Eu mi-as dori sa il am pe Donald Trump ca presedinte in locul lui Hillary Clinton, doarece Hillary isi schimba viziunea politica in functie de stat viziteaza si in functie de ce este popular, acuma 1 an Hillary era o persoana care se recomanda ca si conservatoare, acuma se recomanda drept progresiva, inainte cand erau majoritatea americanilor anti-gay, ea spune ca doar cand este intre un barbat si o femeie casatoria poate fi legala, acuma este pro casatoria gay> Hillary este mult sub Trump prin faptul ca nu are caracter in fiecare stat (urmarestei campania din fiecare stat) zice altceva, de asta Trump pare sa iasa castigator, caci nimeni nu o mai crede, mai ales dupa scandalul cu Benghazi.
Donal Trump spune lucruri care nu sunt departe chiar de gandirea Europei, adica hipocriti sa fim sa comentam faptul ca Trump vrea sa opreasca imigrarea ILEGALA in USA si noi sa fim impotriva imigrantilor ILEGALI sirieni, adica s-a vazut de revelion ce s-a intamplat in Germania si sunt multe alte cazuri, dar "pur si simplu" nu se fac cunoscute, decat daca cauti dupa ele. Pe de alta parte lumea face evaziune fiscala pentru ca impozitele sunt prea mari. Da chiar daca castigi milioane de dolari, tot ai muncit pentru bani aceia, daca nu ai fi existat nu ar fi existat n numar de locuri de munca, ideea a fost a ta, tu conduci, deci na... Nu stiu de ce te uiti la bani, gen daca nu ar fi avut ar fi fost ok? Inainte sa zici de ce ti-ai dori un presedinte ca Donald Trump, ar trebui sa te uiti la situatia emigrantilor un USA si nu numai din site-uri gen VICE sau Buzzfeed, care sunt pro imigranti. Adica poti intra pe pagina de fb a lui Trump si sa vezi un pic ce promoveaza si sa intri si pe pagina lu' Hillary, asa iti poti face o viziune minimalista despre ce isi doresc fiecare. De asemenea o mare parte din oameni tind sa voteze cu Donald Trump pentru ca se opune chestiei denumite "political correctness" adica zice ceva sincer, chiar daca emotiile anumitor persoane nu sunt de acord. In mare Donald Trump are mai multa coloana vertebrala decat Hillary, la orice ora din zi.
Caci acelorasi mijloace
Se supun câte exista,
Si de mii de ani încoace
Lumea-i vesela si trista;
Alte masti, aceeasi piesa,
Alte guri, aceeasi gama,
Amagit atât de-adese
Nu spera si nu ai teama.
Da, mai sunt multi ani pana sa explodeze soarele, deci cel mai probabil v-om emigra pe alta planeta in alta galaxie pana atunci.
Da, nu am deloc o parere buna despre americani. Nu stiu ce sa spun, poate prin tari ca Germania, Suedia etc. cu toate ca si astia vor avea probleme mari de tot.
E nascut in aceeasi zodie cu JF Kennedy. Kennedy a fost unul dintre presedintii nemanjiti ai Statelor Unite.
Hillary Clinton e manjita si marioneta. E pro-avort ca Obama, si va continua cu instaurarea noii ordini mondiale.
Familiile CLINTON si GATES sustin avortul prin nastere partiala.
Hillary e atat de manipulata de catre papusari incat a declarat ca Rusia si China va si vor plati pretul pentru ajutorul acordat guvernului Assad din Siria. Deci nu va luati dupa Trump ca face razboi. Ala a facut bani multi, e un om inteligent.
Hillary e in Bilderberg, Bill in Bilderberg, Comisia Trilaterala si grotrescul Bohemian Grove.
Ai o abordare extrem de superficiala. Comparatia cu Becali, nu are nici o legatura cu realitate. Recomand informarea din cat mai multe surse mai ales cand este vorba despre un subiect politic global https://donaldtrumpromania.wordpress.com/
AvalohAlyn întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: