anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce trebuie sa ne conformam majoritati ca sa parem a fi asa zis normali?
de ce trebuie sa faci sex,sa isi faci o familie, de ce trebuie sa minti, sa fi in rand cu ipocriti?

68 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Nu trebuie.
Trebuie doar sa stii sa pastrezi aparentele, in realitate poti fi cum vrei.

| Sn4k3 a răspuns:

Cine a zis ca trebuie?

| Clorox a răspuns:

Stii ceva? De ce nu incerci sa iti faci o viata? Stai 12 ore pe TPU zilnic, vaicarindu-te ca nu exista iubire, ca nimeni nu te iubeste, intreband cum e sa fii beat pentru ca niciodata n-ai fost in stare sa petreci cu cineva pentru ca cel mai probabil n-ai prieteni, intrebandu-ne daca ne lasam par pubian, intrebandu-ne de ce sa faci sex cand ai o mana, esti o persoana care... Nici nu am cuvinte daca ma intrebi, ai dat vina pe viata si incepi cu baliverne cum ca n-ar trebui sa-ti faci o familie pentru ca esti ok cu gandul ca dai la **** toata ziua.
27 de ani traiti degeaba daca m-ai intreba pe mine, la 27 de ani inca sa dai la ****, sa nu fi avut niciodata o prietena si cel mai probabil stand in casa parintilor.
Stii ce cred eu despre tine? Iti irosesti viata la propriu, lasa naibii acest site, schimba-te, aranjeaza-te fa orice e posibil si fa-ti o viata sociala. Ah, am uitat... Esti un fel de esec mergator.
Normal ca mereu caut nod in papura, imi place sa umilesc persoane si sa le manipulez, ma amuza tristetea lor si modul lor patetic de a trai. O persoana putreda in interior ca mine nu prea mai simte remuscari in momentul de fata, niciodata n-au existat 7 ani de acasa, e doar o vorba babeasca, degeaba ai tai te-au educat daca tu alegi sa fii altceva, cum a fost in cazul meu, nici nu stiu ce e bunul simt sincer...
Iei acest mesaj cum vrei tu, nu-mi pasa daca ma ignori dar asculta bine la ce am zis pentru ca si tu stii ca am dreptate, e jalnic unde ai ajuns, o sa fie si mai jalnic daca nu te schimbi.

| RAY a răspuns (pentru Clorox):

Nu vad ceva rau in a nu avea asa zis prieteni =ceva ce nu exista, intreband cum e sa fii beat pentru ca niciodata n-ai fost in stare sa petreci cu cineva pentru ca cel mai probabil n-ai prieteni =nu inteleg de ce scopul vieti e sa te imbeti ca porcul? intrebandu-ne daca ne lasam par pubian, eu am intrebat cum se rad baieti ca sa stiu nu vad ceva rau in asta, pe bune ce e rau in a te informa corect despre asta? intrebandu-ne de ce sa faci sex cand ai o mana, cand am intrebat eu asa ceva? eu am intrebat e scopul vieti sa faci sex, nu interpreta ceea ce am scris eu, ai dat vina pe viata si incepi cu baliverne cum ca n-ar trebui sa-ti faci o familie pentru ca esti ok cu gandul ca dai la **** toata ziua. wow da de unde sti ca eu ma gandesc la sex toata ziua ca sunt curios? 27 de ani traiti degeaba daca m-ai intreba pe mine =degeaba traim cu toti,nu exista un scop in viata asta,asa cum nici o musca nu are un scop,universul, viata nu are un scop, nu exista dumnezeu, ingerasi, viata de apoi, exista iluzi atat, la 27 de ani inca sa dai la ****, sa nu fi avut niciodata o prietena si cel mai probabil stand in casa parintilor. = care e problema ta unde stau si ca nu am avut iubita? de ce a nu avea iubita inseamna a fi un ratat, 40% din barbati din usa sunt ratati? peste 50% din tineri din Romania stau la parinti pana la 30 de anii chiar,exagerezi,a sta la parinti nu are legatura cu a trai degeaba,Esti un fel de esec mergator =asta e parerea ta,tu nu ai inteles ce inseamna TPU,ideea de TPU asta e problema,TPU inseamna o comunitate de ajutor nu in care ne jignim,umilim unul pe altul,eu sunt convins ca si tu duci o viata trista,depresiva, si acum te-ai descarcat, nu am de ce sa te ignor, esti un om care se minte ca traieste cu un scop, sens, esesc pentru cine? in fapt 90% din populatia lumii este un esesc al evolutiei, genele bune se gasesc doar la foarte putini indivizi, in natura doar 10% din masculi se reproduc, indiferent de ceea ce vei face genele tale vor ramane la fel, fi calm esecuri sunt peste tot, nu te ignor fi calm

Uiti ca 1% din popultia lumii e asexuala na aia sunt esecuri, homosexuali, lesbienele sunt esecuri? personalele bonave handicapate?

| Drimmero a răspuns (pentru Clorox):

Bwhahahaha,,de unde atata rautate?

