anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt atat de nesimtiti moderatorii de pe softpedia?

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru rWamo):

Sa faca misto de tine, sa faca trooling, sa fim seriosi

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

NU exagera te rog! Sunt mod acolo (nedorind sa se faca lega intre mine de aici si acolo, stau in anonimat) si 95 % din mozi sunt foarte okey.
Avem un super mod foarte rau si un mod la fel, este adevarat, dar nu e frumos sa spun cine sunt ei.
Sunt 73 de mozi, 10 super mozi si 2 admini.
Nu se face misto, trolling, majoritatea mozilor nu posteaza!
S modu rau nu posteaza dar te arde la puncte si suspend cu orice ocazia chiar abuziv.
Modu rau da, face misto si mai insulta, e adevarat.

Ce este corect e este ca mozii, s mozii si adminii se acopera unul pe altul, daca e un abuz, nu prea se rezolva!
Si mozii la care nu le convine, trebuie sa taca, ca altfel risca sa-si piarda mod-ul.
Functia de mod e o pasiune pentru oameni care vor liniste, civilizatie, pace, seriozitate, e o munca, dar e si o protectie contra abuzurilor altor mozi la o adica.

Daca daca se analizeaza sectiunea suspendari se va vedea ca numeri pe degete cazurile desi sunt sute de mii de useri.

Cine a vrut mod a luat in feb 2003 ca s-au cautat, si in vara lui 2009 la medicina.
A aparut pe Youtube "justitiarul tomaso", ala era mod si vb nasol, dar a mai aparut si despre oameni care nu meritau sa fie jigniti ca mozi.
Nu trebuie sa bagam in aceiasi oala pe toti pentru cativa nesimtiti.

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

Faceau trolling moderatori la intrebarea mea, misto

Te cred! Nu am negat. Dar nu poti zice la general. Nu ai zis "de ce unii sunt nesimtiti", ai zis "de ce sunt nesimtiti".
Si multi zic asta despre mozi, fac imagine proasta.

Sincer e trist ca, cu dovezile puse pe ecran, de multe ori abuzatul nu e indreptatit. Nu ii suport nici eu pe neoameni orice ar fi ei, femei de servici sau profi universitari, dar asta este.
Cel mai bine e sa fi admin! Si atunci da, eu as elimina nesimtirea unde ea exista, as rezolva abuzurile drept si cinstit, ca pe admin nu poti sa-l suspenzi sau sa-i dai puncte.
Dar na.
S mozii sunt alesi pe prietenii, nu s-au cautat niciodata din afara cum s-au cautat mozi! Deci impartialitate mai greu.
Adminii aia au facut forumu`.

Ceva ciudat, mozii intre ei, s mozii intre ei, adminii intre ei se pot suspenda si da puncte.
Dar un mod nu poate suspenda un s mod sau un admin.
Un s-mod nu poate suspenda un admin, decat ce e mai jos sau egal.

Exista noua platforma de forum unde un mod poate suspenda si puncta adminu`, acolo e circ, haha, se va trece si pe softpedia la acea platoforma IPS 4. Dar mi se pare absurditate.

Useri pot banana moderatori?

Nu, ei nu pot suspenda pe nimeni, ar fi culmea, dar da, se poate seta din CP admin ca si categoria useri sa aiba moderators powers insa doamne fereste.

Doar de la mozi in sus, se pot juca unii cu altii, pe platforma asta IP Board, pe viitoarea asa cum am zis, si modu adica del mai de jos poate buli adminu`.
Pe deoparte e corect ca oricine greseste plateste, iar adminu nu ar trebui sa se supere.
Si mi se pare normal ca si un mod sa poata suspenda si un s mod.
Am zis la inceput ca functia asta e doar pentru in caz ca se fura useru la unu din s-mozi, admini si ca sa blocheze hackeru sa faca idiotenii, ii suspend useru eu ca mod care-s on.

Insa e cam fals, ca la dat puncte penalizari, asta nu are leg cu asta, deci aia e.
Avem unu care-si dadea puncte singur, e unu fff corect, am ras de am murit.
La 10 puncte iei ban definitiv automat. Sunt mai pericol ca suspendul pe timp limitat, ca punctele expira in 3 luni, iar daca mai aduni in timpul ala.e riscant.

Ce sa spun,eu am cerut inchiderea contului, dupa ce am fost banat, fara vreun motiv, doar ca am pus o intrebare despre dezvoltarea personala apoi mult heate, in fine

Daca ai fost banat nu trebuia sa mai ceri inchidere cont, ca, conturile nu se sterg pentru ca dispar postari si incurca userii, desi poate apare unknown acolo cum e in alte parti, si aici inclusiv.

Dupa ban ai voie sa ai alt user, ban adica definitiv, NU suspend pe perioada temporara, altfel se numeste clona, primesti 15 zile suspend pe useru principal si banarea clonei.
Daca ai suspend temporar, astepti sa expire si apoi postezi.

Pune topicul la medicina, psihologie si psihiatrie, nu iti va sterge nimeni topicul, e un topic bun si decent, daca vorbesti frumos (Cum precis ai facut-o), nu se intampla nimic.
Acolo avem cel mai corect mod! Nu se baga altcineva pe toata aria.
Daca ai luat suspend, nu ai postat unde trebuie, altfel nu luai la medicina (de la Lex404 mai exact), hihi.
Nu te descuraja! Am luat si eu suspende mai multe, nu unu.

Doar ca la alt user, ai nev ca 24 posts sa fie aprobate de mozi, nu apar inainte, dar asta e formalitate, nu risca sa nu fie. A fost de la nebunii pe la politica masura asta.

Pe cat psiologie am pus in fine, numai intru acolo, TPU ramane nr1

Sigur, cum preferi, sincer? Si mie imi place mai mult aici, de aia am si venit recent! Aici sunt mai activ. Ai dreptate, TPU numarul 1.

Dai raspunsuri foarte bune, continua tot asa, bravo

Eu incerc cat pot cu ce stiu.