Sa razi de altul, ca arata asa pentru ca, asa s-a nacut, fara sa aleaga nici macar o singura trasatura a corpului, este o chestie ce o fac oamenii limitati.
Au creierul fiert cei care fac asa ceva. De aceea din ce in ce mai multa lume e complexata de aspectul fizic, din cauza unor redusi care fac glume pe seama asta. Poti sa fii frumusetea intruchipata. daca ai un caracter care te strica, totul e degeaba.
Pentru ca se cred mult mai frumosi ei fata de ceilalti, ceea ce nu este deloc adevarat, fiecare om are o frumusete aparte, dar si cateva defecte, toti oameni sunt frumosi, nimeni nu este urat
Mi se par doar frustrari personale, oameni ieftini care pun accentul doar pe ambalaj si sunt in mare parte indocrinati de media - pentru ei frumusetea e ce le baga pe gat media, un tipar gandit de altii pe care ei il accepta si se conformeaza instant. Daca ei ar fi ok cu ei, si increderea lor nu s-ar baza doar pe aspectul fizic, n-ar mai judeca pe nimeni. Un om care e impacat cu el nu sta sa-si piarda timpul cu asa ceva, nu sta sa-i zica cuiva ca e prost sau urat doar ca sa se simta el mai bine si mai sus.
Legat de ce a zis GoldenZenith, oamenii aia traiesc cu tot felul de complexe pentru ca au insecuritati sau considera ca sunt intr-un anume fel, iar cand cineva le confirma sau infirma acele idei ei sunt deranjati de acest "atac".
Daca Lenuţa nu s-ar considera proasta, desteapta, urata sau frumoasa - vorbele care ar confirma sau infirma ca ea este intr-un fel ar trece pe langa ea si nu i-ar crea complexe. N-ar avea ce sa o deranjeze pe Lenuţa atata timp cat ea nu se asociaza cu nici un gand de genul.
Hai mai taci ba ca esti un prost, poza aia a fost de acum de mai bine de un an, de astia ca tine am tot intalnit si nu e vorba de mine ba boule, am intrebat si eu asa din curiozitate sa vad mai multe pareri si am evaluat raspunsul ala deoarece mi s-a parut corect.
Asa ca mars de aici copil facut pentru alocatie.
E corect si ce spui tu dar si ce a zis Golden mi s-a parut corect.
Pentru ca traim intr-o tara cu multi oamenii inculti,prosti, crestini, lipsiti de educatie, bun simt, cultura, nu ai ce face
Ai dat raspunsul, nu prea ii ajuta bibilica, cel mai mare complex de inferioritate este sa te iei de aspectul unui om,, doar un frustrat ar face asta.
Pentru ca nu se vad in oglinda si pentru ca e foarte usor sa faci misto de oameni si sa le vezi defectele din moment ce cu totii le avem...