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

E si cel frustrat si complexat, de asta s-a descarcat pe mine

| Clorox a răspuns (pentru RAY):

Nu duc o viata trista, sunt foarte fericit, nu sunt depresiv pentru ca am prieteni cu care sa ies si cu care imi petrec timpul, nu cred in notiunea de descarcare, esti doar patetic si am vrut sa zici cate ceva ici-colo.
Daca nimic nu are sens pentru tine de ce nu te sinucizi? Fa-o, nimanui nu-i pasa.

| Clorox a răspuns (pentru Drimmero):

Adevarul mai nou inseamna rautate?

Frustrat pe ce? Am o viata minunata, fac ce-mi place, imi bat joc de esecurile ca tine si e perfect, iubesc modul in care traiesc. Tu pe cealalta parte...

Vezi daca nu ai trecut la ora de biologie, pentru ca exista un mecanism de aparare, nu tu miai scris ca suferi de anxietate generala si de depresie, acum esti fericit, cum poti fi foarte fericit intr-o stare normala? prieteni care din moment ce tu esti lipsit de empatie? apropo cum simti fericirea daca esti lipsit de empatie?

Omule tu esti intr-o comunitate in care ne ajutam nu ne batem joc unul de altul, sti asta? daca am fi fata in fata nu cred ca tiai bate joc dar pe net nu ma mir

Ia zi-mi de unde esti? daca esti asa tare de isi bati joc de alti?

Sincer... Cand viata ti le da pe toate continuu de foarte mult timp, incepi usor, usor sa nu mai simti nimic. Corect, am fost depresiv, corect, am avut anxietate dar dragule, toate s-au dus, ma simt asa de bine acum.
Au trecut luni bune de cand m-am vindecat de chestiile alea, dar la tine ce ai facut cu viata ta e incurabil, ai trait degeaba...

Adevarul care? acolo sunt minciuni nu ma cunosti personal, tot ce ai scris acolo nu poti dovedi nimic

Hai zi-mi de unde esti?

Zi-mi chestia asta fata in fata ma mascul alfa virtual, hai in Timisoara si zi-mi asta fata in fata ce spui? daca tot ma jignesti

Mai, mai, mai... Cine e frustratul acum. Comunitate in care ne ajutam? Serios? Site-ul asta este mai toxic decat veninul unei cobre, se pare ca pe specimenele ca tine le-a otravit rau.
Nu crezi ca ti-as zice astea in fata? Te rog... Buzau/patarlagele, bloc C3/et3/ap9. te astept, crede-ma, am destul tupeu sa ti le zic in fata laughing

Nici nu ma mir ca esti din Buzau, nu cred ca ai tupeu asta, pe aici te dai mare real esti zero

Hai sa-mi zici in fata asta... Am uitat, esti prea ocupat sa stai pe TPU. Ok, inteleg, nu poti veni la mine, da-mi adresa dragule ca vin eu la tine sa ti le zic in fata daca asta vrei.

Sti cum se numea trenul care va ducea in Timisoara nu?

| Drimmero a răspuns (pentru Clorox):

Sincer nu pareai asa la prima tasta cu tine, prietene.

Hai ma in Timisoara te astept unde vrei tu, vi tu pe naiba

Nu, scuze, nu stiu... Nu merg cu transporturile publice!

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

)))))) Ce il contracarezi si tu cu chestii de genul, ce aveti,, copii?

Haaaaaaaa trenul infometatilor asa va numeam noi din banat, vezi sa nu manci trenul pana vi in Timisoara cu el

Normal ca nu vin, pentru cine? Daca era pentru o persoana cu o viata mai ziceam, dar pentru tine? Tu? laughing
Nu multumesc, imi pierd timpul pentru ca stiu ca daca as veni, as veni degeaba, nu ti-ai face aparitia. Am mai intalnit persoane ca tine.

