte gresit. Nu e destul ca sunt imorali dar vor sa si legalizeze asta. Ce urmeaza? Zoofilii sa primeasca dreptul sa se casatoreasca cu un animal? Sa nu uitam cine suntem si care e menirea noastra. Sa nu uitam ce e bine si sanatos si sa nu promovam perversiuni si tendinte imorale, daunatoare mintii si trupului. Sa nu uitam ca avem copii pe care trebuie sa-i crestem intr-un mediu sanatos fara influente daunatoare.
Asta vezi tu. Pacat ca vezi doar ura in jurul tau. Nu e ura. Referendumul nici macar nu are legatura cu homosexualii. Nu se face nici o referire la ei. Nu stiu de ce se simt lezati. Practic nu li se taie nimic.
Asa le place lor, sa faca pe victimele.
Eu mă duc mâine mai mult pentru că sunt anti taberei boicot, nu-mi pasă prea mult de referendum, înseamnă că-s homofob?
Nu, am zis mai sus ca sunt mai multe motive ale referendumului... in cazul rau, antipatii politice, oricum, scopul sustinerii familie traditionale nicio treaba cu referendumul asta
Dacă ziceau ăia de la Cioloș și de la USR să mergem la vot, poate nici nu mă duceam că nu-mi pasă fix deloc
și tu faci parte din ăia care boicotează tot pe antipatii politice, ''mașinăria de fraudare'', etc...deci las-o cu ''cazul rău''.
Nu am zis nicaieri ca nu boicotez pe motive politice sau religioase
Eu m-am referit la toti din lumea LGBT si am dat un exemplu.
Unii sunt frustrati, altii chiar au probleme mentale in privinta asta si vor sa isi schimbe sexul.
Nu mai implicati zoofilia si pedofilia cand vorbiti de homosexuali. Aici vorbim de relatiile dintre OAMENI. Ce ti se pare rau intre 2 oameni care se iubesc? Esti indoctrinata si aia e. "influente daunatoare", dar cand vine tatal beat din "familia traditionala" si isi bate copii si nevasta? Ohhh, foarte frumos! Raman cu traume pe viata saracii..Perversiuni? Ce ma? Ca se tin de mana? Du-te tu afara sa vezi cum se ling astia straight pe strada si nu promovati perversiunile. Avand in vedere ca 2 oameni vor sa adope un copil, cred ca si-l doresc foarte mult si vor avea destula grija de el si il vor educa cum trebuie, intr-un mediu "sanatos".
Nu te mai baga in treaba altora daca nu te afecteaza direct cu ceva.
Se face foarte bine, "casatoria dintre un barbat si femeie", clar li se taie un drept. "apara copiii romaniei", un fel de jingnire indirecta, cum ca homosexualii ar fi nistre monstri rapitori si traumatizatori de copiii.
Femeie, tu ai auzit de discernamant si consens? Trebuie sa fii incult sinistru sa pui egalul intre homosexual si pedofili/zoofili.
Nu inteleg de ce va plangeti atat. Nu se schimba nimic prin referendumul asta, iar protejatii tai nu sunt atinsi cu nimic. Faceti scandal din nimic.
Eu zic sa-ti vezi de scoala si sa lasi votul pe seama celor mari, liceanule.