Reminiscente comuniste. La noi mai e si problema ca, in general, probabil maxim 20% (cifra foarte optimista) din cei cu masini scumpe au muncit cu adevarat pentru alea si nu merita o flegma in ochi pentru ce fel de oameni sint.
Si eu am masina decenta, nu ma face nimeni cocalar.
tu vorbesti de anumiti romani, nu toti sunt plini de ciuda si fite.
Te cred. Generalizarea e foarte enervanta. Azi daca esti tanar si ai bani toata lumea are impresia ca esti un ratat care sta pe banii parintilor, chiar daca ai muncit de mic, tot esti bagat in acelasi loc cu toti. ASta e viata se pare
Auzi ma, de ex mie imi plac mult daciile alea 1310 clasice. Avea un coleg una superba, modificata de la 0, foarte frumoasa.Dar daca apari intr-o dacie, fie ea si cu modificari de 10.000 euro, prostul tot o sa spuna,, ce rabla,,.Tu nu pricepi ca marea majoritate inca se civilizeaza? Ca de ex rep.moldova,la ei totul pare comunist, cam asa si noi fata de restul europei.Nu stiu de ce te complici, o sa te doara capul daca stai sa asculti mereu, mai bine zici pas, te duci in treaba ta si ghiortanii raman cu vorbitul, ca de altceva oricum nu sunt capabili.Asta cu masinile e ca aia cu gunoierii.La noi toti idiotii rad de gunoieri, doar ca gunoierul castiga 20 mil, in timp ce prostul care rade castiga 7 mil, asa e cand suferi cu bibilica, te crezi superior.
Unde ai auzit povestile cu gunoieri de 2000 RON? La fel ca "angajatii din banci" care vin cu mii de euro acasa in fiecare luna, timp in care cam toti dintr-o filiala, mai putin managerul, au sub 2000 RON?
Ma lasi? Am lucrat intr-un cartier rezidential, gunoierii care veneau sa ridice gunoiul castigau 1700 lei cu sporuri si tichete valorice, salariu deloc de neglijat avand in vedere ca multi castiga 800 lei.
Intr-adevar vorbesd despre anumiti romani dar pe parcusul vietii petrecute in Romania, majoritatea au fost asa.
ps. ce masina ai? sunt curios
In ce film e asta? Orashu'? Tara? Firma privata sau salubrizarea de stat? E o mica-mare diferenta intre ele, sa stii...
Acum cativa ani de zile, un italian a zdrobit o romanca in bataie pana a ucis-o, doar pentru ca era romanca.Mii de italieni au iesit in strada, ridicandu-l in slavi pe acel italian, ca si cand ar fi fost un erou pentru ca a ucis un roman.
Stiu foarte bine problema cu rasismul. spre norocul meu nu am avut multe probleme de genul fie liceu sau munca. Cat despre restul e vorba doar despre ipocrizie. Daca la stiri apar 9 italieni care omoara pe cineva si doar un roman care ucide, desigur ca mai rau e vazut romanul. Pe deo parte ii inteleg de ce sunt asa. nu e zi aici care un roman sa nu bata pe cineva, sau sa violeze o femeie sau sa jefuiasca nu stiu ce magazin. nu ai ce ii face. Asa e cand esti in tara la altul, de aici am si renuntat la cetatenie romana si mi-am pierdut de tot accentul romanesc. E bine sa pari unul de al lor daca vrei sa nu ai probleme. Si cum pe viitor vreau sa intemeiez o familie aici, parerea mea e ca am facut bine. Cu siguranta multi zic ca sunt un prost dar fiecare cu gandirea lui
Ps. ca sa fiu sincer, oricat de rasisti ar fi italieni, de cand sunt aici am avut mai multe probleme cu romanii. Ba erau niste nenorociti in scoala / liceu, sau niste nenorocitii mai mari la munca. Sincer sa fiu, la ora actuala nu stiu daca am 2 romani cu care vorbesc dar restul cunostintelor sunt toti italieni. repet, nu zic nimic de romani, doar pentru ca 10 20 au fost niste imputiti nu inseamna ca restul sunt la fel, dar asa a fost sa fie
Daca ti-e mai bine acolo, ramai.nu spun sa te intorci. tara in care te nasti, nu e tara ta daca nu o accepti si cu inima.Eu iubesc,Romania,mai ales drumul din Bucuresti de la Bucuresti la Craiova la bunici,prin campia aceea,aerul ala. apoi casa batraneasca ce are o gramada de camere,livada, pamanturile.
Sau la munte,am dus-o recent pe maica-mea la Arsenie Boca,sunt reticent in ceea ce priveste pelerinajul acesta,dar mi-a placut peisajul ala de munte din jur, verdeata, am vazut si iepuri. Sunt misto iepurii, cand eram mic incercam mereu sa-i prind, dar cei de camp sunt prea rapizi.De asta iubesc eu Romania, nu stiu cum e Italia, dar sufletul meu e tot aici. Daca sufletul tau e in Italia nu te poti scuza in fata nimanui pentru alegerea facuta de a iti pierde cetatenia romana, nu raspunzi in fata nimanui, e dreptatea ta.
Poate peste 2 3 ani dupa ce mi-am deschis ce vreau sa deschid, cred ca am sa vin cu prietena mea in tara intr-o vacanta. MUlti sunt pe aici care lauda ROmania si cum nu am fost mai pe nicaieri sunt curios sa vad si eu locurile. Sa vad daca aveti dreptate sau nu
Iashington, breh. Sholdova. Aici prin tarimul violatorilor si a taietorilor de frunza la ciini.
Nu o sa am probleme . italieni sunt printre cei mai tampiti soferi care exista pe planeta. COnduc vai si amar dar ce ma amuza mai mult e cum parcheaza ei masina pe linia alba a strazii ( din mijloc ) si lasa acolo masina fara probleme . prima oara cand am vazut asta in Italia am zis ca nu e posibil asa ceva. Sau cand ii vezi cu pungile de gunoi atarnate de oglinda masinii sau in fata pe capota, mori nu alta
Deci, nu cred).cum sa atarni pungile de gunoi de oglinda masinii?
Indeed. Cu un pachet de biscuiti in Birlad iti tragi harem.
Lenea e mare. e cale lunga pana la portbagaj si inapoi , plus de asta scapi de miros. daca il lasi in spate chiar si 5 minute, pute dupa