Pentru ca Maica Domnului a pus niște buruieni pe aici prin România și niște rapiță, cam atât. De asta i se spune asa.
Un italian din Argentina, la prima vizita in Romania, da de inteles, in mod imprecis, ca Romania ar fi, in cine stie ce sens, Gradina Maicii Domnului. Nu mi se pare concludent.
Nu mă pun eu cu el. Dar de ce nu îl întrebi pe el? Oare de aceea a venit să culeagă fructe și flori din grădină? Oare?
Am vazut, la televizor, zeci de mii de oameni emotionati : batrani, tineri, oameni de varsta a doua, saraci, avuti, politicieni, studenti etc
Au fost momente emotionante, in care, multi pelerini au lacrimat.
Cateva ore in care uiti de problemele cotidiene, iar dupa eveniment... fiecare isi vede de treburile lui.
Pentru ca sunteti ateu, impactul citirii discursurilor si timbrul vocal "bland" al Papei nu au efect asupra dumneavoastra.
Cred ca a venit sa consolideze relatia cu biserica catolica romana.
Da. Asta înseamnă să fii religios, să pui emoții legate de.
Si vrei raspunsul pe site-ul asta de...culti!
Bine!
Este ultimul pe care ti-l dau, daca e chiar ATAT de greu pentru astia sa urce pe net cateva keyword's-uri tip: "Bisericani" sau "Minunea din stejar"...
E grele cu cultura asta...
Se numeste asa de aproximativ 500 de ani, (nume folosit doar in cadrul Bisericii), si a intrat in literatura de specialitate in 1908 prin Nicolae Iorga cu a sa: "Istorie a Bisericii Româneşti", unde este relatata intalnirea unui grup de monahi ce intentionau sa ridice un lacas de cult pe muntele Athos, cu Maica Domnului.
Prin urmare, numele NU a fost "inventat" de Ioan Paul al-II-lea in timpul vizitei de acum 20 de ani (ca sa se simta romanii bine), ci rezida intr-un eveniment petrecut undeva la finalul deceniului 1490-1500, in genul celui de la Fatima, din 1917.
P.S. La mesajele tale cat si la ale celorlalti useri voi raspunde zilele viitoare.
Sunt in concediu.
Gore_Ana_1984 întreabă: