Predomina prostia,este omniprezenta,fiecare se crede omniscient,filosof,psiholog,psihiatru,buricul pământului, geniu și așa mai departe. Da, este o modă, dar moda asta e și ba fi mereu o prostie, majoritatea preluate de la americani.
Noi nu ne mai revenim, in loc sa ieșim în stradă că o să murim.de foame de ce s-au scumpit alimentele și facturile noi suntem în plină concurenta, nici nu e de mirare de ce suntem considerați idioții Europei. Și imnul ne sugerează cat suntem de deștepți ca popor.
Artiști de carton, vedete de umplutura, toți boschetarii ai ajuns artiști și vedete, dar nu au pic de cultura generala in ei.
Mersi frate.din păcate nu as vrea sa am dreptate dar ce spun eu reflecta realitatea existențialismului la noi in tara. Asta a fost scopul nostru sa ne luam mereu la întrecere? Noi prin viață suntem în trecere, la 2 m sub pământ ajungem cu toții,acolo nu luam faima sau șmechereala străzii cu noi,suntem cu toții egali!
De la iancu și Ricardo de la emisiunea puterea dragostei a început mi se pare totul cu tevatura asta între vedete de carton! Adevărații oamenii valoroși fac foamea trăiesc de pe o zi pe alta,oameni care au o cariera de invidiat in spate, și sunt promovați toate primatele, prostii și nebunii, mai nou bătăușii. Ce sa mai, răsună maneaua pe strada și îți dai seama că ești în locul potrivit romanica
Aceea sunt artisti? Astazi oricine apare la TV este numita vedeta, oricine se urca pe scena este numit artist, desi talentul nu se ridica nici pana la genunchiul broastei, iar prostia si incultura se inalta pana la nori, sa nu zic pana la ceruri ca ar fi o blasfemie.
Andrei3500 întreabă:
Cristina2008 întreabă: