| summergirl25 a întrebat:

De ce tot spuneti ca Justin Bieber este gay, ce motiv aveti? De ce tot il injurati si vorbiti urat despre el? Ce va facut?

Răspuns Câştigător
| Doηηa a răspuns:

Asta mă tot gândesc și eu, ce tot au cu el?
Mie îmi place de J.B. și nu mi se pare gay.
Mă rog, gusturile nu se discută cu cine nu trebuie!

14 răspunsuri:
| GRs a răspuns:

E cel mai anti-talent cantaret.Are nevoie de o gramada de oameni sa scrie o melodie tampita.
http://www.google.ro/......http?/url
Daca te uiti la momentul cand vomita o sa observi ca el inca canta. Face playback.

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Eu nu am nimic cu el, pur si simplu nu imi place cum canta si...de el in general.
O zi buna!

| Paulla a răspuns:

Nu spun că-i gay, n-am de ce să insult persoanele cu altă orientare sexuală. Îl dispreţuiesc pentru manelele care le cântă.

| Labyrinth a răspuns:

Nu-mi place fiindcă abordează subiectele superficial, nu-mi place vocea lui, nu-mi plac negativele pe care cântă.

| KristalPop a răspuns:

Unii spun că e gay pentru faptul că "are vocea ca o fată" şi nu arată prea grozav.
Eu îl fac gay ca să-l jignesc.

| xDxDxDxDxD a răspuns:

Eu personal n`am nimic cu el.imi plac melodiile lui.e un tip ok.nu a facut nimic. oamenii pur si simplu sunt gelosi pe el ca are succes.si sunt si fete care is innebunite dupa el.sa nu ne abatem de la subiect si poate unii s-au saturat sa le vada si sa le asculte si inventeaza chestii de genul cu gandul ca s-ar mai micsora numarul lor( fetelor).dar asta e parerea mea.fiecare crede ce vrea

o zi buna :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru xDxDxDxDxD):

Realizezi că mai sunt şi au fost artişti, ba chiar artişti adevăraţi, nu făcături precum ăsta, care au avut de enşpe milioane de ori mai mult succes, nu? Este cam bizar faptul că pe acei artişti n-au fost " geloşi " atâţia oameni, nu?

Răspuns utilizator avertizat
| DennyxD a răspuns:

Lumea mereu are ceva de spus, si nu numai de el. Mereu judeca, comenteaza despre altii chiar daca acele persoane nu le-au facut nimic personal...Nici eu nu sunt fana lui si nici nu imi place prea mult, dar totusi nu inteleg de ce as avea ceva cu el. Daca nu imi place, nu ii ascult muzica! Asa ar trebui sa faca si ceilalti, in loc sa spuna chestii neadevarate si urate despre el.

| LanaSpectrum a răspuns:

Talent,ioc (toata lumea stie ca face numai playback),arata nasol,mai ales cu parul ala ca scos din canal,melodiile lui sunt oribile,niciun mesaj in versurile lui,doar comercialitate si falsitate si,nu in ultimul rand, are o "voce" absolut ridicola, zici ca e tarfa in calduri (baby ooooh!). E penibil si e peste tot. Nu-l urasc, dar ma enerveaza ca un asemenea mucos este celebru, desi e doar un produs mega-comercial si pe care-l nu-l iubesc decat fetele de 12-13, maxim 14 ani.

| Woodenpints91 a răspuns:

Hai să-ţi explic cum stă treaba cu a-i spune gay unui heterosexual.

Deci, când cineva îi spune unui maimuţoi precum biber ăla că este gay, nu se referă la orientările sexuale. Ălea nu interesează pe nimeni. Freddie Mercury era gay, însă nimeni nu-l critica pentru asta.
Când cineva îi spune gay unui păpuşel precum bibăr, vrea să evidenţieze lipsa lui de testosteron, feminitatea, gesturile nemasculine pe care le face, muzica oribilă pe care o cântă, IQ-ul scăzut al fanilor, prostituţia lui muzicală.

Deci, bibăr nu-i gay la propriu, e doar un metrosexual dezgustător.

| marshy a răspuns:

V-a nu va legat offf sad grea romana... puii mei nici mie nu-mi place dar o vorbesc si o scrii corect nu-mi bat joc de ea

| Nordic a răspuns:

Pentru că face o căruță de bani fără ca el să facă cine știe ce. Sunt artiști necunoscuți care-s de jdemii de ori mai talentați ca el și nu fac nici un ban. Dar sunt oameni care lucrează în mine și riscă să moară oricând și tot nu fac câți bani face el. Nici versurile lui nu-s mare rahat.

| ConstantinCornel a răspuns:

În primul rând eu nu sunt un fan de-al lui, dar el este criticat fiindcă are un succes foarte mare iar lumea este geloasa si mai sunt si oamenii care au ceva personal cu ei, si aceștia pun comentari urate la adresa lui pentru a scădea succesul. Exemplu:
Un cuplu era fericit, pana cand o fata sa indrogostit de JB, iar partenerul acesteia era furios si la facut gay in speranța ca își va recapata iubit. ( poate ca așa a început povestea )