| Miruna0909 a întrebat:

De ce sunt atat de fitoase si figurate femeile din Rusia? Există vreo explicatie? In general femeile din zona asta de nord-est

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Să nu generalizăm... poate e vorba de cele ce-și permit să locuiască in străinătățuri. Caz in care, e explicabil oarecum

| relian a răspuns:

De ce is asa figurante? Is figurante doar alea ce arata bine, atit pot atit fac, dar nu doar rusoaicele is asa, mai toate de peste tot si in general care is mai cunoscute.

In ziua de azi o femeie care arata bine, care este "vinata" de barbati, asa este, e figuranta, fitoasa, is cam sarace cu duhu, nu pricep ca barbatii nu-s toti miliardari laughing dar ele tot spera, ca unu cu malai mult le va agata si asa se vor scoate si ele cu ceva.

Uite si la romance, alea ce arata bine, nu vezi ce aere pe ele, in cap nu au mai nimic, dar is figurante de zici ca cine stie ce or fi, pana la urma tot carne de frecat is laughing sar din pat in pat, multe din ele pana cand ajung sa nu le mai bage nimeni in sama.

O femeie care arata bine si este si desteapta, aia nu-i figuranta, dar femeile frumoase in general is si slabe cu duhu, de cele mai multe ori slabe rau laughing de acolo si figurile.
Uneori si media le mai da apa la moara, cand apar multe articole care spun, vai rusoaicele frumoase, bune, bla bla, deja alea is ude toate laughing

rusoaicele is bune doar cand is tinere, dupa 30-40 de ani se fac cit o vaca, nu se mai uita nici ultimu om la ele.La fel si ucrainiencele.
Putine is cele care se mentin slabe.

| Miruna0909 explică (pentru relian):

Da, dar tot vad pe net si pe Instagram, pe pinterest fete din rusia care arata intr-un anumit mod, cu anumite trasaturi faciale diferite (ca niste papuși), relativ arata superb, dar acum nu stim daca chiar e adevarat ce vedem noi pe social media.
Si cat despre aspect, ai dreptate. Doar cand au intre 18-30 de ani maxim arata bine, dar dupa aia se fac urate cu spumele

| Miruna0909 explică (pentru relian):

Si nu inteleg de ce multi barbati spun, ca si ar dori foarte mult o rusoaica? De ce fix de aia? Alte femei din alte tari nu exista? Eu nu inteleg ce vad ei atat de special la ele, in afara de aspect?

| Drake21 a răspuns (pentru Miruna0909):

Nu am intalnit nici rusoaice dar nici ucrainence, de vazut pe net am vazut-o pe aia din Serbia la eurovision care o cantat hurricane dar nu stiu numele da e frumoasa

| relian a răspuns (pentru Miruna0909):

Aia vad aspectu, tu prima data la ce te uiti la o femeie, nu la aspect? Toati se uita prima data la fizic, doar nu te duci legat la ochi sa prinzi una asa care so nimeri laughing
Oricarui barbat plac femeile frumoase si la femei barbatii atragatori, dupa te uiti si la altceva, caracter, sex etc.
Ce anume nu intelegi?

| relian a răspuns (pentru Miruna0909):

Nu arata asa cum le vezi tu pe internet, is poze masluite, mai tot ce vezi tu pe internet, pe la TV in legatura cu femeile is retusate, mai ales pozele, nu mai gasesti poze de femei naturale laughing nici la fata nici la corp.Asa ca nu te agita, arata ca papusile pentru ca nu-s reale.