Fiecare persoană are motivul său. Unii vin la noi pentru studii,noi mergem la ei,alții în funcție de domeniul în care lucrează se mută dintr-o țară în alta, mai poate fi faptul că și-au cumpărat o casă în țara vecină, sau cei care s-au căsătorit și-au dorit să se mute, fie el la ea sau ea la el în țară. Uite o altă situație ar fi cum este acum cu războiul, cei din Ucraina vin la noi în România. Apoi ar mai fi răufăcătorii fug dintr-o țară în alta.Sau o femeie care s-a despărțit de soțul violent vrând să-și piardă urma și să înceapă un nou capitol în viața ei alege să plece în altă țară. Sunt și persoane care sunt răpite și duse cu forța în altă țară sau cei extrădați. Posibil să facă afaceri ilegale și atunci acele persoane se stabilesc unde pot să-și desfășoare activitatea fără a fi deranjate de autorități. Unii revin în țara în care s-au născut.
Poate s-au indragostit de cineva din tara in care se muta sau poate doar vor o schimbare.
"De ce se muta romanii in Ungaria?"
Te referi la maghiarii din țara noastra?
Lasă-i să se ducă! Au luat o decizie foarte inteleapta. O-hoo, de-ar fi toti ungurii din Romania, la fel de intelepti!
Romanii get-beget nu cred că s-ar muta in Ungaria.
Nu am auzit pe nimeni sa se mute in Ungaria.
Nici macar maghiarii cu cetatenie romana nu aspira la Ungaria, stau si se plang aici
Ei se considera maghiari, chiar daca locuiesc in Romania.
Si pe buna dreptate, unii nici nu cunosc limba romana, iar altii refuza sa o vorbeasca.
Asa ceva eu inca nu am auzit(sa se mute unguri get beget de acolo aici) deja si foarte multi maghiari din Ungaria sunt de origine de aici mutati dincolo imediat dupa revolutie asa ca se pune problema caci in ce masura sunt nascuti acolo sau de foarte multa vreme acolo.
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: