| InfinityLove a întrebat:

De ce sunt putini baieti care asculta Rock si care urasc Fotbal-ul?

Răspuns Câştigător
| AndradaE a răspuns:

Fotbalul se pare ca e un "mod de viata" pentru ei, dar eu nu vad nimic atractiv la aceasta. Cat despre rock...e un stil de muzica pe care (probabil) nu toti il inteleg.

| InfinityLove explică (pentru AndradaE):

Asa este puppy dog eyessad

| FckYeah a răspuns (pentru AndradaE):

Ce *** e de inteles la rock? Rain main, si umbrella. si ***? Ma cac pe rockul vostru si pe voi, toti niste satanisti. Marş la câmp! Iar fotbalul, nu-i un mod de viata, ci un spor, idioat-o!

| JoshuaNNN a răspuns (pentru FckYeah):

Tu du-te acolo si arde-o pe manele, e clar ca unu ca tine lipsit de buna educatie nu stie altceva decat sa asculte de cum ii mor dusmanii.
Ps: Ma bucur ca nu-ti place muzica rock! Daca ar fi ascultata de toti pustanii ca tine, s-ar duce la naiba, lasa pui, ramai la salam si bursucu' tau.

| FesCuDungi a răspuns (pentru FckYeah):

Esti cam vulgar si am sa raportez raspunsul tau! sa asculti rock nu inseamna neaparat ca esti satanist! straight facedaca nu iti place muzica rock, asta nu inseamna ca trebuie sa ne jignesti pe cei ce ascultam acest gen de muzica! ce-ar fi sa iti zic si eu "cocalar infect, du-te la strans gunoaie"? ti-ar convenii? poate ca fotbalul e si un stil de viata, toti baietii joaca fotbal in speranta ca sunt mai cool sau pnm, ca pot atrage fete in preajma lor cu asta! oh go on

p.s.: masoara-ti cuvintele mai ales cand ii raspunzi unei fete! (get a life!)

| IulianDBI a răspuns (pentru AndradaE):

Poi de mine ce zici? Eu ascult rock si imi place fotbalul foarte mult happy, mie ce raspuns imi mai dai?laughing

| Labyrinth a răspuns (pentru FckYeah):

Lol, nimeni nu şi-a dat seama că eşti troll. Mişto.

| AndradaE a răspuns (pentru FckYeah):

Idiotule! Am pus in ghilimele mod de viata pentru ca asta devenit pentru unii dintr-o simpla pasiune si stiu si eu ca e un sport tampitule. Si nu te acidula aici ca eu nu ascult rock. Asa cu patima vorbesti tu cand vrei sa zici ceva? Urla prostia in tine...

| AndradaE a răspuns (pentru IulianDBI):

Nu insult nici fotbalul nici rock-ul si nu am zis ca au vreo legatura una cu alta sau ca nu pot fi puse impreuna. Fotbalul o pasiune pentru multi si banuiesc ca are multe parti bune, cat despre muzica fiecare are anumite pareri si gusturi. Gusturile nu se discuta! happy

| IulianDBI a răspuns (pentru AndradaE):

Stiu, oricum nu ascult numai rock, sau sunt de ala, numai negru etc. Doar eram curios ce o sa raspunzi happy

| FckYeah a răspuns (pentru FesCuDungi):

Mi se rupe amice de ce spui tu. Va bag pe toti intr-o oala. Imputiti, jegosi si nespalati. Lasa-ti-ma cu mizeriile voastre de melodii. Iar daca vine vorba de manele, nu. nu ascult. Merg pe jazz si melodii old. Iar daca tu crezi ca cei care asculta manele strang gunoaie, ce sa zic de voi drogatii de rockeri ca sug p*le si mananca ca*at gramada? Dispari

| FckYeah a răspuns (pentru JoshuaNNN):

Prietene, sunt satul de persoane ca tine. Poti sa ma lingi in rect. Nu stau sa-mi bat capul cu tine care ai 12-13 si ai vazut si tu ce scriu unii/altii prin comentarii pe youtube, "cum mor dusmanii", etc.

| FckYeah a răspuns (pentru AndradaE):

In acel moment, trebuia sa plec, ipocrita dracului. Ma c*c pe ghilimelele tale. Ma p*s pe pasiunea ta. Cu persoane ca tine/voi nu trebuie vorbit frumos. Marş la câmp din nou!

| JoshuaNNN a răspuns (pentru Labyrinth):

Si ti se pare asa misto sa jignesti? Frumoasa gandire, trollu` ala de care vorbiti acum toti smecherii internetului are si el o limita a bunului simt, de la a jigni la a trolla e o diferenta.
Prostia asta de care dau toti astia "wanna be cool" dovada e insuportabila, nu crezi?

| JoshuaNNN a răspuns (pentru FckYeah):

Cu prietene sa i te adresezi lu` tac-tu, asta daca si el te mai suporta! Crede-ma ca nu-mi pasa de ce cred pustanii ca tine, poti sa ma consideri si de 7 ani, parerea ta nu ma afecteaza.
Sayonera! vezi ca a scos guta o melodie noua despre bani.

| InfinityLove explică (pentru JoshuaNNN):

Nota 10 pentru comentariuwinking

| InfinityLove explică (pentru FesCuDungi):

Truee! Cat de gentalman poate fii un baiat nu :''>?

| FesCuDungi a răspuns (pentru InfinityLove):

Eu?

| Labyrinth a răspuns (pentru JoshuaNNN):

Dacă unul jigneşte nu trebuie să-l bagi în seamă.

| AndradaE a răspuns (pentru FckYeah):

Eu voiam sa iti vorbesc frumos fara insulte, dar... Mica-ta aude des "50"?

46 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pentru ca oricum suntem putini care ascultam rock si sa nu ne placa si fotbalul e mai greu. eu ascult rock, dar joc si fotbal la o echipa de club... e cel mai iubit sport in tara asta si in toata europa...

| InfinityLove explică (pentru Th3AbSinTh3):

Dar sunt si alte sporturi laughing Basket Handbal

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru InfinityLove):

Si ce?
fotbalul ce are?

| InfinityLove explică (pentru Th3AbSinTh3):

Mi se pare prea popular si majoritatea se cred prea buni Fotbalisti rolling eyes

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru InfinityLove):

Asta e. majoritatea il iubesc
e adevarat ca sunt multi increzuti si in fotbalul nostru sunt multe "vedete", dar asta nu inseamna ca acest sport e urat.
eu cred ca esti satula sa schimbi posturile la tv si dai numai de becali si prostiile lui laughing

| FesCuDungi a răspuns:

Eu ascult rock, dar urasc fotbalul!(fotabl=gloata de nebuni ce alearga dupa o minge, mai sunt si violenti, dau cu sutu in eahee hee) imi place handbalul si bachetulhappy

puppy dog eyes33 esti de-al meu puppy dog eyes3

| FesCuDungi a răspuns:

Cum zice si @Labyrinth, fotbalule nasolwinking

| SwiTc3r a răspuns:

Si eu urasc fotbalul si ascult rock non-stop...tongue

suntserios
| suntserios a răspuns:

Toti roackerii pe care ii stiu eu nu au nicio tangenta cu sportul, nu stiu de unde ti a venit idea

| dracu14 a răspuns:

Fotbalul e un rahat de sport, rockul reprezinta un mod de viata nu doar un gen muzical

| drhotzu a răspuns:

Pai probabil trebuie sa iti mai schimbi "lacul in care inoti".
mai trebuie sa treaca un pic de timp... la varsta asta baietii trebuie sa aiba ceva in comun despre care sa vorbeasca... dar o sa le treaca in curandwinking ma rog mie nu mi-a placut niciodata fotbalul. iar in ceea ce priveste rock-ul e un pic mai complicat.

| Labyrinth a răspuns:

Sunt "roacăr" şi nu-mi place fotbalul, yeeey! Sunt un specimen pe cale de dispariţie, nu?
Păi habar n-am. În general băieţii tind să creadă că vai de mine, ce masculi feroce sunt şi caută să aibă activităţi bărbăteşti precum fotbalul.

| InfinityLove explică (pentru Labyrinth):

Ceva genul pe cale de disparitiewinking

| InfinityLove explică:

Daaa tu fes cu dungi puppy dog eyes

| FesCuDungi a răspuns (pentru InfinityLove):

Educatiawinking asta conteazawinking pacat ca nu multe fete vad asta la mine si prefera sa ma vada ca pe un ciudat, vezi ca ti-am mai raspuns la o alta intrebare,(cas a intelegi) ai sa vezi acolo de ce!winking

Nu am gasit x( m-am uitat peste comentarii... x_X!

| Anonim231512352 a răspuns:

Si eu, am 15 ani, de 3 ani atractia de fotbal mi-a disparut, nu vad nimic interesant in fotbal. Rockul am incercat sal inteleg dar nu am simtit nimicstraight face Chiar sunt putini baieti care uras fotbalul, multi urasc fotbalul pentru ca sunt prea grasi, sau greu se misca si din astea. Eu sunt si eu cam grasutz, nu tarewinking si ascult Rapul, imi place bascketul si tenisul de masa

| benika a răspuns (pentru Anonim231512352):

Te bat la tenis de masa de slabesti p locrolling on the floor

| Mihai26 a răspuns:

Pentru ca fotbalul e sport de barbati, rockerii fiind...

| FesCuDungi a răspuns (pentru Mihai26):

Am un secret: SI FEMEILE JOACA FOTBAL AMICEE! dar rockerii ce sunt?

| arhiT91 a răspuns:

Fotbalul este un joc stupid, oameni ce fug dupa o minge, iar rockul nu il asculta oricine.E pentru uni greu de inteles, de exemplu pe mine ma inspira, insa cand maicamea ma aude ca ascult se inerveaza, spunandu-mi ca e muzica satanista.

''Rock you"

| lord15 a răspuns:

Frate te inteleg perfect...sunt exact ca tine! norocul meu ca in clasa mea mai este o fata care ii uraste pe fotbalisti si ii place foarte mult muzica rock. chiar am trupa cu ea si inca cativa baieti insa nu toata lumea intelege asa bine muzica rock iar toti rockerii pe care ii stiu nu au tangenta cu sportul ROCK ON!

| lord15 a răspuns:

Frate,ce legatura are intrebarea asta cu categoria "dragoste si sex"? laughing

| CzL a răspuns:

Eu sunt rocker si..mai joc si eu din cand in cand fotbal dar cel mai mult imi place basket-ul.

| InfinityLove explică (pentru CzL):

Si mie imi place Basket-ul big grin

| dorio21 a răspuns:

Pu ca footbalul si rock-ul nu au nimic in comun. parerea mea. dar footbalul pu mine este ca un mijlok de relaxare sa zic asa happy