Întrebare recomandată | Brittanie a întrebat:

De ce se spune că perfecţiunea este plictisitoare?

Răspuns Câştigător
| IMC90 a răspuns:

Pentru ca mereu e loc de mai bine, indiferent cat de bine este.
Perfectiunea este o limita care tinde la infinit.

25 răspunsuri:
| carlyhalatz a răspuns:

Pentru ca daca ajungi perfect, nu mai ai cu cine sa te intreci, toata lumea o sa te trateze intr-un fel, poate ca unmai are nici un sens daca ajungi perfect....hmmm...daca imi imaginez eu,daca as fi perfecta,prima data mi-ar placea,dar apoi mi-ar fi dor,cumva, de defectele mele, de cum rad surorile de mine ca am falcute, cum ma tratau oamenii la inceput. poate ca nu e cea mai buna explicatie, dar am numai 11 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca daca esti perfect nu mai ai ce sa incerci nou, nu descoperi nimic de asta-i perfectiunea e plictisitoare

| BlackNinja a răspuns:

Daca esti perfect nu mai ai pentru ce munci, nu mai ai la ce spera, nu vei mai putea avea un vis, nu se mai poate masura nimeni cu tine(spun astea din proprie experienta).

| FemeiaPisică a răspuns:

Deoarece este asemanatoare cu proverbul "Vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca sunt acri", adica este de neatins!

| Adry05 a răspuns:

Totuşi are şi partea bună... N-ar mai exista tachinări, glume proaste, bătăi de joc etc. pentru că n-ar mai avea de ce să se ia.

| alexandra2859 a răspuns:

Daca esti perfect nu ai ce sa inveti nou sau sa faci ceva nou si asa viata ta devine cam plisctisitoare.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Pentru că e.
Pe curând!

| Brittanie explică (pentru PedoBarbie):

Poţi să argumentezi de ce?

| IMC90 a răspuns:

Nu exista perfectiune

| Brittanie explică (pentru IMC90):

De unde ştii?

| Brittanie explică (pentru IMC90):

Mă dau bătută.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Sunt de acord cu IMC90. Nu exista perfectiune.
'Perfectiune' e un termen relativ. Un lucru perfect poate fi numit 'perfect' doar daca toata lumea il considera 'perfect' (scuze pentru repetitie), ceea
ce e imposibil.
De exemplu: Nu exista femeia perfecta. Toti barbatii au alte pretentii, au gusturi diferite. Daca pentru x femeia perfecta are sani mari mari si picioare de 2 metri, pentru y femeia perfecta este scunda, cu sani nu chiar atat de mari.
Ceea ce la x i se pare 'perfect' la y i se pare urat.

| Brittanie explică (pentru MasterOfDisaster):

Oricum ar fi o femeie, toată lumea o va critica.

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru Brittanie):

Exact.
La fel e cu toate lucrurile.

| denyiii a răspuns:

Pentru ca ''Din greseli inveti''Daca nu am mai gresi nu am mai avea ce invata deoarece totul ar fi perfect.Asta e plictisitor...adica nu stiu, tie nu iti place sa greststi si sa gresesti, sa nu te dai batut niciodata, iar cand iti iese cea ce ti-ai propus.te simti minunat...in al 9-lea cer! Daca cu toti am fi perfecti, am fi si la fel.Eu una ador sa fiu originala si unica in felul meu! Gandeste-te doar cum ar fi sa fim toti perfecti(toti la fel) si doar asa o sa gasesti si mai multe raspunsuri la intrebaea ta! Te asigurwinking

| GabiDumitrescu a răspuns:

Fiindca e previzibila.

| Annonnymous a răspuns:

Parerea mea ar fi cam asa,perfectiunea este un punct culminant care toti vor sal ajunga,perfectiunea [presupune insasi apogeul,traind perfect iti petreci viata monoton,incalcind regulile viata deevine mai interesanta,te implici singur in evolutia umanitatii.e plictisitor sa fii perfect,deoarece nu ai ce povesti, nu ai nici o istorie care ar aduce zimbetul pe buze celor ce te inconjoara, nu ai experienta de viata, nu gresesti nu inveti, esti o masina care stie doar sa se supuna si sa faca ce ii este ordonat.

| CaffeBoy a răspuns:

Perfectiunea presupune lipsa de prostie.
In primul rand acest site ar fi plictisitor daca n-ar exista prostia ce tinde la infinit.

| Woodenpints91 a răspuns:

Pentru că acolo unde există, e extrem de previzibilă.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nu e plictisitoare.

| DyNo a răspuns:

Pentru ca la un moment dat poate deveni plictisitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că dacă ajungi să întrebi aşa ceva pe TPU eşti perfect de prost şi asta e ceva plictisitor, că n-ai fi singurul.

| Assu53 a răspuns:

Deoarece daca aif ace totul perfect nu ai mai fi nevoit sa refaci totul de la inceput laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca o persoana e frumoasa prin defectele ei care o fac unica.

| Brittanie explică (pentru anonim_4396):

Foarte bun răspuns!

Întrebări similare