anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce se simt unii mai duri şi mai şmecheri atunci cand fumează? Valabil şi la unele fete.

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Ii pun in pozitia de adult, cum inainte doar adultii fumau, iar adultii erau influenti, exista o "frica". Astazi foarte putini se impun iar cazurile fie sunt acceptate si trecute cu vederea, fie se ajunge ca proaspatul fumator sa fie cel mai bun partener de tigara al parintelui (bineinteles si el fumator)

Psihologia asta este destul de patologica, in special in scoala, ajungand chiar sa imparta copii intre fumatori si non; devine un factor destul de decisiv in gasirea grupurilor de prieteni, cum foarte multi parinti accepta sau nici nu se implica, nu doar sanatatea propriilor copii este lezata (ci si mentalitatea).

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din cauza imaginii promovate des in filme /seriale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sau când scuipă da ei nu au un colt de paine in burta ăștia sunt culdusi nu șmecheri

| mgtow a răspuns:

De prosti/pramatii in cazul lor

| Mosotti a răspuns:

De prosti. Nu pot sa ma simt mai smecher cand imi distrug sanatatea si imi ard banii.
Se simt smecheri ca se iau dupa alti tampiti.

| alina2k18 a răspuns:

Ti se par tie smecheri laughing
Duritatea si smecheria nu stau in faptul ca ai o adictie/dependenta.
Nici un fumator nu se crede dur daca fumeaza, dimpotriva, fumand isi arata tuturor slabiciunea/viciul.
Si mai usor cu jignirile ca noua fumatorilor nu ne platesc tigarile mamicile voastrewinking
Vedeti ca va striga ciorba de cartofi din frigider si franzela la 1 leu haw!
laughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru ca acasa li se reproseaza si felul in care respira, sunt sub papucii parintilor grav.
De cate ori fac o idiotenie, pentru ei este o realizare ca "au sfidat" parintii. Si uite asa, ies plozii fara pic de responsabilitate in deciziile lor, din cauza parintilor care nu ii lasa sa traiasca.

| Apokales a răspuns:

Pentru ca este un gest vulgar precum o injuratura, iar vulgaritatea este asociata cu duritatea unei persoane. Asta este o ipoteza, acum nu stiu sigur.

| Sofer a răspuns:

Asa e cool sa fi. Smecher ca fumezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru alina2k18):

Îmi place de tine tiganco :*