| Miruna0909 a întrebat:

De ce toate ucrainiencele, moldovencele si rusoaicele pe care le vad pe retelele de socializare, își arată decolteul, se imbracă foarte provocator și fac of? Nu am vazut nici macar una dintre ele să fie serioasă, oare de ce sunt toate asa?

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

1. Iti apare material de l ba pentru ca te uiti la material de l ba. Daca te pasiona istoria, iti apareau tiktokuri/reels despre istorie. Deci nu poti sa te plangi ca iti apare ceva la care te uiti/setezi algoritmul sa iti arate mai multe.
2. Nici macar daca locuiai in Ucraina toata viata, nu puteai sa generalizezi toate femeile de acolo, pentru ca nu ai cum sa cunosti jumatate dintre ucrainence, daramite pe toate, ca sa tragi tu concluzia ca sunt intr-un anumit tipar.

| Simpatic a răspuns:

Generalizezi, stii ce populatie are Rusia? crezi ca toate rusoaicele fac OF sau videochat?
O mica parte sunt cele pe care le vezi tu!
Si strainii pot generaliza referitor la romance, ca doar in Austria, Germania, Olanda, Elvetia, Spania etc sunt o multime de prostituate romance, dar asta inseamna ca toate romancele sunt prostituate? NU, am mai demontat sofisme si in trecut, cand se cita din Napoleon " toate femeile sunt curv*"

Ei bine cam asta ai zis tu cu toate rusoaicele, ucrainiencele si cele din Rep.Moldova!

| VoidEternal a răspuns:

Pentru că pe alea de click lumea și pe alea le scoate algoritmul in fata.

| dullcat a răspuns:

Deoarece ai ales tu un anume continut, niste tipare de postari specfice si algoritmul a inteles acest lucru, prin urmare va continua sa ti-l ofere.Generalizarile fara sens nu isi au locul.Un decolteu nu inseamna automat ca acea persoana e neserioasa.

Esti constient ca tu trebuie sa te ocupi de propriul feed si sa filtrezi numai ce doresti sa vezi, nu altii? Daca iti apar inseamna ca tu chiar asta cauti si preferi, desi insulti aceste femei fara motiv.De ce nu le dai unfollow/hide daca te deranjeaza atat de mult? Pentru ca, cel mai probabil, iti place sa te holbezi, nu te deranjeaza deloc.

| MarianWLF a răspuns:

Profita de frumusetea lor pentru a face bani dar nu trebuie sa generalizam.

| ALM2000RO a răspuns:

Nu știu de moldovence, dar de rusoaice și de ucrainience se știe că sunt femei de moravuri ușoare, am aflat asta citind multe cărți de literatură din literatura rusă și ucrainieană, mai toate erau cu amanți. Așa sunt și franțuzoaicele, spaniolele și italiencele, să știi. De moldovence nu știam că sunt tot așa.

| andreeaeml1200 a răspuns (pentru ALM2000RO):

Adevarat! Dintre cele pe care le ai mentionat, rusoaicele sunt cele mai t@rfe dintre toate. Nu e de mirare ca se duc in occident si se dau la barbati cu familie, ii escrocheaza sentimental doar ca sa le fure bani, si incă cate mai fac, mai ales onlyfans si lucreaza la "birou" daca ma intelegi ce zic. Bine că nu au ajuns si in Romania, creca erau bătute si rupte de păr de femeile noastre de entie rroma, sincer laughing laughing oricum n au ce vedea rusoaicele la români, dar zic asa ca idee.
Și blonde majoritatea, dar si foarte pro@aste