| Delocimportant a întrebat:

De ce, pe Facebook, sunt majoritatea inculti, si inteleg totul gresit?
Tocmai am postat, in cadrul unui grup, urmatoarea postare: "Cine doreste sa fim prieteni? Am 23 de ani. Doar prieteni (aviz femeilor)! Nu ma intereseaza relatiile, si nu pentru ca as fi gay, ci pentru ca nu mai am incredere intr-o femeie. Nu are rost sa explic de ce. Multumesc. happy ". Dupa ce am postat asta, au venit si replicile, probabil s-au simtit ofensati/ e unii/ unele, si nu stiu de ce. Am fost injurat si jignit, si, asta, de catre niste inculti, care nici macar nu stiu sa se exprime corect, "sa se exprime corect" e prea mult, cand, ei, nu sunt capabili nici macar sa inceapa o propozitie cu majuscula. Am avut multe conturi pe Facebook, asadar utilizez de mult timp aceasta retea de socializare, insa este "cuib de prostie", si am ajuns la concluzia ca nu este, nici pe departe, utilizat in scopul in care a fost creat si destinat. Acolo nu poti avea o discutie normala cu cineva, care sa te respecte.
Voi ce parere aveti despre postarea mea, am gresit cu ceva, am meritat sa fiu injurat si jignit? Multumesc anticipat.

10 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Postarea ta a fost normala fara jigniri sau ofense la adresa unora sau unor grupuri de persoane. Poate unii se cred superiori fata de cel de langa ei si astfel apar comentariile si jignirile. Parerea mea, cine nu are ceva omenesc de spus mai bine sa nu spuna nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.Prea multe detalii. Puteai sa te rezumi la,, Cine doreste sa fim prieteni, am 23 de ani si m-ar interesa amici cu care sa imi petrec timpul". Prea ai scos in evidenta FEMEILE si ca le,, respingi". Data viitoare fi mai scurt

| Ayre a răspuns:

Nu cred ca trebuia sa fii jignit, si in plus facebook-ul in ziua de azi e plin de prostii si persoane cu acounturi anonime.Mai bine gasesti alt site-de-socializare, sau pur si simplu nu atragi atentie la cele scrise impotriva ta.

| minrest a răspuns:

Postarea ta nu era de natura sa jigneasca pe nimeni. Poate ai douazeci de prietene si nici un prieten sau poate nu vrei sa iti faci prietene ca sa nu fi tentat sa le curtezi sau orice altceva. Oamenii sunt intr-o majoritate confortabila prosti si inculti in societate in ansamblul ei si atunci sunt asa in puscarie, pe Facebook, in parlament, unde vrei tu. Salut.

| christos1234 a răspuns:

Iti recomand sa nu vorbesti romana pe Facebook.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Hahaha ce tragedie, nu iti place Facebook sterge ti contul si gata.

| Delocimportant explică (pentru suntserios):

Si zici ca ai fost utilizatorul anului? Nu meriti, tinand cont de raspunsurile tale aiurea, care nu sunt deloc utile.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Daca nu intelegi anumite lucuri, nu inseamna ca esti incult.
Depinde si pe ce grup ai potat asta, daca era unul in care oamenii chiar vor sa-si faca prieteni, atunci e putin suparator, daca nu...inseamna ca meriti sa fii jignit.
In orice caz, si eu as fi ras de tine. In primul rand ca postarea e jalnica, evidentiezi prea mult faptul ca nu esti gay, iar femeile vor doar sa insele, nu mai ai incredere in niciuna, de asta le respingi. De parca toate ar fi la fel. Vrei sa arati, in mod indirect, ca tu esti un om singur si trist.
De fapt, cand ai scris asta, te gandeai ca se gaseste o duduie care sa-ti dea ADD si sa-ti arate tatele pe net, ca doar nu voiai sa-ti dea un barbat si sa vorbiti despre nemurirea sufletului.
Si in al doilea rand ma amuza fata ta.

| Wøodenpints a răspuns:

Și eu te-aș jigni dacă după 23 de ani de existență ai posta asemenea aberație.
E ok să crezi că toate femeile sunt la fel și să zici că nu mai ai încredere în una. Da asta până la 16 ani. Când o vezi pe fata cu care-ți luai limba-n gât că-l lasă pe altul să-i bage mâna în chiloți.
Dar la 23 de ani, ar trebui să știi să nu mai etichetezi aiurea orice om cu țâțe, doar pentru că ai fost tu dezamăgit de câteva dintre ele.

Mi se pare cretin și faptul că te crezi înconjurat de proști și inculți. În primul rând folosești greșit termenul. Incult înseamnă fără cultură. Dacă nu știi care-i capitala Angliei și cine a scris Luceafărul, da atunci poți să zici că ești incult.
Dar când unul îsi postează frustrările obținute din dezamăgiri amoroase și caută companie pe facebook, acolo nu mai ține nici de incultură, nici de faptul că oamenii s-ar putea să te perceapă greșit. Ai primit exact ce meriți.
Iar cu "aviz femeilor!" ai arătat încă o dată cât de superior și plin de tine te crezi. Chiar crezi că dacă nu scriai aia ar fi sărit toate pe tine ca pe Brad Pitt la bustu' gol?

Și încă un lucru. Nu mai cere respect din partea celorlalți. Respecul se câștigă, nu se dă din prima. Și cu astfel de postări, obții doar ură, milă și antipatie, nu respect.

| Fatamuntilor a răspuns:

Vezi tu cand pui o postare pe orice retea de socilalizare iti asumi anumite riscuri.
Fetele probabil s-au simtit ofensate pentru ca l-ai excus din discutie, si de aici acele jigniri
NU cred ca ai gresit, dar pe viitor incearca sa fii mai diplomat.
Si chiar daca se baga o fata in discuitie incearca sa ignori, te faci ca nu vezi.
Si in viata de zi cu zi si in cea virtuala incearca sa asimilezi doar ce-ti convine.Ca sa ajungi in situatia descrisa de tine.