Și crezi că Hillary era cu mult peste el? Trump merită un 5, Hillary un 6, să zicem. Oricum statistic cică americanii ar fi mai proști ca românii. Oricum cineva dintre cei 2 sigur iese deși pe lângă ei clar sunt oameni mai competenți. Obama a fost un caz fericit zic eu, chiar are talent oratoric. Dar până la urmă ce contează cine iese președinte, crezi că ei fac jocurile? Ei sunt puși acolo mai mult în mod diplomatic, un fel de marionete sau filfizoni.
Despre Obama si eu am avut o impresie buna. Iti dau dreptate la ultima fraza!
Prostia nu are cusura, ce mi-e cu natarii burtosi din conducerea tarii, niste analfabeti ne dicteaza noua legi, niste jigo dii in frunte si cu Mc Donald's/
Ai dreptate. ( nu ti-o lua iar in cap ). Ei stau acolo si dorm, teoretic cica ''conduc'' tara.
Cand am dreptate, am dreptate! Aia sunt conducatori? Doar un deviat mental ii crede p-aia. Pensionarii se vand pe 2 mici si o punga de faina si apoi se intreaba de ce tara ia foc
Americanii-s prosti, poate una din cauze ar fi flourul din apa, si nu stiu daca obezitatea e rezultatul, sau se cred ei mai smecheri ca-s americani si nu isi pun mintea la treaba, oricum obezitate = prostie, restul e can can.
Eu am o carte scrisa de Trump , si nu e rea, dar despre campaniile lor nu m-am interesat, ca nu ma intereseaza.
''Cand am dreptate, am dreptate!'' exact de asta speram sa scap de data aceasta!
Stii unde e fain? Am vazut si eu la Asta-i Romania. In Germania, acolo satele nu se compara cu orasele de la noi. Primarul foloseste banii in folosul comunitatii si o data pe saptamana, strange voluntari sa faca curat, culmea, tot oameni din apropiere. Se ofera sa ajute. Pe cand la noi, fiecare este pentru el, sa ii fie bine si atat!
Am de gand sa merg in Germania in vizita si de ce nu, cel mai probabil, mi-as dori sa raman acolo.
Nu sunt toti prosti. Am cateva cunostinte cu care ma inteleg super bine, discutam orice si chiar au o inteligenta destul de crescuta. Sunt mai intelepti. Cel putin asa i-am intalnit eu. Acum, nu ii putem baga pe toti in aceeasi oala!
Am zis ca obezitatea = prostie, americanii sunt primii cand e vorba de obezitate. Bineinteles ca nu toti sunt prosti, e suficient sa fie majoritatea.
Mai intai sa trec prin Londra si apoi daca meriti, bwuahahah
Te inseli daca ii consideri pe americani dezghetati, chiar nu sunt deloc. Nu ca romanii ar fi un monument de inteligenta dar nici americanii nu sunt departe de noi
Eu sper sa merit. Uite ce iti voi spune acum e adevarat: Vreau sa merg in Germania pentru inceput sa vizitez. Dupa chiar mi-as dori sa ma mut acolo definitiv cu familia. Imi doresc sa incep acolo un nou inceput. Un nou capitol. Oricum in tara nu am pentru cine sta, nu ma mai tine nimic aici. Vreau sa schimb totul,. Sa cunosc alti prieteni cu care sa ies, iubit, nu pot, deoarece esti si tu cu mine, si nu mi-ai permite asta mwuahaha.
Asa opinie ai despre ei? Dar dupa parerea ta, care sunt aia ''dezghetati''? Din ce tara?
Permite-mi sa ma indoiesc de cunostintele tale politice de peste Ocean. Sunt foarte putini oameni in Romania, dupa parerea mea, care stiu cu exactitate ce se intampla cu adevarat acolo. Nici eu nu ma numar printre ei, nu ma intelege gresit. Locuind in Romania, ne putem forma o parere doar in functie de ce vedem la televizor. Eu unul nu am vazut decat franturi din programul lui Trump, din promisiunile sale. Nu pot sa-mi dau cu parerea daca va fi un presedinte bun sau nu. Legat de treaba cu banii, nu are absolut nicio relevanta daca un om este bogat sau nu. Crezi ca un presedinte bun poate fi ales doar din randul celor saraci? Nu. Un candidat este votat daca electoratul vede in el omul potrivit. Atata timp cat banii pe care ii are au fost obtinuti in mod licit, nu pot decat sa-l felicit. Nu sunt absolut deloc de acord cu afirmatia: " sa vedem cati prosti il voteaza". Pe sustinatorii lui Iohannis ii mai auzeam afirmand lucruri asemanatoare despre votantii lui Ponta. Suntem in democratie, si noi si americanii. Fiecare are dreptul sa voteze pe cine doreste.
Nu am auzit nici odata de Donald asta dar nu cred ca l-as vota daca nu stiu mai nimic despre el.
Multi sunt cu gura mare nu ma surprinde ca e asta chiar deloc.
Daca un om din politica isi face bine treaba isi respecta promisiunile si pe cei din jur merita sa ai incredere in el dar daca e doar un nemernic,nesimtit,arogant si iubitor de faima si avere nu iti pui speranta in acel om sa ai incredere in el,trebuie sa fii atent pe cine alegi sa iti reprezinte tara,trebuie sa fie cineva cu coloana vertebrala,mandru ca e roman, american, canadian, englez sau alte nationalitati, ai inteles ideea.
Nu trebuie sa fie perfect din toate punctele de vedere dar trebuie sa fie un om bun.
Asta e parerea mea.
''Daca un om din politica isi face bine treaba isi respecta promisiunile si pe cei din jur ''' cine mai face asta in zilele noastre?
America? Ce este aceasta America despre care vorbiti?
https://www.youtube.com/watch?v=VMqcLUqYqrs
Eu ii consider pe americani mai dezgetati la minte cum ai spus tu decat romanii sa recunoastem asta.
Eu cand m-am uitat la stiri pe Pro tv, Antena 1 sau alte posturi nu i-am auzit pe politicieni sa spuna vreodata ceva inteligent si logic.
Ne conduc niste tarani lipsiti de maniere, lipsitide cultura cred ca esti de acord cu mine sigur.
Intereant videoclip. Mi-a placut foarte mult comentariul tipului '''Always love your country. Always hate your government for treating your country so badly.'' he's right!
Bine poate nu chiar sa isis respecte toate promisiunile dar macar majoritatea si sa-i respecte pe cei care merita ca doar nu o sa saluti pe unul de pe strada cu stima si respect pe unul care a afost condamnat pentru talharie si viol, pe ala cred l-ai scuipa pe strada, un om din politica nu ar face asta cu siguranta.
Tu ai impresia ca presedintele face ce vrea? o natiune democratica e bazata pe banii/consum deci tariile bogate sunt conduse de cei 10% din populatia lumii, acei 10% in proportie de 90% sunt evrei nu sunt antisemit asta se poate verifica, evrei conduc lumea restul sunt aiureli, omul are iluzia ca poate alege atat in rest tot un sclav ramai
Smecher de smecher, mafiot. Ce il mai enervam pe varul meu cand ii ziceam asta.
AvalohAlyn întreabă: