Fotbalul se pare ca e un "mod de viata" pentru ei, dar eu nu vad nimic atractiv la aceasta. Cat despre rock...e un stil de muzica pe care (probabil) nu toti il inteleg.
Pentru ca oricum suntem putini care ascultam rock si sa nu ne placa si fotbalul e mai greu. eu ascult rock, dar joc si fotbal la o echipa de club... e cel mai iubit sport in tara asta si in toata europa...
Eu ascult rock, dar urasc fotbalul!(fotabl=gloata de nebuni ce alearga dupa o minge, mai sunt si violenti, dau cu sutu in ea) imi place handbalul si bachetul
Sunt "roacăr" şi nu-mi place fotbalul, yeeey! Sunt un specimen pe cale de dispariţie, nu?
Păi habar n-am. În general băieţii tind să creadă că vai de mine, ce masculi feroce sunt şi caută să aibă activităţi bărbăteşti precum fotbalul.
Toti roackerii pe care ii stiu eu nu au nicio tangenta cu sportul, nu stiu de unde ti a venit idea
Esti cam vulgar si am sa raportez raspunsul tau! sa asculti rock nu inseamna neaparat ca esti satanist! daca nu iti place muzica rock, asta nu inseamna ca trebuie sa ne jignesti pe cei ce ascultam acest gen de muzica! ce-ar fi sa iti zic si eu "cocalar infect, du-te la strans gunoaie"? ti-ar convenii? poate ca fotbalul e si un stil de viata, toti baietii joaca fotbal in speranta ca sunt mai cool sau pnm, ca pot atrage fete in preajma lor cu asta!
p.s.: masoara-ti cuvintele mai ales cand ii raspunzi unei fete! (get a life!)
Pai probabil trebuie sa iti mai schimbi "lacul in care inoti".
mai trebuie sa treaca un pic de timp... la varsta asta baietii trebuie sa aiba ceva in comun despre care sa vorbeasca... dar o sa le treaca in curand ma rog mie nu mi-a placut niciodata fotbalul. iar in ceea ce priveste rock-ul e un pic mai complicat.
Fotbalul este un joc stupid, oameni ce fug dupa o minge, iar rockul nu il asculta oricine.E pentru uni greu de inteles, de exemplu pe mine ma inspira, insa cand maicamea ma aude ca ascult se inerveaza, spunandu-mi ca e muzica satanista.
''Rock you"
Am un secret: SI FEMEILE JOACA FOTBAL AMICEE! dar rockerii ce sunt?
Fotbalul e un rahat de sport, rockul reprezinta un mod de viata nu doar un gen muzical
Mi se rupe amice de ce spui tu. Va bag pe toti intr-o oala. Imputiti, jegosi si nespalati. Lasa-ti-ma cu mizeriile voastre de melodii. Iar daca vine vorba de manele, nu. nu ascult. Merg pe jazz si melodii old. Iar daca tu crezi ca cei care asculta manele strang gunoaie, ce sa zic de voi drogatii de rockeri ca sug p*le si mananca ca*at gramada? Dispari
Si eu, am 15 ani, de 3 ani atractia de fotbal mi-a disparut, nu vad nimic interesant in fotbal. Rockul am incercat sal inteleg dar nu am simtit nimic Chiar sunt putini baieti care uras fotbalul, multi urasc fotbalul pentru ca sunt prea grasi, sau greu se misca si din astea. Eu sunt si eu cam grasutz, nu tare si ascult Rapul, imi place bascketul si tenisul de masa
Frate te inteleg perfect...sunt exact ca tine! norocul meu ca in clasa mea mai este o fata care ii uraste pe fotbalisti si ii place foarte mult muzica rock. chiar am trupa cu ea si inca cativa baieti insa nu toata lumea intelege asa bine muzica rock iar toti rockerii pe care ii stiu nu au tangenta cu sportul ROCK ON!