Ce as vrea sa fiu eu in locul tau! Ar trebui sa stii ca esti super norocoasa, poti sa mananci cat vrei si ce vrei, fi linistita arati bine
Deci toata lumea vrea sa fie inalta deoare dupa cum ai vazut fotomodelele sunt super inalte si slabe, dar si eu am aceeasi inaltime ca tine si nu vreau sa ma mai inalt dar pentru ca suntem in crestere tot ne vom mai inalta in jur de 2, 3 cm.Tu arati foarte bine dar la tine este vorba de kilograme.Un model are cu 10 kg mai putin decat inaltimea, ceea ce inseamna ca tu ar trebui sa ai 55 de kg maxim, dar nu iti recomad sa ajungi decat pana la 50 de kg si ai arata perfect.Intreaba orice baiat ce vrea de la o fata:sa aiba sani, sa nu fie grasa dar sa fie putin plinuta(foarte putin) pentru ca toti baietii vor sa aiba de unde sa apuce o fata>Poti sa te mai ingrasi putin si ai arata perfect(dar nu mult). Succes!
) de ce nu i-ai zis sa manance numai sunca cu multa paine? daca vrei sa te ingrasi incearca sa respecti mesele principale ale zilei, mananca fructe(nu citrice k risti sa faci gastrita- alea se mananca dupa masa) cu 30 min inainte de masa, fa cat mai mult sport ca sa ai pofta mai mare cand mananci si in felul asta vei castiga masa musculara nu grasime, si incearca sa dormi cel putin 8 ore pe noapte de preferat in intervalul 22:00 - 6:00