anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce oamenii vor sa te schimbe? De ce nu vor sa accepte asa cum esti? De ce mereu trebuie sa le faci pe plac? De ce mereu te folosesc si apoi te "arunca la gunoi"? De ce mereu au asteptari de la tine?

Răspuns Câştigător
| KamaSutra a răspuns:

O sa iau fiecare si o s-o dezvolt:

☃ Nu toti vor sa te schimbe,numai cei ce conteaza cu adevarat si tin la tine cu adevarat te vor accepta cu toate defectele tale indiferent de cat de grave sunt. Dar tu nu trebuie sa te lasi schimbata de nimeni si sa ramai TU!

☃ Nu vor sa te accepte pentru ca probabil nu esti ca ei si vor sa fii ca ei. Sau mai este o posibilitate: esti mai buna decat ei si vor sa te schimbe pentru a te trage in jos.

☃ Nu trebuie sa le faci pe plac. Poti fi o persoana buna care ajuta,insa cu o limita,adica pana a nu te lasa folosita. Spre exemplu,daca tu ajuti pe cineva in repetate randuri,altcineva oberva si iti cere si el ajutorul si asa mai departe...

☃ Te folosesc numai daca le permiti tu. Trebuie sa-ti cunosti limitele si sa te opresti cand nu mai vrei. Iar atunci cand nu mai vrei,le pui pur si simplu NU. Asa le vei arata ca ai si tu demnitatea ta si respectul tau fata de tine.

☃ Oamenii mereu vor avea asteptari,insa singura indreptatita sa aiba asteptari de la tine esti tu! Ignora asteptarile celorlalti si lasa-i sa astepte.

☃ Inca ceva, invata sa fii putin mai indiferenta, nu mult, doar putin, accepta doar ceea ce vrei sa faci. Ai spus ca persoanele pe care le iubesti te fac sa suferi. Atunci draga mea, sentimentul nu e reciproc si trebuie sa te indepartezi de ele.

22 răspunsuri:
| AirănMeidăn a răspuns:

made me foken cry m8crying(((((
pentru ca le permiti toate astea. nu te mai plange atat si incearca sa schimbi ceva

| RAY a răspuns:

Eu nu team aruncat la gunoi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Ma intrebi?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, eu nu team aruncat la gunoi asa ca nu isi fa griji, e cineva mai important ca mine in viata ta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AirănMeidăn):

Treaba este ca, incerc sa fiu indiferenta dar ma doare sa vad ca persoanele pe care le iubesc ...imi fac atata rau sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Nu, nu estehee hee

Nu pe bune, chiar vorbesc serios...sad

| AirănMeidăn a răspuns (pentru anonim_4396):

citeste blog-ul lui ray, il are la profil
e foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte bun si are chiar si articole in care vorbeste despre cum sa treci peste o despartire!

| T0T a răspuns:

☪ Nu toți oamenii vor să te schimbe și chiar ăia contează cu adevărat, cei care te acceptă pentru ceea ce ești.

☪ Cât despre făcutul pe plac asta depinde numai de tine. Tu nu ar trebui să faci cuiva pe plac dacă nu vrei acest lucru.

☪ Cât despre penultima întrebare răspunsul lui Airăn e cel mai potrivit.

☪ Legat de așteptări depinde, unii pot avea așteptări într-un sens pozitiv gândindu-se strict la binele tău, alții nu. Ai putere de judecată, poți și tu să știi ce așteptări trebuie să le satisfaci și care nu.

☪ Baftă și încearcă pe cât poți tu să îi lași pe ceilalți și să faci ceea ce vrei tu să faci și ceea ce îți place. ✌

| SergiuBoss11 a răspuns:

Pentru ca ascensiunea si evolutia rasei umane se bazeaza pe egoismsad.
Atunci cand stabilesti o relatie cu cineva te gandesti prima data "ce pot sa obtin de la el/ea?"sad, atunci cand nu mai au ce obtine de la tine incearca sa te schimbe ca sa pot obtine din nou ce isi doresc.Mai sunt si exceptii de oameni care iubesc fara sa pretinda nimic, dar destul de rar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiindca ei te plac si vor sa te placa mai mult. De aia. Pentru propriul lor egoism.

Dar stii ce e mai nasol, fiule? Cand cineva iti place la inceput asa cum e, dar mai tarziu regreti ca (l-)ai intalnit(-o).

Sunt unii oameni care sunt asa de OK la inceput ca sa-si dea in petic pe parcurs.

| Deaad a răspuns:

Pentru că sunt niște ipocriți și egoiști.Un om nu ar trebui să fie schimbat de nimeni, decât de el însuși, dacă e cazul. Sfaturile prietenilor care îți arată că ai greșit iar apoi tu te schimbi, nu este un lucru rău.Sunt sfaturi.Dar un exemplu concludent de manipulare, îl reprezintă "iubitele" care sunt atât de scârbe, încât înloc să își găsească un alt partener, încearcă să îl schimbe pe ăsta care îl are acum.Omul nu trebuie să se schimbe pentru nimic și pentru nimeni. Dacă o fată,te place, te place pentru că este atrasă de personalitatea ta, de felul cum ești acum, nu ar încerca să te facă un alt om.
Nu trebuie să le faci pe plac.Le faci pe plac oamenilor care te merită, nu javrelor.
De ce te folosesc și te aruncă la gunoi? Din motive strict legate de persoana lor.Se gândesc numai la ei.

În concluzie, oamenii sunt javre în mare.Se găsesc de asemenea și tipi/tipe de treabă cu care chiar ai ce vorbi și nu te lasă la greu și nu încearcă să te schimbe.

| apz a răspuns:

Tind să te schimbe când văd ca ești diferit față de ei. Încearcă să te aducă în turma lor. Cum tu accepți o persoană așa cum este, așa trebuie să te accepte și ceilalți. Nu trebuie să permiți nimănui să te schimbe sau să încerce asta. Tu te vei schimba singur când vei dori asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru raspunsuri, din pacate doar unul poate fi castigator la restul am dat voturi big grin

| KamaSutra a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc mult pentru funda, ma bucur ca te-am putut ajuta. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KamaSutra):

Cu placere, da chiar am sa pun in aplicare tot ce mi'ai scris plus pe ale celorlalti big grin
Mi'ar fi placut sa pot da mai multe funde sad

| KamaSutra a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar te-ar ajuta mult daca ai pune in aplicare happy

Stiu cum e sad

| syd2 a răspuns:

Pentru ca pentru

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru syd2):

Da, multam, m'ai lamurit...laughing

Ce mai faci tu? Da ce nu iti faci alt cont?

| syd2 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu mai stau, nu imi fac alt cont ca e inutil.

| Whaveya a răspuns:

Iti voi raspunde printr-o intrebare:
De ce crezi tu ca lumea e diferita?
Si acum vine raspunsul:
Pentru ca nu toata lumea este prietenoasa, nu toata lumea se gandeste la persoana de langa el, nu toata lumea are sentimente pentru cel de langa el!
Concluzia: Nimeni nu e la fel!

| justadream94 a răspuns:

Depinde.daca esti un drogat si vor sa te schimbe..au dreptate
daca vor sa te schmbe tu fiind o persoana buna au intentii rele

| Anonima0000000000 a răspuns:

Stiu cum e...