Oare de ce? pentru ca mancarea care o avem nu apare asa din senin nu? e undeva pe camp si are nevoie de apa si inca multa, ploaia trebuie sa fie o bucurie ca ploua nu o plangere, bine ar fi daca ar ploua mai mult s-ar face legumele, fructele, aerul nu ar mai fi asa poulat
Consider că ploaia este normală oricând, mai puțin iarna, când ninge. Primăvara și toamna sunt cunoscute ca anotimpuri ploioase, cu instabilități termice, atmosferice.
Am observat că în România a plouat mai multe zile în rând. Nu am o explicație pentru aceasta, însă cred că este normal.
Vara, în România sunt temperaturi de +35C, atunci vei spune: De ce e așa de cald?
Lasă mă să plouă. Că nu-i face nimănui rău. Chiar acum plouă la mine. Mie îmi place foarte mult ploaia. Și atmosfera mai mohorâtă. Plus că e foarte bună pentru pomi și recolte.
Dupa parerea mea ploaia este buna acum, deoarece o sa vezi la vara cat de cald va fi. Pot sa fie si schimbari climatice cu factori care fac aceste schimbari. Cum a fost tornada aceea din Romania. Normal noi nu avem asemenea tornade atat de puternice. Climatul se mai schimba, dar crede-ma, cand va veni caldura mare vei vrea sa fie din nou timpul asa.
Utilizatoare123 întreabă: