De ce crezi asta? Nu trebuie sa faci anumite lucruri doar pentru a fii numit un om normal asa cum spui tu.
Stii ceva? De ce nu incerci sa iti faci o viata? Stai 12 ore pe TPU zilnic, vaicarindu-te ca nu exista iubire, ca nimeni nu te iubeste, intreband cum e sa fii beat pentru ca niciodata n-ai fost in stare sa petreci cu cineva pentru ca cel mai probabil n-ai prieteni, intrebandu-ne daca ne lasam par pubian, intrebandu-ne de ce sa faci sex cand ai o mana, esti o persoana care... Nici nu am cuvinte daca ma intrebi, ai dat vina pe viata si incepi cu baliverne cum ca n-ar trebui sa-ti faci o familie pentru ca esti ok cu gandul ca dai la **** toata ziua.
27 de ani traiti degeaba daca m-ai intreba pe mine, la 27 de ani inca sa dai la ****, sa nu fi avut niciodata o prietena si cel mai probabil stand in casa parintilor.
Stii ce cred eu despre tine? Iti irosesti viata la propriu, lasa naibii acest site, schimba-te, aranjeaza-te fa orice e posibil si fa-ti o viata sociala. Ah, am uitat... Esti un fel de esec mergator.
Normal ca mereu caut nod in papura, imi place sa umilesc persoane si sa le manipulez, ma amuza tristetea lor si modul lor patetic de a trai. O persoana putreda in interior ca mine nu prea mai simte remuscari in momentul de fata, niciodata n-au existat 7 ani de acasa, e doar o vorba babeasca, degeaba ai tai te-au educat daca tu alegi sa fii altceva, cum a fost in cazul meu, nici nu stiu ce e bunul simt sincer...
Iei acest mesaj cum vrei tu, nu-mi pasa daca ma ignori dar asculta bine la ce am zis pentru ca si tu stii ca am dreptate, e jalnic unde ai ajuns, o sa fie si mai jalnic daca nu te schimbi.
Vad ca ai ceva cu sexul avand in vedere ca ai postat vreo 20 de intrebari ca nu vrei sa te *** si te obliga tanti de la posta. Care e treaba? Vrei toata viata manuela? Da-i sa-i sara capacele, nu pune un drac de labă intr-o postura filozofica.
Nu vad ceva rau in a nu avea asa zis prieteni =ceva ce nu exista, intreband cum e sa fii beat pentru ca niciodata n-ai fost in stare sa petreci cu cineva pentru ca cel mai probabil n-ai prieteni =nu inteleg de ce scopul vieti e sa te imbeti ca porcul? intrebandu-ne daca ne lasam par pubian, eu am intrebat cum se rad baieti ca sa stiu nu vad ceva rau in asta, pe bune ce e rau in a te informa corect despre asta? intrebandu-ne de ce sa faci sex cand ai o mana, cand am intrebat eu asa ceva? eu am intrebat e scopul vieti sa faci sex, nu interpreta ceea ce am scris eu, ai dat vina pe viata si incepi cu baliverne cum ca n-ar trebui sa-ti faci o familie pentru ca esti ok cu gandul ca dai la **** toata ziua. wow da de unde sti ca eu ma gandesc la sex toata ziua ca sunt curios? 27 de ani traiti degeaba daca m-ai intreba pe mine =degeaba traim cu toti,nu exista un scop in viata asta,asa cum nici o musca nu are un scop,universul, viata nu are un scop, nu exista dumnezeu, ingerasi, viata de apoi, exista iluzi atat, la 27 de ani inca sa dai la ****, sa nu fi avut niciodata o prietena si cel mai probabil stand in casa parintilor. = care e problema ta unde stau si ca nu am avut iubita? de ce a nu avea iubita inseamna a fi un ratat, 40% din barbati din usa sunt ratati? peste 50% din tineri din Romania stau la parinti pana la 30 de anii chiar,exagerezi,a sta la parinti nu are legatura cu a trai degeaba,Esti un fel de esec mergator =asta e parerea ta,tu nu ai inteles ce inseamna TPU,ideea de TPU asta e problema,TPU inseamna o comunitate de ajutor nu in care ne jignim,umilim unul pe altul,eu sunt convins ca si tu duci o viata trista,depresiva, si acum te-ai descarcat, nu am de ce sa te ignor, esti un om care se minte ca traieste cu un scop, sens, esesc pentru cine? in fapt 90% din populatia lumii este un esesc al evolutiei, genele bune se gasesc doar la foarte putini indivizi, in natura doar 10% din masculi se reproduc, indiferent de ceea ce vei face genele tale vor ramane la fel, fi calm esecuri sunt peste tot, nu te ignor fi calm
Nu duc o viata trista, sunt foarte fericit, nu sunt depresiv pentru ca am prieteni cu care sa ies si cu care imi petrec timpul, nu cred in notiunea de descarcare, esti doar patetic si am vrut sa zici cate ceva ici-colo.
Daca nimic nu are sens pentru tine de ce nu te sinucizi? Fa-o, nimanui nu-i pasa.
Vezi daca nu ai trecut la ora de biologie, pentru ca exista un mecanism de aparare, nu tu miai scris ca suferi de anxietate generala si de depresie, acum esti fericit, cum poti fi foarte fericit intr-o stare normala? prieteni care din moment ce tu esti lipsit de empatie? apropo cum simti fericirea daca esti lipsit de empatie?
Sincer... Cand viata ti le da pe toate continuu de foarte mult timp, incepi usor, usor sa nu mai simti nimic. Corect, am fost depresiv, corect, am avut anxietate dar dragule, toate s-au dus, ma simt asa de bine acum.
Au trecut luni bune de cand m-am vindecat de chestiile alea, dar la tine ce ai facut cu viata ta e incurabil, ai trait degeaba...
Mai, mai, mai... Cine e frustratul acum. Comunitate in care ne ajutam? Serios? Site-ul asta este mai toxic decat veninul unei cobre, se pare ca pe specimenele ca tine le-a otravit rau.
Nu crezi ca ti-as zice astea in fata? Te rog... Buzau/patarlagele, bloc C3/et3/ap9. te astept, crede-ma, am destul tupeu sa ti le zic in fata