Plâng și bărbații și femeile.
Și cei slabi și cei puternici.
Orice altceva e minciună și prostie.
Expresia aia e folosită ca o încurajare mai mult, așa îți poți încuraja copilul de exemplu, atunci când trece printr-o perioada grea îi spui asta cu scopul de a trece mai ușor peste.
Ce te-ar atrage la astfel de persoane? Merita sa stiu cum gândesti. Esti interesanta
Ma atrag pentru ca-s ca mine.Ma atrage aerul ăla distinct pe care-l emana.Increderea lor in sine, aroganta. Faptul ca știu ca au fost odată vulnerabili.Si ca încă pot fi, dar se controlează.
Mda, știu ca sunt.
Nu e adevarat insa poate sa fie in unele cazuri.
Grija cand alegeti un barbat "macho" care nu plange niciodata pentru ca e posibil ca respectivul sa nu simta tristete nici macar cand se intampla ceva rau cu voi.
De asemenea, nu uita ca rata sinuciderilor in randul barbatilor este mult mai mare decat in randul femeilor! Oare de ce? Nu e ca si cum societatea asta ne pune sa concuram zilnic cu altii?!
Daca vrei sa castigati amandoi atunci intreaba-l din cand in cand cum se simte, vorbeste despre ce il streseaza. Un barbat nu ar trebui sa planga vreodata in public, sunt de acord insa mi se pare complet acceptabil sa te poti descarca in fata persoanei dragi.
Cica papa lapte. De parca plange cineva pentru ca a vazut un bau-bau pe strada. Poti sa plangi si pentru ca ai diverse frustrari, pentru ca nu ai incredere in persoanele care ar trebui sa fie langa tine etc.
Ar fi frumos daca mai multa lume ar intelege asta. E amuzant ca dupa tot voi (fetele) intrebati de ce suntem reci/va batem sau nu va intelegem. Orice forma de agresiune are o sursa.
Fiecare om are sentimente indiferent de sex, putere etc asa spun doar sper ca te-am ajutat.Cu placere.
Pentru ca barbatiii sunt consideratii sexul puternic si teoretic ar trebui sa se abtina!
Dar sa nu uitam ca si barbatii sunt suflete, au voie sa aiba emotii puternice
Trec prin momente dificile cum ar fi moartea unei persoane dragi...
Indiferent de sex, plansul e ca o descarcare, iar dupa asta sufletul ramnane curat!
Melodia asta ce iti spune https://www.youtube.com/watch?v=8qG-AHhamXw fiecare baiat e diferit in felul lui si nu uita ca noi baietii suntem mai prosti decat voi fetele asa ca ai mila de noi chiar daca uneori mai GRESIM.
RosaliaOriginala întreabă:
SpoiledBrat întreabă:
UmbraDeVulpe întreabă: