anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt așa mulți care întreabă de corigențe în perioada asta? Ce-i așa greu să ai media 5? Era cineva care întreba de corigență la română. Cum să rămâi corigent la română?

13 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Zise ala care nu e in stare sa-si gaseasca un servici cat de cat ok si sa comunice cu oamenii. Macar de venea altul mai rasarit sa zica treaba asta bai vericule, bai!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TimberWolf):

Ce treabă are răspunsul tău cu ce am întrebat? Eu nu am rămas corigent niciodată când eram la școală și am un loc de muncă, care din punctul meu de vedere, este foarte bun.

| TimberWolf a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai e unu pe aici pe la mine in cartier, mare om, are 40 de ani nu cred ca are 2 luni pe cartea de munca, tot asa ca tine, plin de figuri, ii trimite ma-sa bani.
Sa fi plin de figuri cand invarti banii nu cand atarni la mama ta sa-ti dea 10 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TimberWolf):

Puteai să ignori întrebarea dacă nu-ți plăcea, nu să începi să jignești în stânga și-n dreapta. Stai liniștit că nu ești mai răsărit ca prietenul tău. Poate că prietenul tău e mai inteligent ca tine. El cu siguranță nu l-ar fi deranjat o simplă întrebare pusă de un utilizator de pe TPU.
Să ai o zi bună!

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Te deranjeaza adevarul, pui toata ziua tot felul de rahaturi de intrebari, si intrebarea cu pisicile esti deviat mintal

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Tu ești așa.

Tampitule eu muncesc sa iti platesc alocatia

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Muncești pentru tine, nu pentru mine.

Alocatia se plateste din salarile privatilor, jumatatea din salar

| BaiatulElita a răspuns (pentru RAY):

Am dat si eu scroll pe intrebarile lui si sunt troll rau de tot.

| Mosotti a răspuns:

Sa stii ca sa iei 5 nu e usor!
Ramai corigent la romana f simplu, daca nu stii la gramatica, la literatura ce se cere, ramai.

Pe unii nu ii intereseaza, altii nu pot, nu raman ei aiurea corigenti.
La scoala general si liceul Creanga din Bucuresti se lasa si la sport corigenti in trecut.

| EestiSodalane a răspuns:

Sunt idioti. Nu-mi pot imagina cat de batut in cap trebuie sa fii sa ramai corigent la o materie. Retardism absolut

| LisaJulie a răspuns:

Tu la ce scoala ai fost, la mine in generala rămânea jumătate din clasa la romana, profesoara tratea un 2 și dacă făceam o greșeală de exprimare( pe mine nu m-a prins, eu chiuleam en gross)