anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unele femei refuză bărbații simpli în detrimentul celor cu funcție, putere și influență?
Adică se dau 2 bărbați de aceași vârstă. Unul e de la tara, nu are multa școală și inteligență academică+cultura generala, dar e modest, muncitor și fără vicii.
Al doilea e de la oraș, are o facultate terminată, eventual doua, e șef/director/patron, e inteligent și la fel de muncitor și fără vicii ca primul.
Femeile ar fi inclinate să-l aleagă pe al doilea.
Sunt femeie și am o părere a mea despre asta, dar vreau sa vad și părerea altor femei. happy

Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Și un bărbat l-ar alege pe al doilea laughing

Pentru că, deși au amândoi calități, au două stiluri de viață total diferite.

Unul nu are școală, deci nu știe altceva decât muncă. Dacă mai are și prejudecăți despre "lumea de la oraș" probabil e și inhibat și nu o să iasă niciodată din satul lui. Dacă are și idei înapoiate, că educația aia are și ea un cuvânt de spus, sună a condamnare, nu a viață să stai lângă un om din ăsta. Dacă vrei să trăiești doar pentru muncă și să ai lângă tine o piesă de mobilier, e superb. Faptul că nu are vicii nu e un mare plus, viciile pot aparea oricând, mai ales când singurul loc de socializare din sat e o cârciumă.

Celelalt are mai multe preocupări și interese, e mai ieșit în lume și are despre ce să vorbească, dacă a mai și făcut ceva cu facultățile acelea se presupune că are ceva inteligență socială (și femeile sunt, în general, ființe puțin mai sociabile), deci e mai interesant. Pe el nu-l limitează munca, mentalitatea sătească și altele, poți să ieși cu el în lume fără să tragi de el ca de-un copil și să-ți fie rușine când deschide gura.

În fine, astea-s niște generalizări, dar cred că orice om normal fuge de o viață monotonă, nu doar femeile.

P.S.
Legat de ce s-a spus mai sus, toți patronii pe care îi cunosc au femei de nota 1000, nu au țărăncile nicio șansă să pună mâna pe ei, oamenii caută în general oameni ca ei, extremele astea "ea săracă, incultă, dar care reușește să mimeze că e doamnă în timp ce-i curge din gură + bărbat citit și înstărit, dar fraier" sunt mai comune în filme decât în realitate laughing sau la ăștia care au ajuns în anumite poziții pe pile, nu cu ajutorul creierului, deci sunt de fapt la același nivel cu ele, doar că au avut puțin noroc în viață.

19 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CostinAlamariu a răspuns:

Fiindca puterea e atractiva? Ce-i asa greu de inteles?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai eu in instinct prima data. Nu? Orice femela își caută pentru imperechere cel mai puternic mascul. Nu așa e in toată natura?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Acele "unele femei" (majoritare din păcate) caută relația cu cele mai multe beneficii. Deși domn director nu prea le excită.
70% din "unele femei" se vor înmatricula pe numele celui cu funcție, statut social (și bani), ca mai apoi să îl țină de amant/backup pe băiatul de la țară, care de fapt este de nivelul lor, și de regulă umblă la bijboacă cum le trebuie lor.

| Nyarlathotep a răspuns:

Cuvantul refuza in astfel de exemplu este gresit spus. Femeia nu "refuza" barbatul de la sat, in detrimentul celui cu bani de la oras, ci s-ar putea sa-i faca un mare favor, in schema mareata a lucrurilor.

In narcisismul ei nemarginit, ea "formuleaza" afirmatia ca si cum ea face un favor barbatului de la oras, cu facultate, pe care il va exploata financiar, social in scopul asigurarii unui trai cat mai comod si va formula asta ca si cum ea a facut un mare favor celui de la oras, "PENTRU CA L-A ALES PE EL" si nu pe ala de la sat. Realitatea fiind de fapt ca barbatul de la oras a mostenit o mare "durere de cap" pe termen lung.

Cand o femeie ma alege ea pe mine, intotdeauna imi vine in cap instant o intrebare: "ce urmareste de fapt". Cea mai mare greseala a unui barbat, fie de la oras sau sat este sa se bucure din prima cand o femeie ii favorizeaza fara sa se intrebe intai de toate, care-i baiu? Ce urmereste de fapt aceasta femeie?
Un barbat trebuie sa aiba standarde la fel ca o femeie.

| Hammurabi a răspuns:

Dacă tu ai avea de ales (indiferent despre ce e vorba) între ceva performant și ceva mai puțin performant, ce ai alege? laughing

Doar că, atunci când calitatea umană depășește restul "specificațiilor" de multe ori nu mai contează că e de la oraș sau de la țară, că are școală sau nu.
Dar contează și ce "microprocesor" are cea care alege.

| RAY a răspuns:

Alegerea va fi involuntra, depinde de aspectul fizic,in orice comunicare inter umana indiferent de sex, aspectul cel mai important este aspectul fizic, fie ca esti barbat si intarnesti alt barbat fie ca esti femeie si intalnesti alta femeie, iq se poate releva dupa simetria fetei, asimetria inseamna boli mintale, deficiente mintale

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Creierul uman iti face o idee in cateva secunde si cu ia ramane, aspectul fizic este foarte important

| RAY a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

), ca mai apoi să îl țină de amant/backup pe băiatul de la țară, care de fapt este de nivelul lor, și de regulă umblă la bijboacă cum le trebuie lor.

corect, de asta multi barbati si sunt frustrati pentru ca ei nu inteleg ca conteaza fizicul

| troleibuz a răspuns:

Ca femeie ai 1000 de optiuni, nu are niciun sens sa alegi cea mai plictisitoare dintre ele.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dar care este părerea ta?

| Freya1 a răspuns:

Nu e o regula.Cred ca o femeie matura l-ar alege pe cel cu, care are chestii în comun și planuri.

Adică dacă tu ești o fata de la oraș ce vrea aglomeratie, parcuri, sa stea la bloc, sa aibă oportunități deschise etc.Cam greu sa îți dorești brusc sa stai intr-un sătuc,sa pui cepaa în gradina și sa crești găini.
La fel și invers. Daca ție îți place viata la tara, liniștea, natura și cele ce țin de traiul la tara cam greu sa iei pe cineva ce vrea sa stea la bloc, sa meargă în club, sa se plimbe prin mall etc indiferent câți bani are sau nu.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru RAY):

Fizicul și atitudinea, pentru sex/agățat rapid.
Pentru relații, banii. Luxul.

| Jus7t a răspuns (pentru supadeceapa):

Mama, n-am mai văzut persoane care să laude așa patronii de ceva vreme big grin

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Jus7t):

Păi cum ar fi să am o părere proastă despre neamul meu? laughing Glumesc. Mă refeream la oameni cu studii care au și reușit să facă ceva cu ele, nu neapărat la patroni.

| Jus7t a răspuns (pentru supadeceapa):

știam eu ca nu ești rautacioasa :/

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Jus7t):

Am zis că am generalizat două extreme, în realitate oamenii sunt mai complecși și deciziile au la bază 100 chestii, nu doar hârtii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bunicul meu era din prima categorie si a dus o viata fara sens. 4 clase si nicio bucurie in viata a stiut doar munca si Antena3. In anul curent poti face multe in viata, te limitezi sa nu ai scoala doar esti ultimul lenes. Nu e nimic atractiv la un barbat lenes

| GabiDumitrescu a răspuns:

Survival of the fittest. E si normal sa il aleaga pe ala cu mai mult potential, e atit de simplu.