| chiftelutacrocanta a întrebat:

De ce oamenii trebuie sa urmeze mereu aceleasi obiceiuri in viata? Cand te nasti esti alaptat,esti hranit,si esti simpatizat. Dupa cativa ani cresti putin, mergi la gradinita, incepi sa inveti cate ceva, acasa esti ingrijit de parinti, dupa cativa ani mergi la scoala, iti doresti sa devii cineva important, termini scoala dupa care trebuie sa pleci din casa parinteasca si sa iti gasesti de lucru sau sa mergi la facultate, termini facultatea, dupa cativa ani iti intemeiezi o familie, dupa care urmezi in mare parte aceleasi lucruri pe care le-au facut si parintii cu tine. De fapt, nu chiar acelasi lucruri pe care le-au facut si parintii cu tine, pentru ca de obicei nu facem exact ce au facut si parintii cu noi, ci ducem o viata putin mai diferita de a lor dar in mare parte cam tot aceleasi lucruri facem ca toti oamenii societatii.De ce au devenit aceste obiceiuri inspirate din societate atat de monotone? Nu vi se pare ca suntem cam prea hipnotizati de aceste obiceiuri sociale plictisitoare si monotone?

15 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Superb.
Propune ceva mai putin monoton si plictisitor.

Răspuns utilizator avertizat
| mgtow a răspuns:

Eu fac inversul, nu familie muncesc in domeniul dorit, sant tipul de om care isi face de cap cu mai multe la pat altfel as fi ultimu idiot de pe pamant (futaiul e necesar in viata) cheltui bani pe ce cred ca e util in viata mea, dar mai sant altii care procedeaza ca mine si genul asta de oameni schimba cursul omenirii pentru ca se schimba mentalitatiile constant

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pai inainte ca copii sa mearga la scoala parintii ii educa sa stie ce trebuie sa faca acolo cum sa se comporte si chiar dupa scoala parintii dau sfaturi despre cum sa se comporte in societate si cum sa fie parintii si astea si practic ei practica ce au invatat de la scoala dar si de acasa de la parinti si fac ce au facut si ei in mare parte dar sa nu crezi ca acele sfaturi au corecte in totalitate chiar si parintii mai gresesc.

| ToKen a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Idei de inlocuire a obiceiurilor monotone?

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru mgtow):

Cred ca si Pitagora,Euclid,Alexandru Macedon,Iisus, Caesar, Giordano Bruno Einstein, Napoleon si toti astia de au schimbat cursul omenirii au fost tot soferi, dar au ascuns astia de au scris cartile de istorie acest detaliulaughing.

| mgtow a răspuns:

Da ma, vin musulmanii si cresc numarul populatiei.

| Doub a răspuns:

Uhh, dwah, ai dreptate.
Adică, eu zic ca atunci când ne naştem, în loc de alăptare şi alte chestii total inutile, să ne dea marijuana, adică, de ce nu? E ceva bio, dĂăăăh.
Iar hei, ăsta e doar începutul.

| ToKen a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Daca strigi la oameni ca sunt plictisitori, te face mai putin plictisitor?

| SergiuBoss11 a răspuns:

Scopul nostru principal este perpetuarea speciei. indiferent cum ai incerca sa-ti traiesti viata, tot in acelasi loc ajungi...e irelevanta.
daca stramosii nostri s-ar fi gandit sa renunte la aceste obiceiuri sociale si plictisitoare si monotone, am fi ajuns la extinctie.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ai dreptate asa e. Asa este pe Pamant. Fiecare isi face viata cum vrea. Este din instinc. Pisica mananca soareci ca asa are in sange. Dar o pisica care nu a trait afara sau nu a avut contact cu nimic strain, cand vede un soarece poate doar sa se joace cu el sa nu il manance. Asa si omul. Traieste dupa tiparele vietii.

| Doub a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Tu, chiftea malefică, nu-mi distruge speranţele. crying

Păi şi atunci dacă e ceva necesar, de ce ţi se pare ceva monoton?
Aici voiam să ajung.

| raluk27 a răspuns:

Nu e vorba de monotonie, ci de cursul vietii. Ce nu face parte din asta si e diferit devine haos.
Cand te nasti, e normal sa fii hranit (nu o sa te lase nimeni sa mori de foame), alaptat (nu ai dinti si stomacul nu ti-e adaptat pentru altceva) si simpatizat pentru ca tot ce e mic in general e si simpatic.
Esti ingrijit de parinti, pentru ca momentan nu dispui de resurse proprii ca sa supravietuiesti singur, trebuie sa mergi la scoala, pentru ca nu poti sa stai toata viata un analfabet rupt de realitate, trebuie sa urmezi o facultate, ca sa poti avea un job de pe urma caruia sa ai propriul venit.
De la job incolo, e alegerea fiecaruia sa aiba sau nu o familie.
Asa cresc oamenii, astea sunt regulile sociale, conditiile de supravietuire si criteriile dupa care se diferentiaza oamenii.
E ca si cum ti s-ar parea monoton ca trebuie sa mergi de 3 ori pe zi la toaleta sau sa mananci.