| VasileRapidistu13 a întrebat:

De ce se ajunge la cearta cand se contrazic oamenii? Si aici pe TPU am vazut daca eu cred ceva e strict parerea mea, cui nu-i convine exista block iar in viata reala poti sa nu il mai bagi in seama pe respectivul nu te obliga nimeni sa vorbesti cu x sau y

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindcă unul se crede mai superior decat celălalt,daca se ajunge la ceartă predomina prostia la unul din ei,sau așa e persoana respectiva care declanșează cearta mai temperamentală,impulsiva,poate fi și narcisista, megalomană să creadă că le știe pe toate, că deține adevărul absolut peste toți ceilalți, sau când unul îl subestimează pe celălalt intelectual, deci sunt foarte multe supoziții in care lumea poate ajunge la o cearta dintr-o discuție contradictorie.

| VasileRapidistu13 explică (pentru anonim_4396):

Pai zic astia de mine dar eu las pe fiecare sa creada ce vrea, eu sunt liber sa cred ce vreau nu ma tine nimeni, daca vreau pot sa cred ca jandarmeria ia salarii nemeritat de mari nu ma tine nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Multi iau salarii nemeritat,parlamentarii iau salarii colosale in timp ce se uită la filme deochiate,chiar s-a difuzat la știri odată, multi nu fac nimic, ne mint pe fata,rad de noi,unii muncesc de le dau sângele pe nas,alții au muncit o viață și au pensie de culdusi,de robi,și aia au salarii colosale,vile,mașini de lux in timp ce noi oamenii de rând,unii din noi trăim la limita supraviețuirii! In politie sunt angajați am văzut la știri și analfabeți funcțional care nu știau legile,la fel sunt și politicieni,viața nu a fost niciodată fair play! Selecția naturală decide cine o duce bine și cine nu, și cine moare, cu toate că norocul uneori și-l face omul cu mana lui, daca sta in zona de confort niciodată nu va evolua, nu se va dezvolta, mereu va stagna ca un copac

| 99290 a răspuns:

Pentru că lumea e limitată și nu înțelege că o discuție contradictorie nu este o ceartă. Uneori oamenii nu pot mai mult de atât. Doar pentru că nu ești de aceeași părere cu el/ea, ar putea să creadă că îl invalidezi și îi pui la îndoială capacitatea de a critica. Cei mai deschiși pot înțelege că discuțiile contradictorii pot fi chiar și constructive, pot fi interesante și departe de a fi un motiv de supărare. Acei oameni înțeleg și acceptă diferențele dintre noi.

| VasileRapidistu13 explică (pentru anonim_4396):

B.u,g mafia -bag in lume si v-o fac cadou aia-i melodia pe care o deic, am bucur ca exista oameni cu 2 neuroni ca dvstra care a expus aici exact ceea ce cred si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Asta e viața, așa cum e trebuie sa mergem înainte ca tancul rusesc.

| Sn4k3 a răspuns:

Caractere diferite, personalitati diferite, gandiri diferite. Acelasi sfat pe care l-ai dat tu, ti-l dau eu acum. Nu-ti bate capul cu toti.

| ReddY25 a răspuns:

Pt ca unora le place ceva si altora altceva