Nu e nimic in ciudat.
Cel mai probabil in viitor, sa zicem peste 500 de ani oamenii vor putea sa creeze conditii optime de trait si pe alte planete.
Dar nu ai cum sa locuiesti pe celelalalte planete deoarece pe multe dintre ele nu exista nici apa dar nici oxigen care sunt vitale pentru a putea trai.Mercur si Venus sunt planete foarte calduroase si pline de lava in tim p Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluton sunt planete gazoase(atmosfera plina de gaz). Doar Marte are apa inghetata la cei doi poli.
Exact despre asta vorbesc, de ce celelalte planete nu au aceste chestii si noi le avem?
Eu te-am intrebat de ce nu au celelalte planete ce avem noi, nu ce ar putea face oamenii peste 500 de ani, ce ar putea face oamenii e creatie artificiala nu naturala de la univers
In plus, se zice ca oamenii nu pot merge in spatiu din cauza unei bariere care ne opreste sa parasim pamantul, nu stim chiar tot despre chestiile astea
Asa au fost ele create de Mama Natura, sa nu aiba conditii care sa sustina viata.
Sau poate au avut atmosfera candva dar au fost distruse intentionat de alte civilizatii extraterestre.Sunt multe intrebari care necesita multe raspunsuri iar de raspunsuri nu putem fi siguri.
In schimb cica Marte a fost o planeta cu multa apa si locuibila acum multi ani dar a avut parte de un dezastru natural sau a fost distrusa de o civilizatie asemenatoare celei de pe Pamant.
Despre bariera nu stiu ce sa zic dar iti dai seama ca sa mergi in spatiu nu poti merge cu orice rabla din fier, iti trebuie o nava care sa reziste tuturor intemperiilor din spatiul cosmic si sa fie facuta dintr-un otel special.Personal nu cred ca este o bariera care sa opreasca explorarea spatiala, as zice ca elitele lumii nu interesul sa exploreze spatiul cosmic pentru ca ar fi cheltuieli prea mari si mai sunt multe probleme pe Pamant care necesita rezolvare.
Din ce observ la răspunsurile pe care le ai primit, tu deja ți ai format o opinie în capul tău și te contrazici cu persoanele care au o ideologie diferita. Așa ca nu înțeleg rostul întrebării tale și unde vrei sa ajungi cu aceasta. Tot ce lași de înțeles este ca aștepți ocazia să încerci să convingi alte persoane ca propriile tale convingeri reprezintă adevărul absolut. Și cel mai probabil daca te întreb care este ipoteza ta, o sa mi spui ca un moș cu barba a bătut din palme și în 7 zile a apărut Terra. Nu are nimeni cum să îți dea un răspuns precis de ce doar planeta noastră se afla la distanță corecta de soare și a fost lovită de milioane de ori de comete de gheață (fapt ce a dus la apariția apei pe pământ) pentru ca nu am fost nici unul prezenți la crearea Terrei. Și nu exista nici o bariera invizibila care ne oprește să părăsim pământul, chiar nu știu pe ce cutie de cereale ai citit inepția asta. Oamenii au ajuns deja pe alte planete (de asemenea și pe satelitul natural al pământului adica luna) și avem stații lansate pe orbita planetei (pe care da, lucrează tot oameni).
ce dovezi ai ca au fost in spatiu? daca zice mass media clar e adevarat, ce sa zic
Dar tu ce dovezi ai ca nu au fost? Intuiția? Teoria conspirației? Daca zice un Gigel pe net ca tot ce știm e minciuna și ca pământul e de fapt plat clar e adevărat, ce sa zic
Imi vine greu a crede ca a fost cineva in spatiu odata ce inca nici macar nu se stie ce forma are pamantul
Propriile convingeri nu au nici o legatura cu realitatea. Daca tu nu crezi un lucru, nu inseamna ca este sau nu este dupa cum consideri tu. De asta exista atatea religii diferite pe planeta + teoriile conspiratiei. In ceea ce priveste forma pamantului, se stie deja ce forma are, atata doar ca exista o mana de bufoni pe internet care refuza sa vada adevarul. Pana si intr-un amarat de avion daca ai zburat vreodata in viata ta o sa vezi cu ochii tai curbura pamantului. Daca tu crezi ca pamantul este un obiect cosmic aplatizat ce zace random prin spatiu, atunci imi pare foarte rau ca mi-am irosit cateva minute din viata purtand aceasta conversatie.
O parte din răspuns se afla chiar în intrebarea ta, și anume când faci referință la planetele observabile Dacă în aceasta părticică asta de univers,, observabil'' nu am fost capabili cu instrumentele pe care le avem acum la dispoziție, sa descoperim viata, e tocmai din acest motiv, ca e prea mare, ce nu e încă observabil, înseamnă că nu a fost descoperit încă, dar nu ca nu pot fi planete care pot ospita viata.
Cheers