1.Puterea corupe deoarece ii permite unui individ să dețină o sumă mare de bani și controlul asupra unei structuri, astfel orice individ cu putere poate sa face ce pofteste.
De obicei puterea ii corupe pe cei care au avut lipsuri în copilărie și pe cei care nu au principii solide de viață.
2.Pai când ai ajuns la stadiul unde sa te respecte toată lumea e normal sa ai stare de euforie.Cand ești apreciat de cei din jur te simți în al nouălea cer.
Îți zic cazul meu, la liceu eram printre cei mai buni la istorie și geografie și colegii mă respectau pentru cunoștințele mele și când mă întreba cineva ceva simțeam și eu starea aia de euforie.
Asta ar trebui sa fii tu in stare sa explici aici, odata ce spui ca esti pasionata de psihologie.
Omul e o creatura sociala, si in societati se stabileste mereu o ierarhie. Dorinta de a urca in ierarhie e adanc inradacinata, cu cat esti mai sus cu atat ai mai usor acces la resurse si (mai ales la barbati) acces la optiuni reproductive mai de calitate (femei mai atragatoare). Deci le satisface dorinta de supravietuire si reproducere, care e scrisa in genele oricarui organism.
La fel cand cobori in ierarhie e un disconfort, si chiar depresie daca ajungi destul de jos.
Eu am o părere personală dar voiam să aflu și alte păreri.
Tocmai, ca si noi ar trebui sa-ti cunoastem parerea personala, odata si tu vrei sa o cunosti pe a noastra si cum esti pasionata de psihologie, te invit sa fii cinstita si sa raspunzi sincer si detaliat, asa cum facem noi la intrebarile tale.
Emilia19 întreabă: