Nu trebuie.
Trebuie doar sa stii sa pastrezi aparentele, in realitate poti fi cum vrei.
Intrebari mai ridicole decat astea n-am mai intalnit, dar mi se face totusi mila de tine. Se vede ca ai nevoie de ajutor, ca suferi, si e clar ca nu mai poti ascunde acest lucru. E bine ca nu minti, asta este de apreciat.
Uitandu-ma peste raspunsurile si intrebarile tale am observat ca esti baiat destept, iar cateodata ai sclipiri de geniu, dar trebuie sa intelegi ca acum esti in colaps iar daca nu esti ajutat o sa cazi. Nu trebuie sa te simti complexat fata de cei de-o varsta cu tine.Tu esti diferit si ai o viata diferita, dar asta nu inseamna ca esti anormal. Trebuie sa fi ajutat sa intelegi implicatiile situatiei tale, sa ti se explice mai mult, iar pentru asta iti recomand sa te duci sa te consulte un psihoterapeut.Este invalmaseala acum in gandurile tale, esti confuz, nu stii care iti sunt prioritatile, iar tu de unul singur nu poti sa-ti pui in ordine mintea. Nu trebuie sa fi ipocrit pentru a intra in randul lumii, insa trebuie sa accepti faptul ca nu tu decizi ce este bine si rau pentru tine, ce ai voie si ce nu, numai asa iti poti gasi locul tau in societate.
Nu stiu ce sa spun,mai voi gandi mai mult la ce imi doresc si sa am mai multa ambitie,vointa,eu am scopuri pe durata mica avand ca tinta doar un singur lucru apoi alt lucru,aseara am avut o reactie emotionala exagerata recunosc asta, eram si adormit si nervos din alte cauze si de asta, nu toata lumea e ipocrita, pur simplu am reactii care nu le pot controla, parca emotia pune mana pe mine