| Mihai87 a întrebat:

De ce politistii sunt asa de fricosi in ziua de azi? Se sperie si de o gaina... Imi vine in minte acum un film foarte misto, Predator 2 in care personajul principal isi risca viata in lupta cu infricosatoarea creatura. Dar numai in filme politistii sunt asa loialilaughing.

4 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Tu, dacă ai fi polițist, ți-ai risca propria viață ca să salvezi niște străini? Că eu nu.

| Mihai87 explică (pentru Wøodenpints):

In America anilor 80-90 erau politisti care erau in stare sa-l infrunte si pe diavol pentru omenire. Erau loiali si isi respectau cu adevarat meseria. Spun asta pentru ca tatal meu a trait in SUA si stie. In ziua de azi, mai ales in Romania politistilor le e frica si de o gaina.

| Mihai87 explică (pentru Wøodenpints):

Vrei sa-ti enumar cate institutii are SUA care se ocupa cu stoparea crimei si a coruptiei? Acolo sunt oameni seriosi, nu noi care lasam in libertate criminali si pe cei nevinovati ii bagam la puscarie.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Mihai87):

Nu compara politiștii din SUA anilor 80-90 cu ăștia din România.
Eu, dacă aș fi polițist în România (n-am ajuns atât de distrus pe viață să fac asta, pun u ncaz ipotetic) nu aș risca nici să mă murdăresc pe uniformă, având în vedere salariul de mizerie pe care-l primește un polițist.
Iar ăia care sunt loiali meseriei și preferă să încaseze ei un glonte în locul unui civil, sunt niște idioți. Cel puțin eu așa îi văd. Nu dă nimeni o flegmă pe cât de dedicat meseriei ești.
Polițiștii din România, sunt mai preocupați să-l interogheze și percheziționeze pe unul care se plimbă noaptea pe stradă, decât să le dea o boabă între ochi țiganilor ăia mulți și negri care stau la colț de stradă și sunt mereu puși pe scandal.