Cand i citesc pe uni ma apuca plansul,ia auzi oameni puternici sunt psihopati, ei nu plang niciodata, pe naiba nu, suntem oameni nu roboti, cand e sa plangi plange, e o descarcare emotionala
Ba da si barbatii plang, numai ca, orgoliul si mandria nu le permite sa recunoasca asta, in fata altora, ca sa nu-l considere un barbat slab.
Si baietii/barbatii plang cateodata, nu-i asa?
https://www.youtube.com/watch?v=9iLstUR1nBM
Poti sa-l crezi pe cuvant pe Dan Bittman, din moment ce scoate in evidenta si accentueaza cuvantul : cateodata/uneori.
Se mai intampla sa planga... fara lacrimi. :D
Orce om are emoții si asta nu il face mai puțin bărbat sau mai puțin femeie.
Ti se poate intampla sa suferi o pierdere, o despărțire, o traumă si atunci e normal sa te descarci emotional. Faza cu "bărbați nu plâng "e o vrajeala prin care vrea sa se scoată cumva in evidenta ca ei sunt puternici, dar puterea nu inseamna lipsa emoțiilor.
Pentru ca barbatiii sunt consideratii sexul puternic si teoretic ar trebui sa se abtina!
Dar sa nu uitam ca si barbatii sunt suflete, au voie sa aiba emotii puternice
Trec prin momente dificile cum ar fi moartea unei persoane dragi...
Indiferent de sex, plansul e ca o descarcare, iar dupa asta sufletul ramnane curat!
Nu e adevarat insa poate sa fie in unele cazuri.
Grija cand alegeti un barbat "macho" care nu plange niciodata pentru ca e posibil ca respectivul sa nu simta tristete nici macar cand se intampla ceva rau cu voi.
De asemenea, nu uita ca rata sinuciderilor in randul barbatilor este mult mai mare decat in randul femeilor! Oare de ce? Nu e ca si cum societatea asta ne pune sa concuram zilnic cu altii?!
Daca vrei sa castigati amandoi atunci intreaba-l din cand in cand cum se simte, vorbeste despre ce il streseaza. Un barbat nu ar trebui sa planga vreodata in public, sunt de acord insa mi se pare complet acceptabil sa te poti descarca in fata persoanei dragi.
Cica papa lapte. De parca plange cineva pentru ca a vazut un bau-bau pe strada. Poti sa plangi si pentru ca ai diverse frustrari, pentru ca nu ai incredere in persoanele care ar trebui sa fie langa tine etc.
Ar fi frumos daca mai multa lume ar intelege asta. E amuzant ca dupa tot voi (fetele) intrebati de ce suntem reci/va batem sau nu va intelegem. Orice forma de agresiune are o sursa.
Da, de la holograf era.
Ma avânt? Încă am fost drăguță, se poate si mai rău.
Nu glumeam.Greșești.Sa-ți înfrunți sentimentele da, înseamnă sa fii puternic.Sa le accepți nu e termenul cel mai potrivit.Sa le conștientizezi, da.Sa nu le negi.Sa știi ca exista, sa nu te minți singur.Acceptarea existentei lor de moment, nu acceptarea lor in sine. Daca le accepți e ca si cum te-ai resemna.Asa si cu plânsul.Inseamna ca cedezi.Ca nu te poți controla.Plansul nu rezolva nimic.Nu repara ce s-a stricat.Te consuma inutil.Prefer sa ma uit intr-un punct fix si sa ma gândesc la ce am de făcut decât sa plâng.E un semn de slăbiciune, de vulnerabilitate.Detest asta.
Melodia asta ce iti spune https://www.youtube.com/watch?v=8qG-AHhamXw fiecare baiat e diferit in felul lui si nu uita ca noi baietii suntem mai prosti decat voi fetele asa ca ai mila de noi chiar daca uneori mai GRESIM.
Plâng și bărbații și femeile.
Și cei slabi și cei puternici.
Orice altceva e minciună și prostie.
Expresia aia e folosită ca o încurajare mai mult, așa îți poți încuraja copilul de exemplu, atunci când trece printr-o perioada grea îi spui asta cu scopul de a trece mai ușor peste.
Prea te avanti.
Hai sa fim si seriosi putin. Sper ca ai glumit. Tocmai sa-ti accepti si infrunti sentimentele inseamna sa fii puternic, asta inseamna sa plangi daca trebuie. Esti fricos daca te feresti de asta.
Ea si-a blocat sentimente
As vrea eu
Si eu as fi vrut sa trec prin experiente de viata urâte, dar din pacate n-a fost sa fie. Poate in alta viata.
Niciodată nu e prea tarziu.
Din pacate? Ți se pare amuzant?
As fi dat orice ca la momentul ăla cea mai mare problema a mea sa fi fost faptul ca-s virgina. Poate ți se îndeplinește totuși dorința
Persoanele puternice plang
Persoanele slabe plâng
Daaa narcisist-o asta mi-ar face caracterul. puternic. De piatra. Atractiv cum nu sunt multi altii. Amuzant foarte amuzant.
Nu mii se pare nici cum când ii este viata pusa in pericol la oricine.
Daca refularea sentimentelor ti se pare ceva pe care o fac persoanele puternice, atunci ai dreptate.
N-ai nevoie de traume ca sa fii atractiv.Cu carcacterul " de piatra" ma atragi pe mine, nu pe majoritatea tipelor.Chiar crezi ca merita?
N-ai o garanție ca te-at face mai puternic.Probabil te-ai sinucide.
Mda? Mie mi se pare amuzant.
Și persoanele puternice nu și-ar permite să verse o lacrimă? Măcar de emoție?
De exemplu dacă a câștigat la loto, nu se poate să fi emoționat (deoarece fericirea ar fi posibil să se numească emoție). Iar atunci când sunt „fericiți" unii varsă niște lacrimi.
Dacă rade cu lacrimi doar...in rest, nu, nu are de ce.
Ce te-ar atrage la astfel de persoane? Merita sa stiu cum gândesti. Esti interesanta
Ma atrag pentru ca-s ca mine.Ma atrage aerul ăla distinct pe care-l emana.Increderea lor in sine, aroganta. Faptul ca știu ca au fost odată vulnerabili.Si ca încă pot fi, dar se controlează.
Mda, știu ca sunt.
Plansul e doar o descarcare a emotiilor, e spontan la copii, e rezervat la adulti
Dar e adevarat "Barbatii". Bine nu in sens ca nu o fac niciodata dar la un barbat mai ales e un semn de slabiciune, care spune contrariul e un mincinos/mincinoasa. Sa planga un barbat pe umarul::in fata unei femei/fete o sa-i provoace repulsie. Nici una nu vrea un papa lapte.
Asta e ceea ce unii ar numi masculinitate toxică. Adică idei tradiționale despre cum trebuie să fie un bărbat. Multe dintre aceste stereotipuri precum bărbații nu plâng obișnuiau să fie utile în timpuri primitive și ne-au ajutat în anumite situații, dar au și făcut foarte mult rău perpetuând violența, făcând bărbații să aibă probleme în privința sentimentelor, ducând în unele cazuri la probleme de sănătate mentală și sinucidere și cultivând atitudini precum misoginismul și homofobia.
Ambele sexe au diferite moduri prin care se descarca. Asa ca si barbatii plang.
Sunt puternici pana la un punct, cand trebuie sa ne descarcam si sa ne ridicam la loc.
Fiecare om are sentimente indiferent de sex, putere etc asa spun doar sper ca te-am ajutat.Cu placere.
RosaliaOriginala întreabă:
SpoiledBrat întreabă:
UmbraDeVulpe întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: