Cand i citesc pe uni ma apuca plansul,ia auzi oameni puternici sunt psihopati, ei nu plang niciodata, pe naiba nu, suntem oameni nu roboti, cand e sa plangi plange, e o descarcare emotionala
Si baietii/barbatii plang cateodata, nu-i asa?
https://www.youtube.com/watch?v=9iLstUR1nBM
Poti sa-l crezi pe cuvant pe Dan Bittman, din moment ce scoate in evidenta si accentueaza cuvantul : cateodata/uneori.
Se mai intampla sa planga... fara lacrimi. :D
Plansul e doar o descarcare a emotiilor, e spontan la copii, e rezervat la adulti
Dar e adevarat "Barbatii". Bine nu in sens ca nu o fac niciodata dar la un barbat mai ales e un semn de slabiciune, care spune contrariul e un mincinos/mincinoasa. Sa planga un barbat pe umarul::in fata unei femei/fete o sa-i provoace repulsie. Nici una nu vrea un papa lapte.
Prea te avanti.
Hai sa fim si seriosi putin. Sper ca ai glumit. Tocmai sa-ti accepti si infrunti sentimentele inseamna sa fii puternic, asta inseamna sa plangi daca trebuie. Esti fricos daca te feresti de asta.
Ma avânt? Încă am fost drăguță, se poate si mai rău.
Nu glumeam.Greșești.Sa-ți înfrunți sentimentele da, înseamnă sa fii puternic.Sa le accepți nu e termenul cel mai potrivit.Sa le conștientizezi, da.Sa nu le negi.Sa știi ca exista, sa nu te minți singur.Acceptarea existentei lor de moment, nu acceptarea lor in sine. Daca le accepți e ca si cum te-ai resemna.Asa si cu plânsul.Inseamna ca cedezi.Ca nu te poți controla.Plansul nu rezolva nimic.Nu repara ce s-a stricat.Te consuma inutil.Prefer sa ma uit intr-un punct fix si sa ma gândesc la ce am de făcut decât sa plâng.E un semn de slăbiciune, de vulnerabilitate.Detest asta.
Orce om are emoții si asta nu il face mai puțin bărbat sau mai puțin femeie.
Ti se poate intampla sa suferi o pierdere, o despărțire, o traumă si atunci e normal sa te descarci emotional. Faza cu "bărbați nu plâng "e o vrajeala prin care vrea sa se scoată cumva in evidenta ca ei sunt puternici, dar puterea nu inseamna lipsa emoțiilor.
Ambele sexe au diferite moduri prin care se descarca. Asa ca si barbatii plang.
Sunt puternici pana la un punct, cand trebuie sa ne descarcam si sa ne ridicam la loc.
Si eu as fi vrut sa trec prin experiente de viata urâte, dar din pacate n-a fost sa fie. Poate in alta viata.
Niciodată nu e prea tarziu.
Din pacate? Ți se pare amuzant?
As fi dat orice ca la momentul ăla cea mai mare problema a mea sa fi fost faptul ca-s virgina. Poate ți se îndeplinește totuși dorința
Asta e ceea ce unii ar numi masculinitate toxică. Adică idei tradiționale despre cum trebuie să fie un bărbat. Multe dintre aceste stereotipuri precum bărbații nu plâng obișnuiau să fie utile în timpuri primitive și ne-au ajutat în anumite situații, dar au și făcut foarte mult rău perpetuând violența, făcând bărbații să aibă probleme în privința sentimentelor, ducând în unele cazuri la probleme de sănătate mentală și sinucidere și cultivând atitudini precum misoginismul și homofobia.
Daaa narcisist-o asta mi-ar face caracterul. puternic. De piatra. Atractiv cum nu sunt multi altii. Amuzant foarte amuzant.
Nu mii se pare nici cum când ii este viata pusa in pericol la oricine.
Daca refularea sentimentelor ti se pare ceva pe care o fac persoanele puternice, atunci ai dreptate.
N-ai nevoie de traume ca sa fii atractiv.Cu carcacterul " de piatra" ma atragi pe mine, nu pe majoritatea tipelor.Chiar crezi ca merita?
N-ai o garanție ca te-at face mai puternic.Probabil te-ai sinucide.
Mda? Mie mi se pare amuzant.
Ba da si barbatii plang, numai ca, orgoliul si mandria nu le permite sa recunoasca asta, in fata altora, ca sa nu-l considere un barbat slab.
Și persoanele puternice nu și-ar permite să verse o lacrimă? Măcar de emoție?
De exemplu dacă a câștigat la loto, nu se poate să fi emoționat (deoarece fericirea ar fi posibil să se numească emoție). Iar atunci când sunt „fericiți" unii varsă niște lacrimi.
Dacă rade cu lacrimi doar...in rest, nu, nu are de ce.
RosaliaOriginala întreabă:
SpoiledBrat întreabă:
UmbraDeVulpe întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: