Lumea judecã dupã aparente, hai sa o lu-am in celalalt mod daca ai o iubitã automat esti vazut om bun, daca ai masinã buna/haine de "firmã" om bogat.
Este o lume de slujitori ai pizdii daca nu te pui intr-o relatie sau te casatoresti inainte de 30 de ani esti vazut si etichetat ca ai probleme esti Gay, sau ranit, in toate felurile. Doar pentru a profita niste femei de pe urma muncii tale, sa o ajuti pentru ca ii vine rândul sa facã copii pentru ca trece vremea varstei lor.
Dar tu poti sa-ti gasesti iubite chiar si la 50 de ani, atât timp Cât te mentii in forma, niste bani strânai o masinã ok si un apartament decent.
Ai dreptate,fetele vor sclavi de care sa profite, cica e de criticat, judecat ca nu esti catelul unei fete care sa se storce de banii, nervi, masculinitate
Isi apãrã surorile, nu am treaba eu incã, asa e natural la ele, sa nascã...
Dar ce ma dezgustã e câtã falsitate si superficialitate e astãzi, de o fatã este catalogatã dupã machiajul si hainele mulate sau inexistente de pe ea, iar baietii dupã masinile care le au si abdenul plat, de parcã nu toate au 4 roti si te duc din puctul a in b. Ceva sincer sa nu fie superficial rar gasesti.
Nu lua în considerare genul asta de întrebări. Sincer cred ca le pun prostii. Pt ca nu prea ai ce sa răspunzi decât ca nu ai întâlnit persoana potrivita... În plus sunt și persoane care aleg sa nu se implice în relații serioase
Asa e: alerg dupa ce nu pot avea si refuz ceea ce pot avea.
Da,in Romania accentul se pune pe situatia materiala.Ai bani, taticul si mamica te-au lasat cu bani, iti gasesti imediat pe cineva.Si nu numai ca iti gasesti, dar poti sa fii si "prostul satului" si tot respectat vei fi. Daca mai ai cateva tractoare John Deer-uri, ceva pamant, o afacere toate trag la tine, cunosc caz...In schimb daca esti nai realist, poate ai ceva dar nu vrei sa te afisezi, esti ocolit
Pai normal ca romanul, prima lui constatare va fi ca esti gay daca esti trecut de 30. Dar acea persoana nu stie sau nu vrea sa accepte ca totul tine de bani,de masini,afaceri,case, baieti nesimtiti si celelalte.O fata iti va spune ca nu este asa, ca toate cauta un tip ok, cu un suflet bun, dar niciuna nu s-ar aventura cu tine daca nu ai avea nimic
Pai normal, si mi se pare normal si ok asta, tu ca barbat nu depinzi de femeie, dar femeia inca mai are instinctul de-a depinde barbat, si niciuna nu va cauta un barbat lefter care sta ma-sa si n-ate nimic, si nu mi se pare ceva imoral asta, mi se pare ok, si eu ca barbat ma feresc de anumite tipologi de femei, no asa si ele se feresc de anumite tipologi.
Ce ti se pare normal? Tu te uiti numai dupa alea cu masini luxoase si care au case?
Nu sunt convinsă că tu poți avea ceva în condițiile actuale.
Pentru ca nu esti in trend. E simplu. Plus ca majoritatea oamenilor au dorinta de apartenenta, de a avea copii etc. Ori asta se face intr-o relatie. Mai mult, daca esti trecut de 30 si esti mereu singur inseamna ceva probleme ori comportamentale, ori de atasament. Oricum, nu esti batran. Inca mai ai timp berechet sa iti gasesti pe cineva daca vrei si daca renunti la stacheta aia pusa prea sus.
Sunt foarte in trend, poate mai in trend decat multi altii si nu cu orice au altii.Probabil nu conduc masina care trebuie si sa am ceva pe numele meu.Dar astea le pot avea, ca sa fiu in trend si fara inprumut.Pesemne ca am ceva comportamental, nu imi place sa ma rog mult dupa o persoana, depinde. Sincer, e cam greu.Pentru fete este altceva, oricum ar arata tot isi gasesc pe cineva.Pentru baieti, oricat de gentleman ai fi, ai toate sansele sa ramai de unul singur.
Da stiu, dar ce vreau sa spun este ca daca esti aproape de 30’ au mai multe pretentii, in comparatie de când ai 20’ atunci poti sta si acasa la mamica, taticu si tot mai gasesti. Dar când ai deja o vârsta toate umbla dupa cineva mult mai realizat, acum Depinde ce vrei si tu sa te pui intr-o relatie chiar daca ai ceva, sau doar vrei sa obti ce au intre picioare...
Când sti sa le combini cat de cat si ai ceva bani, masinã buna, apartament bun te prezinti ok deja multe incep sa vrea relatii si sa caute pe unu care sa se puna la casa, sa-si facã o familie. Dar mai bine le pastrezi doar asa, le Vinzi un vis frumos, pentru ca majoritatea când vad ca esti realizat vor sã te puna sa le iei pe ele, asa mai bine le spui ca vrei doar pe viitor relatii nu momentan. Si le pastrezi doar cu prietenie cu beneficii nedeterminatã.
Buna ziua, draga! De ce judeca lumea? Pentru ca atata pot unii sa faca: sa judece dupa aparente. Probabil, mai mult nu pot face, ce sa zic altceva? Te pup si iti doresc o zi frumoasa si o saptamana minunata!
Dacă întrebi așa ceva înseamnă că nu e totul roz, ceva nu merge, ai o problemă în a lega relații.
Bine faci prietene. Persoanele de sex feminin vor doar sa te stoarca de bani si sa te faca sclavul lor. Te felicit si tot asa.
"Gentelmen" daca esti pupincurist doar pentru a primi ceva, clar ca pleacã majoritatea. Doar una care vrea catelusi pe post de iubiti ar sta cu tine.
Da,ar fi o problema ca nu pot sa am un contact cu prea multe femei, femei care imi doresc.Circumstantele de moment fac ca sa nu fiu inconjurat de femei serioase sau si chiar daca as fi, nu as vedea ceva de durata deoarece nu am de gand sa raman prea mult in acest loc.Sincer,am si o anumita gandire, dar asta mi-am dezvoltat-o in timp despre femei Mi-am dezvoltat-o vazand tot ce se petrece in viata de zi cu zi, tv, radio, pe strada.Asa cum multe femei nu mai vad un adevarat "gentleman" intr-un barbat, nici eu nu prea mai vad multe calitati, sinceritate, in primul rand la o femeie care sa ma "innebuneasca"!
Pentru ca traim intr-o tara unde majoritatea celor ce nu au emigrat inca au o mentalitate de ev mediu.
Uite de aia esti singur. Fiindca gindesti complet pe dos. O fata normala - ca mai sunt si de-astea destule - cauta la tine doua lucruri mari si late: sa o faci sa se simta confortabil psihic (sa o faci sa rida, sa nu i te plingi non-stop de serviciu, soarta, si alte magarii ca un fatalau) si mai ales SA FII DE INCREDERE. Mai in detaliu, sa vada ca ai planuri. Nu ca ai bani de te scalzi in ei, ci ca stii ce sa faci cu putinul pe care il ai. Ca ai niste planuri pe termen lung. Ca stii ce vrei sa faci in viitor. Ca nu trebuie' sa vina maica-ta sa iti mature/faca curat prin casa. Ca ai grija de tine si nu faci dus/te tunzi doar cand ai intalnire sau mai stiu eu ce. Detalii de-astea aparent minore pe care multi le baga sub pres si isi pling in pumni ca toate femeile "e c00rve" si nu se uita la tine daca nu ai bani si cacaturi. P.S. Nu conteaza ca esti strimb sau o ai mica. Stiu destule cazuri de nasoi cu bunaciuni care nu stau cu ei pentru bani, ci pur si simplu pentru ca sunt niste persoane placute. Si poate ca o au si de 25 cm, nu stiu, ca nu i-am masurat.
Well nu, dar nici dupa ultima jegmanita, ideea e ca o persoana decenta (material) nu cauta pe cineva inferior ei (in special femeiile).
Lumea te va judeca indiferent de ce faci. Trăiește-ți viața după propriile idei, fără să-ți pese de opiniile celor din jur
Pupincurist nu am fost si nici nu am sa fiu vreodata indiferent de conjunctura, job, femeie. Daca nu imi convine ceva, spun pas.
Sa spunem ca nu ma plang ca un "fatalau" tot timpul, traiesc de unul singur, stiu sa gatesc, nu foarte mult dar tot stiu ceva.Stiu sa imi port de grija, sa ma intretin, sa mentin o curatenie, sa fiu atent la o tinuta vestimentara, o igiena si alte chestii elementare.Mai mult nu vreau sa enumar ca nu vreau sa imi fac reclama... oare fetele chiar nu se mai simt atrase de astfel de persoane?
OK, atunci mai lucreaza la gatit, dar mai ales la increderea in propria persoana. Poate e si o problema de abordare, ce sa zic. Fii mai relaxat, nu le lua direct din voleu. Eu am patit de vreo doua ori sa incerc sa fac lipeala unor amici cu tipe si intr-un final sa se lipeasca alea de mine. De ce? Pentru ca nu eram interesat de ele in mod direct, dar le faceam sa rida si purtam conversatii interesante.