| Marius131415 a întrebat:

De ce oamenii vorbesc la adresa altora de parcă ar ști exact toată povestea lor? Nimeni nu știe exact prin ce ai trecut și dacă ești un om foarte deschis tot poți să uiți evenimente sau să nu le povestești amănunțit deci nu știe nimeni întreaga ta viață

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Pentru ca nimeni nu EMPATICEAZA cu nimeni,nu ai cu cine discuta,vorbi, societatea nu te recompenseaza daca esti empatic si daca smecher, violent, rebel, salbatic, fiecare iti da cu parerea ca asta au inteles ei in 89, eu nu inteleg de ce trebuie sa ne exprimam daca nu avem habar despre acel lucru,judecata,critica, barfa sunt pacate in creștinism, parerii sa fie exprimate de cei care stiu, cunosc, de asta alesi nostri sunt tampiti pentru ca tampiti voteaza alti tampiti

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pentru că aceste vorbe sudează o comunitate.

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Anul trecut ma plimbam pe strada si vad pe un baiat cazut pe jos si mai vine un barbat,il ridic eu de jos ala nici nu a fortat eu deci am spondiloza, nu mi-a multumit, pai sa mai ajut, cati au profitat de mine, nu te poti comporta civiliat in vestul salbatic din est, asta e adv

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Mai sunt si cretini de aia gen de ce esti nervos, suprat =tu fiind in cimitir, mergi mai departe, nu te intelege nimeni, ce dz e cu socitatea asta nu inteleg, mai rau ca intr-un trib de salbatici

| Marius131415 explică (pentru RAY):

N ai cu cine Man eu sufăr de anxietate puternica de 3 ani am trecut prin ceva necazuri nu știu dacă am primit 2-3 ajutoare, am avut gânduri suicidare și nu era nimeni acolo.