Îți intră în sânge și se combină cu grăsimea ))))) ))) și te unfli
De la cele 30mg zahar din fiecare doza. Adică doza de zahar recomandata pentru un om pe zi o bei din 3 înghițituri.
Monsteru are vreo 50mg ai baut 2-3 d-alea, te-ai dus.
Pentru ca Red Bull se ocupa doar de marketing, ei nu produc bauturile. Baga multi bani in campanii de publicitate si incearca sa obtina un profit cat mai mare. Daca merita sau nu pretu asta e irelevant, conteaza doar daca sunt oameni dispusi sa il plateasca.
Daca consumi energizante strict pentru gust hell e ok, bine ar fi sa nu consumi deloc, nici ca sportiv, mai bine bei o cafea.
Nu consum așa ceva, sunt moarte curată energizantele, n-am băut niciodată la cei 23 de ani ai mei și nici n-o voi face.
Deci nu știu ce prețuri au că nu mă uit
Una din întrebări era dacă consumăm energizante, la aia am răspuns în principal.
Pai si de ce nu consumi? Apuca-te, sunt ca niste baterii, bagi unu si zbori.
Pe moment poate, dar am citit că cei care beau sunt predispuși la boli de inimă și am văzut și citit de cazuri de tineri (eu am 23 de ani) care au murit de infarct după ce-au consumat regulat un anumit timp energizante.
Chiar crezi ca daca dupa ce bei un energizant faci infarct?
Nu am zis de unul, infarct se poate produce dacă bei zilnic câteva luni sau la câteva zile timp de câțiva ani.
Daca esti un gras infect si terminat cel mai probabil faci si infarct.
E mai slab decât o cafea sa stii.