Chiar ca doar oameni tristi vezi, nu mai vezi zambete ci doar tristete, nervi si frustrari. Oare problemele astea sa macine omul chiar atat de tare?
Https://www.youtube.com/watch?v=EDHabRKY-gA
mai ales asta
Pai daca stai numai pe internet. Iesi si tu pe la terase, cafenele, baruri si localuri.
Unde ies eu si unde nu ies tu nu stii, asa ca nu poti afirma ceva
Traim in Romania ai uitat si nu in ultimul rand sec XXI secolul vitezei al netului al tehnologiei + ca viata e grea (e nevoie de cascaval) fie ea in RO s-au in alta parte, deci cu alte cuvinte in ziua de azi nu te mai poti bucura de absolut nimic.
Nu sunt trista.Nici depresiva.A trecut ceva timp de când am încercat ultima oara sa-mi tai venele.
Si dacă ai vedea zâmbete, cu ce te-ar încălzi? Un zâmbet e cel mai simplu de mimat.Metoda perfecta de a ascunde tristetea.
As zambi si eu, am zambi impreuna, ce frumos
Eu nu zâmbesc
Eu cred ca oameni tristi zambesc cateodata in cel mai mod sincer
Exista un mod sincer si unul mai puțin sincer? Zambetul e același...
Zambetul involuntar = iti poti da seama de asta, zambetul voluntar = fortat
https://www.youtube.com/watch?v=MYmgCQjgXQU
Serios? Dacã cineva iti zambeste fals nu inseamna neaparat ca isi "mascheaza tristetea interioara".Ci doar nu te suporta.
Te simți?
Eu sunt obișnuita cu zâmbetele mele, tu cu cele ale persoanelor care nu te suporta.
Unii au probleme, nu poti sa judeci.
Schimba locul, poate vezi altfel de persoane.
Ceea ce spui tu este adevarat...toata lumea sta numa pe telefon, calculator, tableta si retele de socializare, este foarte trist
personele nu mai stiu sa isi emprime sentimentele in relitate numa prin emoji si Facebook
Copii cand se nasc parintii le dau direct o tableta-n mana decat o jucarie
BYBY întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Biancaalone întreabă:
onlyme2851 întreabă: