anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce toti barbatii sunt porci? De ce nu mai exista domni barbati adevarati?

59 răspunsuri:
| MrkiddyKid1 a răspuns:

Barbati adevarati exista. doar ca nu au treaba cu tine.

Răspuns utilizator avertizat
| M7Seven a răspuns:

Poti sa detaliezi putin? Ce te face sa spui asta? Sau poate ce inseamna pentru tine acesti domni adevarati?

| DroIja a răspuns:

Preferințele nu se discută. Și mie mi-ar plăcea dintr-u punct de vedere caii... însă pentru zoofilie există pedepse serioase.
Eu una, aș omorî toți zoofilii.
Încearcă totuși să te reorientezi spre indivizi.

| valentinatvd a răspuns:

Nu sunt toti porci, femeie fiind nu pot sa i pun pe toti in aceeasi oala. Depinde doar de tine cum ii alegi si cum te comporti.

| KlArt a răspuns:

Ieși odată din coteț! Nu acolo trebuie să-i cauți.

| IdNo a răspuns:

Ca sa ai de unde alege.

| Sbud a răspuns:

Superioara esti pe "gogu meu". Ne cunoastem ca sa spui ca toti suntem la fel? Si daca te-as cunoaste nu te-as baga in seama

| ElenaCostina a răspuns:

Un barbat este " porc" atunci cand:este imatur,mincinos,nesigur,ranit,poate are asteptari nerealiste,poate este plictisit sau supra-solicitat,poate este confuz,este dependent,poate vrea sa iasa din relatie(si cand iti spune, tu te simti jicnita si el vrea sa faca un motiv mai bun ca sa nu te simti jicnita si tu sa te desparti de el), sau poate se simte abandonat.
Dar la fiecare pas este un gentlman.
gentlman=barbat cu maniere/comportari alese, ireprosabile, cu caracter distins/frumos;

| DimaRafaell a răspuns:

Cum le poți cere bărbaților să fie niște domni când voi sunteți niște cățelușe instabile mereu în căutarea plăcerii supreme?

| Alina9494 a răspuns:

Pentru ca mjoritatea femeilor sunt „scroafe" (asa cum sunt...), iar ei se adapteaza in functie de ele.

| Bogdannell a răspuns:

Pentru ca nu sti unde sa cauti

Întrebări similare