Da site-ul asta cu ce se ocupa?
Sunt persoane ce au nevoie de un sfat, de un ajutor, de o îndrumare.Sunte persoane aflate intr-o situatie aiurea din cauza altcuiva și nu știu cum sa rezolve.Sau sunt persoane ce au greșit și nu mai știu cum sa îndrepte.
Cel mai probabil vor compasiune, empatie, un sfat sau o îndrumare.
Nu cred ca e neapărat greșit.
Depinde ce situație au, și cui se plang.
Mulți se plâng de niște probleme puerile, create de ei, dar mai există și oameni care sunt prinși în situații foarte nașpa. De exemplu, adolescenții care au un părinte scandalagiu.
Nu pot schimba nimic, sunt consumați de un mediu toxic.
Însă dacă pe la 20+ încă se plâng de părinții lor, și de mediul în care au crescut, deja trec în categoria celor care caută atenție pe fondul problemelor pe care nu vor să și le rezolve.
Unii se plâng indiferent de situația în care sunt, pentru că așa e felul lor, așa e caracterul lor și așa se simt ei bine. Să se plângă. Indiferent dacă au motive sau nu.
Așa cum există și reversul medaliei.
Cei care se laudă permanent indiferent că au motive sau nu.
Asa sunt ei, cauta atentie, aprobare din partea celorlalti. Nu rezolva absolut nimic iti dai seama.
Nu e neapărat. Poate sa fie și un semn de disperare,panica sau frica. Daca toți ar trebui sa tăcem și sa nu spunem când ne e greu sau avem o problema nu am face altceva decât sa promovam depresia, izolarea, lipsa de încredere.
Dacă tu simți ca o persoana te seaca de puteri frecvent cu niște probleme ce nu țin de tine și cu, care te încarcă aiurea, poți sa păstrezi distanta.
Nicoleta6 întreabă: