| InfinityLove a întrebat:

De ce sunt putini baieti care asculta Rock si care urasc Fotbal-ul?

Răspuns Câştigător
| AndradaE a răspuns:

Fotbalul se pare ca e un "mod de viata" pentru ei, dar eu nu vad nimic atractiv la aceasta. Cat despre rock...e un stil de muzica pe care (probabil) nu toti il inteleg.

46 răspunsuri:
| JoshuaNNN a răspuns (pentru Labyrinth):

Si ti se pare asa misto sa jignesti? Frumoasa gandire, trollu` ala de care vorbiti acum toti smecherii internetului are si el o limita a bunului simt, de la a jigni la a trolla e o diferenta.
Prostia asta de care dau toti astia "wanna be cool" dovada e insuportabila, nu crezi?

| JoshuaNNN a răspuns (pentru FckYeah):

Cu prietene sa i te adresezi lu` tac-tu, asta daca si el te mai suporta! Crede-ma ca nu-mi pasa de ce cred pustanii ca tine, poti sa ma consideri si de 7 ani, parerea ta nu ma afecteaza.
Sayonera! vezi ca a scos guta o melodie noua despre bani.

| InfinityLove explică (pentru Th3AbSinTh3):

Mi se pare prea popular si majoritatea se cred prea buni Fotbalisti rolling eyes

| InfinityLove explică (pentru JoshuaNNN):

Nota 10 pentru comentariuwinking

| InfinityLove explică (pentru FesCuDungi):

Truee! Cat de gentalman poate fii un baiat nu :''>?

| FesCuDungi a răspuns (pentru InfinityLove):

Eu?

| InfinityLove explică:

Daaa tu fes cu dungi puppy dog eyes

| Labyrinth a răspuns (pentru JoshuaNNN):

Dacă unul jigneşte nu trebuie să-l bagi în seamă.

| FesCuDungi a răspuns (pentru InfinityLove):

Educatiawinking asta conteazawinking pacat ca nu multe fete vad asta la mine si prefera sa ma vada ca pe un ciudat, vezi ca ti-am mai raspuns la o alta intrebare,(cas a intelegi) ai sa vezi acolo de ce!winking

| InfinityLove explică (pentru FesCuDungi):

Nu am gasit x( m-am uitat peste comentarii... x_X!

| AndradaE a răspuns (pentru FckYeah):

Eu voiam sa iti vorbesc frumos fara insulte, dar... Mica-ta aude des "50"?

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru InfinityLove):

Asta e. majoritatea il iubesc
e adevarat ca sunt multi increzuti si in fotbalul nostru sunt multe "vedete", dar asta nu inseamna ca acest sport e urat.
eu cred ca esti satula sa schimbi posturile la tv si dai numai de becali si prostiile lui laughing

| CzL a răspuns:

Eu sunt rocker si..mai joc si eu din cand in cand fotbal dar cel mai mult imi place basket-ul.

| InfinityLove explică (pentru CzL):

Si mie imi place Basket-ul big grin

| dorio21 a răspuns:

Pu ca footbalul si rock-ul nu au nimic in comun. parerea mea. dar footbalul pu mine este ca un mijlok de relaxare sa zic asa happy

| benika a răspuns (pentru Anonim231512352):

Te bat la tenis de masa de slabesti p locrolling on the floor