| oSalamadra a întrebat:

De ce se tot aduce in discutie SUA cand vorbim de Romania in majoritatea intrebarilor? Ce e cu obsesia asta fata de Sua? De ce avem impresia ca viata noastra e identica cu a lor? Sunt doua culturi total diferite

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine aduce discutia? In afara de cei care au stupida credinta ca suntem cumva controlati 100% de SUA

| sierra1 a răspuns:

"obsesia asta fata de sua? De ce avem impresia ca viata noastra e identica cu a lor?"

cine te-a mințit cum că ca viata noastra e identica cu a lor? Nimic mai fals

| anonim3247 a răspuns:

Acum românii spun că americanii sunt prieteni cu românii și ne apără.

| dullcat a răspuns:

Oamenii inca visesaza cu ochii deschisi la visul american, iar de exemplu noile cartiere care se construiesc de gigantii imobiliari reflecta destul de bine asta. Un alt exemplu usor de inteles e nevoia de a avea masina, ba chiar 2-3 daca se poate, un simplu obiect tratat si acum, din pacate, ca un statut si simbol pentru o situatie materiala buna/foarte buna in societate. De aici si pana la exagerarea in ce priveste alte situatii, plus comparatii eronate, nu e cale lunga.

| anonim3247 a răspuns:

Exact cum cineva se laudă că îl cunoaște pe unul important așa fac românii.
Pe americani îi doare în dos de români și România.

| VelicanEmilia a răspuns:

La cat de "importanti" suntem noi pentru americani, aia nici nu stiu de existenta noastra laughing dar se-ncearca puparea de dosuri americane, in speranta ca obtinem si noi ceva. Vis american, gen!

| oSalamadra explică (pentru sierra1):

Nu asta am zis.

| sierra1 a răspuns (pentru oSalamadra):

~ oSalamadra: Sua? De ce avem impresia ca viata noastra e identica cu a lor?~

poftim?

| relian a răspuns:

Vino cu un exemplu clar, asa sa spui ca majoritatea intrebarilor nu stiu ce aduce in prim plan, vorbe in vint, da un exemplu de intrebare unde sa adus in discutie ce spui.
Sint si intrebari alea unor oameni referitoare la SUA dar nu-s majoritare pe aici asa cum sugerezi tu.Omu intreaba ca idee, sa mai vada sa auda si el ce mai e si pe altundeva, de aia sunt unele intrebari asa.
Ti se pare ca ar trebui ca totu pe aici sa aiba doara legatura cu RO? Poate cineva doreste sa calatoareasca in SUA e logic sa intrebe daca sunt unia care stiu cum e pe acolo, sau stiu si eu chestii generale.
Nu vad legautura acelor subiecte cu viata din diferite zone geografice, sau RO vs SUA.