| Minerva9709 a întrebat:

De ce se șterg întrebările deranjante pentru unii membri TPU?

10 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Pentru ca sunt si contra regulamentului. Nu le sterge nimeni de bune ce sunt.

| Minerva9709 explică (pentru Wr3nch):

Și dacă nu încalcă regulamentul?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai nu ai spus ca sunt deranjante? big grin

Daca incalca regulamentul, se sterg.
Acum poate acea "incalcare" pare oarecum subiectiva, dar la acest lucru se adauga si moralitatea.

| Minerva9709 explică (pentru DoarBogdan):

Sunt deranjante pentru membrii ipocriții ai TPU nu pentru moralitate

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Minerva9709):

Da, asa este happy

Ce urmeaza?

| RAY a răspuns (pentru Minerva9709):

rolling on the floorrolling on the floor buna asta, stai pe hornul unei case sa simti cat de tare ne pasa

| Minerva9709 explică (pentru RAY):

O gluma foarte bună, te ai gândit la o cariera în umorul pentru copii? Din păcate asta e maximul publicului tău țintă laughing

Vezi ca cel mai vizionat clip pe Youtube este pentru copii, daca ma apuc de asta o sa fiu mai popular ca putin, ce intrebari ti au fost sterse, ai dreptul de a da reanalizare, iti da un raspuns admin
dovedeste ce ti a sters

Cei drept acum,sunt sterse intrebari ca raporteaza uni,eu am pus o intrebare si mi-a fost stersa,nu am primit raspuns,la o inmormantare cu un ateu,a venit preotul ortodox si cica ii spun ca e ateu,pe asta nu il intereseaza,banii il interesa,ce conteaza credinta,banii conteaza,am scris, mi-a spus admina ca preotul nu a spus, cum nu a spus daca eram acolo, nu sunt beat, ideea e ca in capela nu te lasa daca nu esti ortodox, lau chemat pe popa uni ca sa faca o rugaciune, dar el vrea totul

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Eu nu am platit un cent pentru travestitul ala in haine de femei

Întrebări similare