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Pai nu vezi ce figuri are in cap, auzi la el daca umileste pe toti de pe TPU si isi bate joc, el care are poza de travestit la profil

Altceva mai inteligent nu se putea? Ti-am zis ca nu merg cu transporturile publice...

Cum par?

Nu vi ca apoi intri in post negru 5 luni sau manci trecnul in gara, eu ca tine fi fara griji, va dati mari pe net

Dragule, pe TPU nici nu imi dau interesul. Eu am curajul s-o fac in viata reala, asta am facut mereu.

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

E disputa voastra, nu ma bag)))) doar ma amuz.

Nu e ok sa fii Hercule prin astfel de declaratii, eu il stiam de om ok, dar lumea nu inceteaza in a ma surprinde vreodata.

Ok poti veni cu caruta trasa de cal, daca nu isi convine trenul

Deja devine penibil, inainte sa vorbesti cu mine sterge-te la bot de gramatica pentru ca esti murdar, foarte murdar...
Nu vreau sa tastez in zadar... Spui ce mai ai de zis si aia e, la revedere, nu stau la discutii.

Da sti ce nu veni acum nu la toamna sa am cu cine sterge Timisoara pe jos, eu si real si virtual te fac sa stii

Bu-hu-hu, mare bogatan mai esti tu. Nu vezi ca stai cu parintii in casa la 27 de ani esec mergator ce esti... Ma mir daca ai 8 clase macar la cum scrii. N-au avut bani ai tai sa te educe sau ce?

Ba noi cand mancam paine nu spunem ca e cozonac, vezi diferenta

Ia hai la un skype, cu camera daca te tine... Ne dam locatia, vorbim civilizat si fata-n fata vedem care-i treaba.

Da ma nu a avut timp ca trebia sa aiba grija parintii mei sa nu fugi din cusca afara

Da ce tu crezi ca eu am chef de vorbareala cu tine pe skype, lasa-ma cu fantezile tale nocturne

Uite, nici nu stiu ce ai mai scris pentru ca iar e bugul ala ciudat de pe TPU. Eu am zis ce am avut de zis, ti-am zis sa-ti schimbi viata pentru ca e patetica in momentul de fata, daca tu ai ales sa sari de fund in sus e ok, nu toti reactionam la adevar cum trebuie. Nu-mi mai raspunde in 30 de raspunsuri, unul e de ajuns.

Ma omule tu esti lipsit de educatie, civilizatie, bun simt, nu-i ceva nou in regiunea respectiva e ceva normal

Stai ce? Uita-te bine-n urma si uita-te atent pentru ca el a fost primul care a inceput cu locatiile si rahaturile de genul. Normal ca nu sunt asa, este prima data cand spun chestii rele despre cineva de pe aici. Si doar pentru ca il cunosti nu schimba nimic.

Uite cine e fricosul acum... Naspa.

Lasama cu uite cine e fricosul, intr-o tara civilizata nu Romania desigur cu oamenii civilizati exista lege, dar in Romania e legea junglei, cel mai aiurea e ca voi puteti ajunge in Germania, asta ma doare sincer

Te rog invata gramatica aia cat mai repede posibil... La 27 de ani nu stii sa scrii corect laughing

Vrei nr lui yasmin ca va cam potriviti

Imi cer mii de scuze, ai cunoscut o fata pana la urma... Si inca ce fata laughing
Cine stie cum naiba mai arati si tu...

Nu stiu cum sa ma scap de ea si ti-o fac tie cadou

Sunt uimit ca cineva ar sta cu tine... Nu multumesc, nu vreau sa am langa mine pe cineva ca ea straight face

Aia sta in Galati, langa tine

Oh fu*k... Mai bine ramaneam in Turcia laughing

| GoldenZenith a răspuns (pentru Clorox):

Am o mătușa la Buzău. thinking Sta in Dorobanți. (Parca erau pe numere și astea)
Îți fac o vizita când mai merg acolo devil
Nu va mai certați sad

| Clorox a răspuns (pentru GoldenZenith):

Dwa, ne vedem laughing

| anonim_4396 explică (pentru Clorox):

Https://www.tpu.ro/......de-ea-cat/

Deci pe tine te preocupa viata lui Ray? Ok, stie un site intreg ce face el pe TPU de 7 ani. Nu e nevoie sa faci tu lumina. Tu risti sa fii vedeta negativa. Daca tu ai impresia ca cineva e mai amarat ca tine si tu te dai superior fata de el (desi nici n-ai cu ce la ce intrebari pui pe site si ce raspunsuri emani in general - ai uitat cand te facea praf Coquina si o mai credeai si barbat), desi culmea ca e mai mare ca tine in varsta (asa cum o fi el, treaba lui) asta nu denota doar faptul ca o arzi teribilist in stilul galatenilor pe care-i mai citesti (pe care-i cunosc si eu). Nu, nu esti edgy, cool, ci doar cretin, iar idolii tai n-ar recurge la ceva asa de marsav.

Si eu mai fac misto de cate un user, dar niciodata nu-mi permit sa-l desconsider gratuit, sa-l umilesc, sa-l calomniez, doar pentru ca... pot?

Trateaza-te, prostule. Pretinzi ca ai o viata sociala activa si fericita umilindu-i pe altii degeaba pe un site de 2 parale, dar in realitate e foarte probabil sa fii mai lab.agiu si mai ratat decat cei de care ti se pare interesant sa iti bati joc. Una e sa le dai o palma cand si-o merita, alta e sa-i critici NEconstructiv crezand ca poate sigur te vor asculta pe tine si se vor schimba. Ii ataci doar cu scopul de le face rau, nu de a-i indrepta.

| Clorox a răspuns (pentru anonim_4396):

Mare descoperire laughing

Mai, mai, mai... Uite cine se ia de mana cu el, of... Nu, nu sunt mai lab agiu sau cum vrei tu sa zici pentru ca fata de el si cel mai probabil fata de tine eu am parte de actiune. Da, am mai zis-o, o fac pentru a-i face sa se simta prost, mare descoperire.

| anonim_4396 explică (pentru GoldenZenith):

Am si eu o matusa la Buzau, in Brosteni happy
Cui trebuie sa-i fac o vizita, daca merg la matusa?thinking

| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

Lui SisterEunice. El sta acolo. thinking Eu merg rar.

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Neamuri gasite aici pe site))).

| anonim_4396 explică (pentru Clorox):

Nu te mai lua de el, lasa-l in pace!

Nu incepe si tu... Nu s-a luat nimeni de nimeni.

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Intrebari mai ridicole decat astea n-am mai intalnit, dar mi se face totusi mila de tine. Se vede ca ai nevoie de ajutor, ca suferi, si e clar ca nu mai poti ascunde acest lucru. E bine ca nu minti, asta este de apreciat.
Uitandu-ma peste raspunsurile si intrebarile tale am observat ca esti baiat destept, iar cateodata ai sclipiri de geniu, dar trebuie sa intelegi ca acum esti in colaps iar daca nu esti ajutat o sa cazi. Nu trebuie sa te simti complexat fata de cei de-o varsta cu tine.Tu esti diferit si ai o viata diferita, dar asta nu inseamna ca esti anormal. Trebuie sa fi ajutat sa intelegi implicatiile situatiei tale, sa ti se explice mai mult, iar pentru asta iti recomand sa te duci sa te consulte un psihoterapeut.Este invalmaseala acum in gandurile tale, esti confuz, nu stii care iti sunt prioritatile, iar tu de unul singur nu poti sa-ti pui in ordine mintea. Nu trebuie sa fi ipocrit pentru a intra in randul lumii, insa trebuie sa accepti faptul ca nu tu decizi ce este bine si rau pentru tine, ce ai voie si ce nu, numai asa iti poti gasi locul tau in societate.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu ce sa spun,mai voi gandi mai mult la ce imi doresc si sa am mai multa ambitie,vointa,eu am scopuri pe durata mica avand ca tinta doar un singur lucru apoi alt lucru,aseara am avut o reactie emotionala exagerata recunosc asta, eram si adormit si nervos din alte cauze si de asta, nu toata lumea e ipocrita, pur simplu am reactii care nu le pot controla, parca emotia pune mana pe mine

| N0xEterniS a răspuns:

Vad ca ai ceva cu sexul avand in vedere ca ai postat vreo 20 de intrebari ca nu vrei sa te *** si te obliga tanti de la posta. Care e treaba? Vrei toata viata manuela? Da-i sa-i sara capacele, nu pune un drac de labă intr-o postura filozofica.

| 1Marinn1111 a răspuns:

De ce crezi asta? Nu trebuie sa faci anumite lucruri doar pentru a fii numit un om normal asa cum spui tu.

| Alex99999999 a răspuns:

Hsshshhs

Întrebări similare